Bachelor of Arts in kulináris művészet
Port-Valais, Svájc
IDŐTARTAM
3 Years
NYELVEK
Angol
PACE
Teljes idő
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ
Kérelem benyújtásának határideje
LEGKORÁBBI KEZDÉSI DÁTUM
Kérje a legkorábbi kezdési időpontot
TANDÍJ
CHF 44 100 / per year
TANULMÁNYI FORMÁTUM
Az egyetemen
Bevezetés
Kiemelt program
A konyhai alapok és az üzleti élet alapjainak megteremtése
- Világszínvonalú program, amely biztosítja a csúcsszakácshoz szükséges technikai ismereteket
- Szerezze meg a vállalkozói know-how-t saját élelmiszer-alapú vállalkozásának elindításához
- Szakterülete: Pathways a konyhaművészetre, a cukrász- és csokoládéművészetekre, valamint a vegetáriánus kulináris művészetekre
- Végzett vele:
- Bachelor of International Business in Culinary Arts from Culinary Arts Academy Switzerland
- Bachelor of Arts (kitüntetések) kulináris művészetből a Derbyi Egyetemen, Egyesült Királyság
Képtár
Belépők
Tanterv
Szerkezet
Tökéletes azoknak a jövőbeli vállalkozóknak, akik élelmiszer-alapú vállalkozásukat szeretnék elindítani. Ez a program a gyakorlati készségeket összekapcsolja a tudományos ismeretekkel, egyenlő óraosztással a konyha és az osztályterem között.
- Pathway 1: Konyhaművészet
- Pathway 2: Sütemény és csokoládé
- Pathway 3: Vegetáriánus kulináris művészetek (csak júliusban érhető el)
1. év: Le Bouveret
Töltse le az 1. évet, és szerezzen diplomát Svájci Nagydiplomával az Ön által választott Pathwayhelyen.
Konyhaművészet
1. futamidő: 11 hét
- A klasszikus főzés alapjai
- Élelmiszerbiztonság és higiénia
- Bevezetés az ipari tapasztalatokba
- francia vagy német
2. futamidő: 11 hét
- Európa konyhái
- Ízlés az időn keresztül: Az európai gasztronómia kultúrái és története
- Bevezetés a sütés- és cukrászművészetbe
- Táplálkozás, egészség és speciális diéták
- Üzleti kommunikáció
- francia vagy német
Választható szakmai gyakorlat
- Svájcban vagy külföldön (6 hónap) a svájci nagydiplomaért
3. időtartam: 11 hét
- A világ konyhái
- A Garde Manger világa
- Ízlés az időn keresztül: A világ gasztronómiájának kultúrái és története
- Konyhavezetés és vezetés
- francia vagy német"
Szakmai gyakorlat
- Svájcban vagy külföldön (4-6 hónap)
Sütemény- és csokoládéművészet
1. futamidő: 11 hét
- A klasszikus sütés és péksütemény alapjai
- Élelmiszerbiztonság és higiénia
- Bevezetés az ipari tapasztalatokba
- francia vagy német
2. futamidő: 11 hét
- Csokoládéművészet
- Modern desszertek
- Kóstolja meg az időt: a sütés- és cukrászművészet története és kultúrája
- Táplálkozás, egészség és speciális diéták
- Üzleti kommunikáció
- francia vagy német
Választható szakmai gyakorlat
- Svájcban vagy külföldön (6 hónap) a svájci nagydiplomaért
3. időtartam: 11 hét
- A koncepciótól a remekműig – elmélet
- A koncepciótól a remekműig – praktikus
- Sütés és cukrászsütemények: trendek, koncepciók és innovációk
- Konyhavezetés és vezetés
- francia vagy német
- Szakmai gyakorlat
- Svájcban vagy külföldön (4-6 hónap)
Vegetáriánus kulináris művészet
1. futamidő: 11 hét
- A vegetáriánus és növényi alapú főzés alapjai
- Élelmiszerbiztonság és higiénia
- Bevezetés az ipari tapasztalatokba
- francia vagy német
2. futamidő: 11 hét
- Vegetáriánus és növényi alapú ínyenc konyha
- Kóstolja meg az időt: a vegetáriánus konyha és a növényi alapú étrend története és kultúrája
- Bevezetés a vegán sütés- és cukrászművészetbe
- Táplálkozás, egészség és speciális diéták
- Üzleti kommunikáció
- francia vagy német
Választható szakmai gyakorlat
- Svájcban vagy külföldön (6 hónap) a Swiss Grand Diploma pályán
3. időtartam: 11 hét
- A világ vegetáriánus konyhái
- Vegán desszert alkotások
- Vegetáriánus kulináris trendek: teljes értékű élelmiszerek, fenntarthatóság és azon túl
- Konyhavezetési és vezetői képzés
- francia vagy német
Szakmai gyakorlat
- Svájcban vagy külföldön (4-6 hónap) Svájci Nagydiploma és Bachelor pálya
2. év: Le Bouveret
Töltse le a 2. évet, és szerezzen svájci felsőfokú diplomát az Ön által választott Pathwayhelyen.
Konyhaművészet
4. futamidő: 11 hét
- Fine Dining Főzés - elmélet
- Fine Dining Főzés – praktikus
- Éttermi szolgáltatás és menedzsment
- Bor, Ital és Mixology (a Ritz Paris-szal együttműködve)
- Advanced Baking & Pastry (a Ritz Paris-szal együttműködve)
5. futamidő: 11 hét
- Innovatív ínyenc főzés: - Elmélet
- Innovatív ínyenc főzés: - Gyakorolj
- A csokoládéművészetek világa
- Élelmiszer termékfejlesztés
- Alkalmazott kutatás
Szakmai gyakorlat
- Svájcban vagy külföldön (4-6 hónap)
Sütemény- és csokoládéművészet
4. futamidő: 11 hét
- Fine Dining: sütemények és desszertek – elmélet
- Fine étkezés: péksütemények és desszertek – praktikus
- Éttermi szolgáltatás és menedzsment
- Bor, Ital és Mixology (a Ritz Paris-szal együttműködve)
- Kávézó és pékség: fogalmak és menedzsment
5. futamidő: 11 hét
- Innovatív ínyenc, sütemények és desszertek – elmélet
- Innovatív ínyenc, sütemények és desszertek – praktikus
- Élelmiszer termékfejlesztés
- Kávézó és Pékség: Vendéglátás
- Alkalmazott kutatás
Szakmai gyakorlat
- Svájcban vagy külföldön (4-6 hónap)
Vegetáriánus kulináris művészet
4. futamidő: 11 hét
- Vegetáriánus Fine Dining Főzés – elmélet
- Vegetáriánus Fine Dining Főzés – praktikus
- Éttermi szolgáltatás és menedzsment
- Bor, Ital és Mixology (a Ritz Paris-szal együttműködve)
- Fejlett vegán sütés és péksütemény
5. futamidő: 11 hét
- Innovatív vegetáriánus ínyenc főzés – elmélet
- Innovatív vegetáriánus ínyenc főzés – praktikus
- A csokoládéművészetek világa
- Élelmiszer termékfejlesztés
- Alkalmazott kutatás
Szakmai gyakorlat
- Svájc vagy világszerte (4-6 hónap)
3. év: brig
Töltse le a 3. évet és szerezzen diplomát:
- Bachelor of International Business az Ön által választott Pathwayterületén, a Kulináris Művészeti Akadémia ítélte oda
- Bachelor of Arts (kitüntetések) konyhaművészetből a Derby Egyetem (Egyesült Királyság) által odaítélt
6. futamidő: 11 hét
- Üzleti terv a vállalkozónak 1
- Kulináris turizmus
- Stratégiai marketing az élelmiszeripar számára
- Élelmiszer a médiában
- Kulináris rendezvények szervezése
7. futamidő: 11 hét
- Üzleti terv a vállalkozónak 2
- Élelmiszerfilozófia
- Élelmiszertrendek
- Nemzetközi étel- és borpárosítás
- Ételek és italok koncepciókezelése