Keystone logo
© CU Marketing Department
Caucasus University

Caucasus University

Caucasus University

Bevezetés

Az 1998-ban alapított Caucasus University ( CU ) a Caucasus School of Business (CSB) és a Georgia State University (GSU) közötti partnerségben gyökerezik az Atlantában, USA-ban. A 2004-ben egyetemi státuszt elnyerő CU következetesen három szinten kínál átfogó oktatást: alapképzés, mesterképzés és doktori képzés. A Grúziában és a Dél-Kaukázusi régióban ismert Caucasus University a felsőoktatás kiemelkedő intézménye.

CU jelenleg 11 iskolát foglal magában: üzleti, közgazdasági, jogi, média, információs technológia, kormányzás, bölcsész, turizmus, orvostudomány és egészségügyi menedzsment, oktatás és építészet. Ebben a 11 iskolában összesen 55 egyetemi, posztgraduális és doktori program folyik grúz és angol nyelven egyaránt. Ezen túlmenően, CU büszke arra, hogy 8 kettős fokozatot megszerző kezdeményezést hajtanak végre a neves amerikai és európai egyetemekkel együttműködésben. Jelenleg az egyetem körülbelül 10 000 hallgatónak ad otthont.

2004 óta CU a Grenoble Ecole de Management GEM (Franciaország) külső campusának ad otthont, megkönnyítve az Executive MBA programját. Az egyetem fenntartja a nemzeti intézményi engedélyt, és minden programot az EQE Georgia akkreditált. CU figyelemre méltó elismerést ért el: 2020-ban megszerezte a TedQual tanúsítványt a World Tourism Organisation Academy-től, 2023-ban pedig nemzetközi akkreditációt szerzett a Brit Építészek Királyi Intézetétől (RIBA) építészeti iskolájához. CU jelenleg az AACSB akkreditáció megszerzésén dolgozik, így a régió kizárólagos AACSB által akkreditált intézményeként pozicionálja.

Az egyetem szerepel a WHO jegyzékében, orvostanhallgatói jogosultak az ECFMG-vizsgára. Ezenkívül az Orvostudományi Kart az indiai NMC elismeri. CU aktívan elősegíti a hallgatói és oktatói cseréket, a kettős és közös diplomaprogramokat, a nemzetközi projekteket, a pályázati kezdeményezéseket és a 90 partneregyetemmel folytatott együttműködési kutatást. Az egyetem büszke tagja számos nemzetközi hálózatnak és szakmai szervezetnek, köztük az EUA, PRIME, CEEMAN, IAUP, IAU, NIBES, ELFA, AACSB és BITSENTINEL.

Helyszínek

  • Tbilisi

    Paata Saakadze Street, 1, 0102, Tbilisi

    Kérdések