BSc in Food Quality & Safety
China Pharmaceutical University
Kulcs információ
Válasszon helyet
Campus helye
Nanjing/Jiangsu, Kína
Nyelvek
Kérjen információt
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
4 évek
Pace
Teljes idő
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Sep 2023
Bevezetés
BSc in Food Quality & Safety
Célkitűzés: Ez a program tanulmány elméletek és kísérleti készségek olyan területeken, mint a kémia, gyógyszertár, az élelmiszer-tudomány és a mérnöki, az élelmiszerbiztonság és a higiénia, az élelmiszer-minőség ellenőrzése és minőségirányítási. A program célja, hogy felkészítse a tanulókat a kutatás és az akadémiai pályára az egyetemek, kutatóintézetek és az élelmiszer-iparban, az élelmiszer-biztonsági vizsgálat, a higiénia kontrolling, minőségirányítás, minőségi tanúsítvány, vérkeringés, a gyártás, az import és export, felügyelet valamint a Food and Drug Administration.
Képzés Követelmények: A diákok ebben a programban tölteni az első 2 évben tanulmányozza az alaptudományok, a biológia és a kémia tanfolyamok. Az első félévben a 3. éve, hogy egyetemi tanulmány hallgató ki kell választania a különböző területek koncentrációja.Érettségi után, a diákok kell kitölteni alapvető tanfolyamok, laboratóriumi tanfolyamok, praktikum és a dolgozat írásban.
 
Kurzuskínálat:
Alapjai
- Advanced Mathematics
- Lineáris algebra Valószínűség és statisztika
- Fizika
- College English
- Törvény alapjai
- Számítástechnikai alapismeretek
- Programming Language
Biológia és Kémia
- Szervetlen kémia
- Analitikai Kémia
- Szerves Kémia
- Fizikai kémia
- Biokémia
- Mikrobiológia
Mag
- Food Chemistry,
- Élelmiszer-folyamat,
- Food Nutrition,
- Élelmiszer-biztonsági,
- Élelmiszer-higiénia,
- Élelmiszer-elemzési,
- Modern Instrument Analysis,
- Harm és Kritikus Ellenőrzési Pontok (HACCP)
- Funkcionális élelmiszerek,
- Törvény Food Administration,
- Élelmiszer-rendeletek és szabványok