Keystone logo
Cornerstone Institute

Cornerstone Institute

Cornerstone Institute

Bevezetés

Cornerstone Institute 1970-ben alakult a Cape Flats-ban, abban az időben, amikor a leendő fekete teológusokat az egykori rezsim elnyomó törvényei miatt kizárták az egyetemen való részvételből. Mint a Evangéliumi Evangéliumi Biblia Intézet, a Cape Flats szakképzetlen lelkipásztori teológiai képzést nyújtott.

Az intézet történelmileg egy nagyon etikus etikus alapú, hangsúlyozva a vezetés és a szakmai integritás közötti kapcsolatot. Ez magában foglalja a diákokat az élet minden területéről, és a vezetők fejlődésére összpontosít. A Cornerstone egy nonprofit, teljes körű akkreditált magán felsőoktatási intézmény, amely a Bölcsészettudományi Karon és a Vállalkozói és Gazdasági Főiskolán különböző tudományágak közötti egyetemi kurzusokat (bizonyítványokat, rövid kurzusokat és diplomákat) és posztgraduális programokat Átalakítás. A legtöbb programunk online és az egyetemen is elérhető, így a hallgatók könnyebben tanulhatnak a világ minden tájáról.

Miért válassza a Cornerstone Institute ?

A Cornerstone Institute a legjobb kari befogadunk, biztosítva, hogy az intézményünkből végződő diákok különbséget tudjanak tenni az általunk kínált minden területen; beleértve a pszichológiát, az etikát, a filozófiát, a vallási tanulmányokat, az üzleti életet, az oktatást, a szociológiát és a közösségi fejlődést. Törekszünk arra, hogy osszunk meg egy lenyűgöző történetet, amelyet az oktatás filozófiája támaszt alá, ahol közvetítjük, áthelyezzük és beépítjük intézményünk alapvető értékeit.


Ami különbséget tesz nekünk a többitől, az az, hogy:

 • Létezik egy aláírási megközelítés, ahol alapvető kurzus-készletet kínálunk, amelyet a "Cornerstone Core" -nek nevezünk. Ezek közé tartoznak az interkulturális kommunikáció, a közgazdaságtan, a vezetői tanulmányok, a világnézetek, a dél-afrikai történelem és a társadalom, valamint az etika.
 • Négyéves megoldást terveztek, ahol a 12. fokozatú főiskolai végzettséggel nem rendelkező hallgatók képesek lesznek elérni a tanúsítványprogramokat az általunk kínált összes tudományágban, hogy átfedjék őket egy képzési programba, amely posztgraduális tanulmányokhoz vezethet, ha kívánatos.
 • Hozzon létre hozzáférést egy egyetemi képzéshez egy gondoskodó és kompetens közösségben.
 • Olyan produktív és ösztönző környezetet biztosítson, amelyben a tanulás és tanítás történhet az egyetemeken és az online tanulókörnyezetünkön keresztül.
 • Elkötelezettek a közösségfejlesztés iránt mindenféle formában.
 • Legyen etikailag megalapozott ethos.
 • A hatékony karrierépítésre és az Pathways összpontosítson.
 • Versenyképes díjakat és pénzügyi támogatást nyújtanak az időmérő diákoknak.


Megosztott közös értékek

Felismerjük, hogy az értékek nem csupán arról beszélnek és tanítanak, hanem az identitás kialakulásának alapját képezik. A Cornerstone elkötelezett abban, hogy minden hallgatónkban erősen etikus és elvi világnézetet építsen ki. Az inkluzivitás, a kiválóság, az integritás, az egység, a tisztelet és a kreativitás értékeit támogatjuk olyan dinamikus etikus vezetők létrehozása érdekében, akik felkészültek a felelős társadalomban való részvételre a globális társadalomban.

Ahhoz, hogy bővítsük kínálatunkat, és értéket adjunk az élet minden területén, a Fundamentals Training Center beillesztette a Cornerstone Institute Vállalkozói és Gazdasági Transformációs Karába. Az FTC vezetői és menedzsment képzési programokat kínál vállalatoknak, kormányoknak és közösségeknek. Kiváló eredményeket értek el az érzékeny, magas színvonalú képzési programok és tanfolyamok biztosításában minden ágazatban, mind helyi, mind nemzetközi szinten. Minden kurzusunkat és képzési programjainkat az ügyfelek igényeinek, időkeretének és költségkeretének kielégítésére szabjuk.


Jövő irány

2015 augusztusában a Cornerstone Institute olyan jótevővé vált, aki látta, hogy Cornerstone képes az Afrika, különösen Dél-Afrikában és világszerte tapasztalható oktatási kihívásokkal foglalkozni. A felnőttek (fiatalok és idősek) számára elérhető, magas színvonalú és hatékony tanulási programok komoly hiánya figyelembe veszi a tervezésünket. Cornerstone Institute különbséget tesz azzal, hogy lehetőséget nyújt minden dél-afrikai embernek és a globális közösség tagjai számára, hogy olyan perspektívát, készségeket és tudást szerezzenek, amely képes kiszolgálni az igényeiket és társadalmunkat minden szinten és minden olyan területen, amelyek fontosak. Miközben elismeri és elismeri, hogy a Cornerstone Institute nem képes kiszolgálni a társadalom átalakításához szükséges teljes oktatási és képzési spektrumot, valóban létrehozhatunk egy sarokkört és alapot a mainstream iskolai rendszerünk hiányosságainak orvoslására. Olyan koherens és stratégiai programcsomagot kínálunk, amellyel a hallgatók megtalálják a személyes mesteri utakat, előrehaladást és teljesítést. A társadalmi jelentőségre, az etikai és tudományos integritásra, a sokféleségre, valamint a pénzügyi fenntarthatóságra épülő modellünk fontos pillérei annak, hogy mindannyian törekedjünk a virágzó, igazságos és igazságos társadalom megteremtésére.

A Cornerstone Institute igazgatótanácsa és menedzsmentje nagy tervei vannak a jövőben. Ezek a tervek robusztus kutatásokra támaszkodnak majd, és először egy olyan Kutató Inkubátoron keresztül vezetik majd el, amelyet a Vállalkozói és Gazdasági Transformációs Karunkban hoznak létre. Néhány olyan terület, amelyet vizsgálni kívánunk:

 • A zöld gazdaság;
 • Üzleti trendek;
 • Alkalmazott tudomány a fenntartható világért;
 • Média és technológia konvergencia; és
 • Művészet és kultúra

Az általunk végzett kutatás eredményei új programokat és karokat, iskolákat és osztályokat jelentenek a Cornerstone Institute .

Helyszínek

 • Cape Town

  127 Cecil Road, Salt River, 7925, Cape Town

Kérdések