Keystone logo
Cornell College Bachelor of Science - Mérnöki
Cornell College

Bachelor of Science - Mérnöki

Mount Vernon, Amerikai Egyesült Államok

Request duration

Angol

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Az egyetemen

Bevezetés

A mérnöki tevékenység számos alkategóriát tartalmaz.

Elektromos, polgári és mechanikai, hogy csak néhányat említsünk. Alapvető fogalmak összessége irányítja mindezt. Programunk egyértelmű megértést nyújt az alapokról és azok alkalmazási lehetőségeiről a problémák megoldásában. Ha jól ismeri az alapokat, építhet rájuk, és sikeres lehet bármilyen mérnöki területen.

A mérnöki tevékenység erősen kapcsolódik a környezeti, gazdasági, társadalmi és politikai összefüggésekhez, ezért a mérnöki ismeretek széles körű ismerete és az erős bölcsész háttér elősegíti a karrierjét. Különleges képesség a kommunikáció a szakterületek között, olyan képesség, amellyel sok szakember nem rendelkezik, de ezt a képességet fejleszteni fogja a tanfolyam során.

Sok diák érkezik Cornellbe azzal a várakozással, hogy egy bizonyos típusú mérnöki tevékenységbe fog belemenni. Több éves tanfolyam és szakmai gyakorlat után gyakran változnak az érdeklődési körük. Cornellnél a diákok nem hátrálnak meg, mint ha egy szakterületet választanának. Nem kell szakot váltaniuk vagy más bevezető tanfolyamot elvégezniük; ehelyett négy év múlva folytatják az érettségi útját.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Az Iskoláról

Kérdések