Keystone logo
Contemporary China Studies Programme

Contemporary China Studies Programme

Contemporary China Studies Programme

Bevezetés

A Contemporary China Studies Programme egyedülálló lehetőséget biztosít Önnek arra, hogy megismerje és megtapasztalja a mai Kínát egy izgalmas, féléves külföldi tanulmányi program során, amely otthoni ECTS krediteket nyújt az otthoni tanulmányi program számára. A CCSP egy egyedülálló tanulási tapasztalat a fejlett főiskolai hallgatók számára, akik kíváncsiak az ázsiai kultúrák és életmódok iránt, akik világszínvonalú egyetemen kívánnak tanulni, és akik Kínában szeretnék felfedezni egy üzleti világot egy igazán érdekes, mégis nemzetközi és hozzáférhető környezetben. A CCSP Sanghajban, a mai világ egyik legizgalmasabb városa, és a Fudan Egyetemmel együttműködve, az egyik legrangosabb kínai kutatóközpontú egyetem, és a QS negyvenedik helyet foglal el a világon. A CCSP-nek van választása kínai nyelvtanfolyamokra, angol nyelvtanfolyamokra különféle témákban, valamint egy helyi szervezetben vagy multinacionális vállalatnál végzett szakmai gyakorlat. A rendszeres csoportos kirándulásokkal és a hagyományos kínai kultúrát bemutató társadalmi tevékenységekkel kombinálva a CCSP egy multidiszciplináris tudományos program, amely mélyreható elméleti és gyakorlati kilátást biztosít a Kína feltörekvő státusára, mint globális hatalomra.

Miért a CCSP?

  1. Éljen egy csodálatos és élettel teli városban
  2. Tanulmány egy világszínvonalú egyetemen
  3. Tapasztalja meg az üzleti világot Kínában
66928_iStock-638610500.jpg

Top Egyetem

A Contemporary China Studies Programme a Fudan Egyetemen tanítják, Contemporary China Studies Programme egyik legrangosabb, kutatóorientált egyeteme. A világ egyetemeinek legfrissebb QS rangsorában a Fudan Egyetem Sanghajban és a világ 40-ben az 1. világegyetemnek számít. Fudanban 30 000 diák vesz részt, köztük 5 000 nemzetközi diákot.

A CCSP programot befogadó Szociális Fejlesztési és Közpolitikai Iskola a társadalomtudományok oktatásának és kutatásának globális erősségei közé tartozik. Nemzetközi partnerei közé tartozik a Harvard Egyetem, a London School of Economics és Political Science, a Trinity College és még sokan mások. Az iskola hallgatóinak tíz százaléka nemzetközi diákok, az Egyesült Államokból, Kanadából, Japánból, az Egyesült Királyságból, Németországból, Franciaországból, Olaszországból és az északi országokból. A CCSP előadók széles körű tapasztalattal rendelkeznek a kínai és külföldi kiemelkedő egyetemeken, például a Harvard Egyetemen, a Chicagói Egyetemen, a Washington-Seattle Egyetemen és a GeorgiaTech-n. A helyi üzleti vezetők és a különböző szervezetek szakmai szakértői felkérést kapnak esettanulmányok bemutatására.

Egyetemi élet

30.000 diák, köztük 5.000 nemzetközi diák, a Fudan nem csak a legjobb, hanem az egyik legnagyobb és a legtöbb nemzetközi egyetem Sanghajban. Nemzetközi diákként a Fudan-nál hozzáférhet az egyetem hallgatói egyesületeihez, valamint az összes többi létesítményhez, például étkezdékhez, könyvtárakhoz és sportlétesítményekhez.

66929_iStock-589097990.jpg

Csodálatos város

Shanghai: wow!

Sanghaj kétségtelenül a világ egyik legizgalmasabb városa. A város a gazdasági fejlődés, a technológiai innováció és a kulturális reneszánsz irányába mutató, soha nem látott kínai növekvő pontok középpontjában áll. Shanghai ott van, ahol a Kelet találkozik a Nyugattal, és ahol a régi és az új összeolvad látványosan. Semmilyen erőfeszítést nem lehet megmutatni, hogy Sanghaj a világ egyik legcsodálatosabb és legélénkebb metropoliszává vált. És egy millió külföldi lakosával, Shanghai büszkélkedhet a legmodernebb nemzetközi létesítményekkel és határtalan lehetőségekkel új barátok létrehozására, szakmai hálózatok kiépítésére és a jövőbeli foglalkoztatási lehetőségek feltárására. Egy tanulmányi szemeszter Sanghajban nagyszerű az Ön önéletrajzához. Nem csoda, hogy Shanghai gyorsan válik a világ egyik legnépszerűbb tanulási célpontja közé a nemzetközi diákok számára.

Élet Sanghajban

Az élet Shanghaiban elképesztően izgalmas és változatos, mégis kényelmes és biztonságos. Shanghai egyik legnagyobb és modern nagyvárosában Shanghai soha nem alszik. Keleti és nyugati kultúrák olvadt edénye, régi és új hagyományok. Shanghai kínál számtalan lehetőséget szórakozás, vásárlás, bárok és éttermek, városnézés, koncertek és bemutatók tekintetében. Lehetséges, hogy nagyon hasonló életet élvezünk, mint bármelyik nagyobb európai metropoliszban. Ön is úgy dönt, hogy úgy él, mint a helyiek. A kínai élelmiszer jó és olcsó. A helyi boltok mindenféle dolgot eladnak, amit soha nem találnak Európában, gyakran olcsóak.

66930_iStock-613689196.jpg

Intern opció

A Contemporary China Studies Programme célja, hogy maximalizálja az Ön számára a jelenlegi és a kínai tapasztalatok megszerzésének lehetőségeit a 4 vagy 5 hónapos tartózkodás során. Az akadémiai kurzusok közül választhatnak, amelyeket az ismert fudan egyetemi oktatók és előadók angolul tanítanak, elméleti és tudományos ismeretekkel szolgálnak a legutóbbi fejleményekről Kínában olyan területeken, mint a kultúra és a társadalom, az üzleti élet és a gazdaság, a politika és a diplomácia. A kezdő és a középszintű nyelvtanfolyam lehetővé teszi, hogy megkóstolja, hogy mit kell beszélnie és olvasnia kínaiul, vagy javítani kell a nyelvtudását, ha már megkezdte a nyelv elsajátítását. A szakmai gyakorlat egyedülálló lehetőséget nyújt arra, hogy megértse, hogyan működik Kínában, és új szakmai készségeket fejleszt. A rendszeres csoportos kirándulásokkal és a hagyományos kínai kultúrát bemutató társadalmi tevékenységekkel kombinálva a CCSP egy multidiszciplináris tudományos program, amely mélyreható elméleti és gyakorlati kilátást biztosít a Kína feltörekvő státusára, mint globális hatalomra.

Helyszínek

  • Shanghai

    220 Handan Rd, WuJiaoChang, Yangpu Qu, Shanghai Shi, China, 200433, , Shanghai

    Programok

    Kérdések