Keystone logo
College of Coastal Georgia

College of Coastal Georgia

College of Coastal Georgia

Bevezetés

Található, a délkelet-atlanti partján Brunswick, félúton Savannah és Jacksonville, Florida, a College of Georgia Parti egy egyetemi kollégium a University of Georgia rendszer. A Kollégium kedvező árú és interaktív oktatás a természetes szépség és a bőséges napsütés Grúzia Golden Isles, egy terület híres világszínvonalú golfpályák és üdülőhelyek, valamint csodálatos sokszínűségét tengeri élőhelyek, a vadon élő állatok és tengeri élőlények.

A diákok felfedezni lehetőségek minden szinten: a vezetői szerepek valamennyi területén egyetemi élet; a közösség bevonása révén a szolgáltatás-tanulás, gyakorlati alkalmazásáról tantermi anyag, a szellem az önkéntesség és elkötelezettség, hogy a pozitív változásokat; a kitüntetéssel programok, szakmai gyakorlatok, ösztöndíjak, valamint ösztöndíjak, amelyek elősegítik a természetes kíváncsiság; és az on-campus munkalehetőségek és ösztöndíj nemcsak elősegítik főiskolai megfizethetőség, hanem ösztönzik a tudományos, sport és szabadidős programok részvételt.

Az Akadémia Hivatal Üdülés és wellness támogatja a diákok tevékenységeket kihasználni az akadémia közelsége két nagyszerű strandok gyors túrák alatt a töltés, hogy akár St. Simons Island vagy Jekyll Island. Halad, hogy Jekyll Island kiadják főállású diák, és hozzáférést biztosít az összes kényelmi az állam tengerparti játszótér. Off-campus kaland kirándulások St. Simons Island közé stand-up paddle beszállás és kajak. A diákok is igénybe vehet, hogy a víz, valamint a túrázni a strandok és a pályák a mi regionális ökológiai szántóföldi irányított tanulás egy tengerparti környezetben, amely egy élő laboratórium és az első kijelölt, védett vizes élőhelyek a nemzet.

A Kollégium érettségi fok American Studies, Biológiai Intézet, üzleti adminisztráció, oktatás, egészségügyi informatika, matematika, ápolási (BSN), Pszichológia, Public Affairs és nemrégiben hozzáadott diplomát Interdiszciplináris tanulmányok. Keresztül aktív program szakmai és szolgáltató-learning, a diákok csapat közösségi partnerekkel, mint például a Georgia Department of Natural Resources, a Jekyll Island Hatóság és a Georgia Sea Turtle Center, a délkelet-Georgia Health System, valamint a Szövetségi Rendészeti Központ izgalmas tapasztalatot valós alkalmazása tanfolyam a közösségben. A diákok minden szakterületnek tartalmas lehetőségeket, hogy működjön együtt kar, társszerzőség és társ-bemutató érdemi kutatási és jelentéseket.

Kar élvezettel és támogatása diák interakció, szolgáló mentorok, tanácsadók, sőt beavatkozó részéről a diákok túl óra tantermi készítmény és a tanítás. A diákok név szerint ismert, nemcsak osztálytársak, de a kar és a személyzet. Az elképzelés az Akadémia, hogy egy egyetemi választás a diákok a Grúzia és azon túl, amely elérhető és megfizethető oktatást. Támogatja kiválóság ösztöndíj és közösség bevonása, a testület elősegíti hallgató vezetése, tudományos progresszió és időben érettségi keresztül tanuló-központú programok, amelyek egy gazdag és sokszínű hallgatói élmény.

Megjegyzendő, a szép campus, egy kivételével valamennyi épület az Akadémia sem épült vagy felújított az elmúlt hat évben, és az építkezés megkezdődött egy második csomag alapú kollégiumfejlesztés. Csatlakozás óta a déli államok Athletic Conference 2011-ben, a Mariners tettek bélyegét a sportélet, megnyerte a NAIA férfi nemzeti golf bajnokságot 2014-ben. Parti Grúzia atlétikai program jelenleg támogatja a nyolc versenysportok csapatok: három férfi csapat (kosárlabda, golf, tenisz és) és öt női csapat (kosárlabda, golf, tenisz, softball, és röplabda). A golf, tenisz, röplabda és csapatok országos rangsorban.

Ez egy campus, amely lehet pontosan leírni, mint egy gondoskodó közösség részt, interaktív diákok, oktatók és dolgozók. A diákok jönnek Parti Georgia egyik oka, de marad a sok közül.

Mission Statement

Mivel egy állami egyetemen az egyetemi rendszer Grúzia, a College of Parti Georgia lesz kollégium választás lakosok Georgia és azon túl azáltal, hogy elérhető és megfizethető minőségi oktatást. Támogatja kiválóság ösztöndíj és közösség bevonása, a testület elősegíti hallgató progresszió és időben érettségi keresztül tanuló-központú programok, amelyek egy gazdag és sokszínű hallgatói élmény. A diákok felkészültek a tartalmas munka, felsőfokú tanulmányokat, az élethosszig tartó tanulás és a részvétel a globális és technológiai társadalom. Az intézmény biztosítja a társult és érettségi fokot, amely támogatja a szellemi, gazdasági és kulturális igényeinek a közösség és a régió.

Látomás

A College of Parti Georgia lesz kollégium választás a diákoknak belül Georgia és azon túl, amely egy kiváló oktatás a jövő vezetői és a polgárok szolgáltatás tanulás, a globális tudatosság és elkötelezett a vállalkozói szellemet.

Értékek

A College of Parti Georgia alapvető értékeit a keret a küldetés és a jövőkép, és irányítja az intézmény a változó idők és a prioritások:

Minőségi oktatás:

Elkötelezettségét a magas minőségű, innovatív és rugalmas oktatási lehetőségeket és szolgáltatásokat hozzáférhető tanuló-központú környezetben légkörének megteremtése felfedezés, amely értékeli és felöleli mind érdeklődés és kreativitás; elvárják, hogy a diákok aktív felelősséget az oktatás; elősegítse szoros tanár-diák kötvények; hez folyamatos értékelését tudományos programok; integrálja az összes programot, amely elősegíti a hallgatók hozzáférése és a siker.

Tapasztalati tanulás:

Integrálja értelmes tapasztalati és holisztikus közösségi szolgáltatások az egyetemen, és a tágabb közösség oktatási és reflexió gazdagítják a tanulási tapasztalat, hogy erősíti a hozzáállása nagylelkűség szolgáltatás, tanítás polgári felelősség és a közösségek megerősítésére.

Globális Tudatosság:

Elkötelezettségét az értéknövelt oktatás támogatása a kultúrák közötti megértést, elősegíti a tiszteletet és megbecsülést körében és a hallgatók, oktatók és dolgozók, valamint ápolása együttműködési kapcsolatokat a nemzetközi programok és globális közösségekben.

Vezetés:

Advocate vezető szerepet, hogy tartsa fenn a professzionalizmus, a felelősség és a motiváció fokozott készségek szervező, tervező, problémamegoldás, és a kommunikáció, hogy felkészítse a diákokat, hogy megfeleljen a jövő munkavállalói és a régió változó fejlesztési igényeit.

Vállalkozói szellem:

Betölt kutatás és az innováció az egész nevelési folyamatot, miközben horgonyzó ezek vállalati stratégiák a szociális és közösségi célra.

Helyszínek

  • Brunswick

    College of Coastal Georgia One College Drive, 31520, Brunswick

    Kérdések