Keystone logo
© Eva Dang
College Of Agriculture, Food & Rural Enterprise

College Of Agriculture, Food & Rural Enterprise

College Of Agriculture, Food & Rural Enterprise

Bevezetés

Messzire megy, hogy jobb lehetőségeket találjon a mezőgazdaság, az élelmiszer, a kertészet vagy a ló tanfolyamokhoz. Folyamatos befektetéssel naprakészen tartjuk létesítményeinket, hogy ne csak hallgatóink, hanem az iparágból származó emberek is profitáljanak, akik rövid tanfolyamainkon keresztül folytatják szakmai fejlődésüket.

Gyakorlat teszi a mestert

Ha gyakorlati típusú ember vagy, aki nem akar egész nap az asztal mögött ragadni, akkor tanfolyamaink és az általuk vezetett karrier tökéletes az Ön számára. A tanfolyamok részét képezi a modern gyakorlati létesítményekben szerzett gyakorlati tapasztalat.

Ipari kapcsolatok

A CAFRE kiváló kapcsolatokkal rendelkezik vállalkozásokkal és szervezetekkel , amelyek közül sokan alkalmazzák diplomáinkat . Támogatásukat szakmai gyakorlatok, vendégelőadók és valós tanfolyamok projektjeinek biztosításával mutatják be. A vállalatok emellett nagylelkű ösztöndíjakat is adományoznak, hogy felsőoktatási hallgatóink finanszírozzák a diploma megszerzésének költségeit.

Nagyszerű munkalehetőségek

A hallgatók a CAFRE-n tanulnak, mert szenvedélyesen követik a karriert a választott tanulmányi területen. Eredményeink magukért beszélnek - több mint 92% -a diplomások munkához jussanak, vagy folyamatban van rá továbbtanulás hat hónapon belül fejezik be a tanfolyamot.

Célzott campusok

A CAFRE személyeként kezelik Önt, mivel a munkatársak megismerik az 1700 hallgatót a három egyetemen. A személyzet barátságos és megközelíthető, és biztosítja, hogy személyes és tudományos segítséget nyújtson Önnek potenciáljának eléréséhez.

Pénzügyi támogatás

Versenyképes felsőoktatási díjakkal és szállásköltségekkel azt tapasztalhatja, hogy a CAFRE-vel folytatott tanulmányok nem olyan drágák, mint gondoltátok. Teljes munkaidős továbbképzési tanfolyamainkat a Mezőgazdasági, Környezetvédelmi és Vidékügyi Minisztérium finanszírozza, és a legtöbb hallgató jogosult erre a finanszírozásra. Írországban működő vállalatok és szervezetek ösztöndíjak adományozásával támogatják a hallgatókat.

egyetemi élet

Ha alapítványunkon vagy az Ulsteri Egyetem által jóváhagyott kitüntetési fokozatunkon tanul, „társult hallgatóvá” válhat. Megkapja a diákkártyát, hozzáférést az Ulster University könyvtáraihoz és a Sportközpont tagságához, hogy csak néhányat említsen a juttatásokról. Az agrártechnika kitüntetett fokozatán tanuló hallgatók a Queen's University hallgatói, és hozzáférhetnek az egyetem erőforrásaihoz.

Tapasztalt személyzet

CAFRE egy „Access partner” a Felsőoktatási Hatóság, amely lehetővé teszi a főiskolai kihasználni a források növelése, tájékoztassa és javítsák a tanítás által nyújtott további személyzet fejlesztési lehetőségeket.

Még mindig nincs kész?

A diploma megszerzése után jelentkezhet az Agrár-Élelmiszeripari és Vidéki Vállalkozás üzleti mesterképzésére. Ez egy Queen's University belfasti posztgraduális végzettség, amelyet a Cookstown-i Loughry Campuson adtak le.

Helyszínek

Helyszínek
  • Antrim

    Tirgracy Road,45, BT41 4PS, Antrim

    Kérdések