Keystone logo
Colby-Sawyer College

Colby-Sawyer College

Colby-Sawyer College

Bevezetés

Colby-Sawyer College karaktere

Colby-Sawyer egy dinamikus és innovatív bölcsészettudományi kollégium, amely a New Hampshire-i központi festői Lake Sunapee régióban található. Főiskolai pályafutásaik során diákjaink 100% -a részt vesz egy vagy több szakmai gyakorlatban a tanulmányi területen. Tanulási portfóliókat is létrehoznak, amelyekben bemutatják folyamatos fejlődésüket és eredményüket. Minden diákunk befejezi a vezető évét egy Capstone projektben, amelyben fejleszti és bemutatja a mélyebb tudást.

78561_H_P-3.jpg

Mi teszi a Colby-Sawyer megkülönböztető képességét?

 • A hallgatói siker első számú prioritásunk. Minden fontos döntés itt azzal a kérdéssel kezdődik, hogy hogyan járulnak hozzá a diákok?

 • Kisebb osztályméretünk (átlagosan 19 fő) és tehetséges oktatóink személyes figyelmet és kihívást jelentő, mégis támogató akadémiai környezetet biztosítanak hallgatóinknak.

 • Az új technológiák szerves részei a diákok oktatásának. A vezeték nélküli egyetemen minden diák létrehoz egy elektronikus portfóliót, amely nyomon követi az előrehaladást és az eredményeket a főiskolai pályafutásuk során.

 • Colby-Sawyer összekapcsolja a diákok egyetemi életének elemeit - akadémiai, társ-tantervi, szociális és atlétikai - összetett oktatási élménnyé.

 • Diákjaink 100 százaléka nyereséges szakmai előmenetelt szerez a tanterveikben egy vagy több szakmai gyakorlaton keresztül, amelyek lehetővé teszik számukra tudásuk és készségeik alkalmazását, valamint hálózatok kiépítését a jövőbeni foglalkoztatási lehetőségekhez.

 • Diákjaink rendkívüli hozzáférést és lehetőséget kapnak első évükben, függetlenül attól, hogy csatlakozni akarnak-e egy vezetői programhoz, színpadi produkcióban vagy campus rendezvényeken kívánnak-e előadni.

 • Alumíniumaink körvonalazódtak, jól képzett állampolgárok, felkészültek arra, hogy sikeres szakemberek és pozitív közreműködők legyenek közösségeikben.

 • Campusunk New Hampshire gyönyörű Sunapee-tó területén fekszik, 360 fokos kilátással a hegyekre, erdőkre és tavakra. Ez egy nagyszerű hely a szabadtéri kikapcsolódásra, és csak 90 perces autóútra van Bostonba.
78571_Bus-Ad-4.jpg

Colby-Sawyer College Mission Statement

Colby-Sawyer College egy privát, független főiskola, amely a bölcsészettudományokban alapuló egyetemi és posztgraduális képzési programokat kínál, és célja, hogy felkészítse a tanulókat szakmájukra és folyamatos tanulásukra. A kar, a személyzet és a diákok törekszenek a főiskola elkötelezett tanításának kiválóságára és egy tanulási közösségre, hogy elősegítsék a hallgatók tudományos, intellektuális és személyes fejlődését. A kollégium felkészíti a tanulókat arra, hogy a dinamikus, sokszínű és kölcsönösen függő világban a pozitív hatást gyakorolják és pozitív hatással bírjanak. Colby-Sawyer College 1837-ben akadémián alapult és 1928 óta foglalkozik felsőoktatással. A missziót a Kuratórium fogadta el 2015. október 16-án. Minden Colby-Sawyer College diákja:

 • megtanulják és felhasználják a széles körű tudást, mélységüket a főbb területeken

 • gazdagítják és elmélyítik önismeretüket

 • kreatív és kritikus gondolkodás

 • kommunikálni és hatékonyan kommunikálni

 • etikusan és szakszerűen járjon el

 • megérteni és alkalmazni több perspektívát.

További információért látogasson el nemzetközi oldalunkra a http: // Colby-Sawyer .edu / apply / international-applications webhelyen

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

 • New London

  541 Main St, NH 03257, New London

Kérdések