Keystone logo
Coastal Carolina University

Coastal Carolina University

Coastal Carolina University

Bevezetés

Coastal Carolina University egy átfogó állami bölcsészettudományi intézmény, amely olyan hallgatók fejlesztésére törekszik, akik jártasak választott szakterületükön, és készek produktív, felelősségteljes, egészséges, globális perspektívájú polgárok lenni. Ennek az elkötelezettségnek a teljesítése érdekében a tengerparti Karolina magasan képzett és motivált hallgatókat, oktatókat és munkatársakat toboroz a régióból, államból, nemzetből és világból, hogy változatos és dinamikus hallgatóközpontú tanulási környezetet teremtsen.

Mivel a tengerparti Karolina magáévá teszi a tanár-tudós modellt, elsődleges hangsúlyt fektet a magas színvonalú oktatásra és az elkötelezett tanulásra, és támogatja a kari kutatást, az alkotó tevékenységeket és a szakértői együttműködést a közösségben, az államban, a nemzetben és a világban. Ez a hangsúly lehetővé teszi az oktatók és az alkalmazottak számára, hogy mentorálják a hallgatókat az együttműködésen alapuló kutatásban, a kreatív lehetőségekben és a szakmai gyakorlatban. Ennek az aktív tanulási közösségnek az ápolása érdekében a tengerparti Karolina a kortárs technológiák, programozás, támogató szolgáltatások, valamint innovatív tanfolyam-kínálat és szállítási módszerek széles skáláját tartja fenn. Az eredmény olyan öregdiákok, akik jól felkészültek a szakmai pályafutásra vagy a választott szakterületen folytatott posztgraduális programokra, és akik továbbra is kapcsolatban állnak a tengerparti Karolinával.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

  • Conway

    Chanticleer Drive East,100, 29528, Conway

    Kérdések