Keystone logo
Chicago State University

Chicago State University

Chicago State University

Bevezetés

2.

Chicago State University ünnepli Sesquicentennial 2017. Chicago State University nyitotta meg kapuit, mint a tanárképzés iskola egy lyukas vasúti teherkocsi Blue Island, Illinois a szeptember 2, 1867. Ma ezzel szemben az egyetem egy teljesen akkreditált állami, városi intézmény található 161-festői hektáros egy lakóközösség a Southside of Chicago. Az első évben az alapító, CSU beiratkozott 62 diák. A jelenlegi beiskolázási közel 7200.

Az útvonal kezdve mostanáig megjelölték változás. A több mint 140 éves, CSU megváltoztatta a nevét, a hangsúly, a kormányzás és helyét. De minden átmenet, az egyetem tartotta szem elől oktatási küldetése és továbbfejlesztett szolgáltatásait a Chicago és a környező települések.

1

Ma CSU szabályozza a Kuratórium által kijelölt kormányzó Illinois. Az egyetem öt colleges- Health Sciences, Arts and Science, cégeknek, iskoláknak és Gyógyszerészeti - hez 38 egyetemi és 30 diplomát adó programok. Ezen kívül van egy CSU Division Továbbképző és nem hagyományos programok, érhetünk el a közösség tanfolyamok, távoktatás és non-hitel programok.

A szerény származású, Chicago State University nőtte ki magát egy kiemelkedő, országosan elismert egyetem, amely a hozzáadott érték az oktatás mindenki számára, akik belépnek a megszentelt csarnokok. Következetesen fejlődhessen a state-of-the-art irányzatok a felsőoktatásban, Chicago State University felkészíti a tanulókat a siker a huszonegyedik században.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Kérdések