Keystone logo
Centro Universitário Salesiano de São Paulo (UNISAL)

Centro Universitário Salesiano de São Paulo (UNISAL)

Centro Universitário Salesiano de São Paulo (UNISAL)

Bevezetés

A UNISAL egy akadémiai közösség a tanárok, a diákok és az adminisztratív személyzet, amely elősegíti a gondosan, kritikus és tudatos fejlesztése, az emberi személy és a kulturális örökség társadalmi kutatások révén a tanítás, a magasabb és a folyamatos képzés és különböző szolgáltatások a helyi közösségeknek.

Christian ihletet, a katolikus jellegét és szalézi identitásának UNISAL vállal látás a világ és az ember gyökerezik és összhangban az evangélium és az indokolt pedagógia az értékek a megelőzési rendszer élt Don Bosco.

Ez azt jelenti, különösen: a elkötelezettség egység és a közösség az egyház; határozott lehetőség a fiatalok számára; tudományos közösség egyértelmű szalézi identitás; keresztény és szalézi irányultságú kulturális projekt, és az oktatási és lelkipásztori megközelítés.

Az integráció a tudás, a párbeszéd a hit és az értelem, a szüntelen való az igazság keresése, etikai képzés, a szabadság szelleme a szeretet, a kölcsönös tisztelet és az emberi jogok előmozdítása jellemzése és felvidít a UNISAL mint tudásközpont, amely megadja íze tanulmányi és kutatási, valamint elősegíti a megszerzése igazi bölcsesség az élet.

Helyszínek

  • São Paulo

    Unidades em Americana, Campinas, Lorena e São Paulo, , São Paulo

    Kérdések