Keystone logo
Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA)

Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA)

Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA)

Bevezetés

Mire eljut az egyetemen része lesz a történelem: a sok barátot; tapasztalatok; Új utak és előmenetel kell építeni.

Newton a megtiszteltetés, hogy részt vegyenek ebben a fázisban az életét, és mindig is lesz ujjongott a személyes és a szakmai siker.

Látogassa meg a darabot, elősegítik közötti csere campus, cseréljen eszmét, tanulmány, szórakozni, élvezni, amennyire csak lehetséges. Karunk, a személyzet és a szerkezet itt, hogy ebben az időben a leginkább jövedelmező lehet.

A jövő: ez az, amit a Newton mást gondol. Tehát, ha úgy dönt, hogy építeni a történetet velünk, tudjuk, hogy a cél az, munkával való elégedettség. Ahhoz, hogy elérjük a csúcsot a bennük rejlő lehetőségeket egyesítik hagyomány és modernitás a legjobb szerkezet. Kínálunk széles választéka a hagyományos egyetemi, a technológiai és a távolság, és a diplomás. Az egyetemi szint magas minőségű 80% a kar áll a tanárok és az orvosok, modern laboratóriumok, intézetek és gyakorlat központok különböző területeken a tudás és a tudományos kutatás és a programok. Amellett, hogy a felismert oktatás minőségének és gyakorlatorientált, Newton folyamatosan befektet a kapcsolatot a piac létrehozásáról fontos partneri, hogy a hallgatók a legjobb kilátások és karrierlehetőségek.

Helyszínek

  • Belo Horizonte

    R. Mal. Foch, 15 - Grajaú, Belo Horizonte - MG, 30431-189, , Belo Horizonte

    Kérdések