Keystone logo
Centro Universitário Moacyr Sreder Bastos (UNIMSB)

Centro Universitário Moacyr Sreder Bastos (UNIMSB)

Centro Universitário Moacyr Sreder Bastos (UNIMSB)

Bevezetés

Főiskola Történelem

Az egész úgy kezdődött, több mint hét évtizeddel a Campo Grande környékén, az Akadémia Afonso Celso, oktatási projekt elkötelezett az eszmék, az igények és kultúra Rio nyugati zóna. Az első egyetemi tanítási egység, székhelye: 1969 volt a Gazdaságtudományi Kar, számviteli és adminisztrációs Sreder Moacyr Bastos.

Az évek során megtudjuk, hogy a kép egy egyetem a kép minden egyes diákjaik - a képzés, a tudás, a világkép, a képességét, hogy szembenézzen az akadályokat. És mindenek felett, a tudatosság állampolgárságot. A diák a legnagyobb értéket, a tükröt. Tehát soha nem teszi lehetővé a tisztán piaci víziója az oktatás átfedésben van az erkölcsi értékeket.

Hagyomány és modernitás, a minőség a tudományos kiválóság és úttörő szellem, a kompetencia és a hitelesség, a technológiai fejlődés és a legjobb az infrastruktúra, a nyugati zóna Rio de Janeiro / RJ. Mindezek a jellemzők határozzák meg a University Center Sreder Moacyr Bastos képező nemcsak jó szakember kész szembenézni a munkaerőpiacon, de mindenekelőtt a jó polgárok.

Küldetésünk mindig az volt, hogy hozzájárul az építési és a tudás terjesztése, amelyek lehetővé teszik a polgárok és az átalakuló társadalmi és szakmai média. És a vágy, hogy e cél elérése érdekében, attól a pillanattól kezdve kezdjük, hogy integrálja az Oktatási csoport UNIESP még erősebbé vált mindannyiunkban.

Küldetés

Küldetésünk mindig az volt, hogy hozzájárul az építési és a tudás terjesztése, amelyek lehetővé teszik a polgárok és az átalakuló társadalmi és szakmai média. És a vágy, hogy e cél elérése érdekében, attól a pillanattól kezdve kezdjük, hogy integrálja az Oktatási Csoport UNIESP még erősebbé vált mindannyiunkban.

Infrastruktúra

A főkapitányság Campus Egyetem Center Sreder Moacyr Bastos található központjában Campo Grande környékén, nyugatra a település Rio de Janeiro. Amely két bemenettel, a Campus könnyű megtalálni, és lehetővé teszi a hozzáférést az emberek különböző részein a város és a más településeken.

A főbejárat a Campus Rua Trinity mérnök, # 229 és jobb hozzáférést blokkolja az A, B, C és D az oktatási komplexum. A második bejegyzés található a Rua Costa Amaral, No. 360, a legjobb a hozzáférést ezekhez célja, hogy megakadályozza az E (Épület Evandro Lins e Silva).

A főkapitányság Campus kívül tartalmazza, hogy tantermekben, az alábbi területeken :. Színház Sreder Moacyr Bastos; . Moziterem Prof .. Esther Figueiredo Ferraz; . Multi-sport tornaterem; . Laboratories az anatómia és a kémiai és biológiai tudományok; . Média Központ miniszter Francisco Dornelles, tagjai multimédiás előadóterem, rádiós újságíró laborban, újság írásban labor, laboratóriumi reklámügynökség és a reklám és a televíziós újságírás laborban; . Core joggyakorlatban kialakult a két laboratóriumban kísérleti iroda, tárgyalóteremben, Bíró szoba, és különösen fenn az igazságszolgáltatás helyet; . UniMSB művészeti galéria,.

. CIEE fel Sreder Moacyr Bastos; . Tour Santander banki szolgáltatások; . Könyvtár; . Parkolás a sajátos nevelési igényű tanulók, tanárok és alkalmazottak, a bejegyzést Manai Street, # 116.

A főkapitányság Campus Egyetem Center Srede Moacyr Bastos, továbbá tartalmazza a közigazgatási ágazatokban, a koordinátorok a graduális, posztgraduális és bővítése és a plébánia.

Helyszínek

  • Rio de Janeiro

    Rio de Janeiro, Brazília

Kérdések