Keystone logo
Central College

Central College

Central College

Bevezetés

Central College iowai Pella-i Central College ( CENTRAL ) egy magán, négyéves bölcsészettudományi főiskola. CENTRAL akadémiai szigorúságáról, vezetői és karakterformálásáról, globális tapasztalati tanulásról, STEM-ről (természettudomány, technológia, mérnöki tudomány és matematika), fenntarthatósági oktatásról, atlétikáról és szolgáltatásról ismert. A CENTRAL tapasztalat a felfedezésben és az önfelderítésben gyökerezik, és 1150 hallgatóból álló lakóközösség életével bővül. Central College értékeli az amerikai református egyházzal fennálló hosszú távú kapcsolatát.

Central College egy bentlakásos bölcsészettudományi főiskola, amelynek célja, hogy segítse a diákokat felfedezni és fejleszteni legnagyobb lehetőségeiket. Ökumenikus keresztény hagyományaitól vezérelve a főiskolai közösség erőteljes, nyílt vizsgálatot folytat a tudományos kiválóság elérése érdekében.

A főiskola táplálja az elme fejlődését, miközben elősegíti a lelki és érzelmi érettséget és a testi jólétet. CENTRAL integrálja a karrier-előkészítést a felelős állampolgársághoz elengedhetetlen értékek fejlesztésével, felhatalmazva a diplomákat a helyi, nemzeti és nemzetközi közösségek hatékony szolgálatára.

A Central College tudományos közösség elkötelezett az egyetemi hallgatók oktatása iránt. Közel 100 oktató és 350 alkalmazott teljes és részmunkaidőben mintegy 1100 egyetemi hallgatót szolgál, akik Iowából, 30 másik államból és világszerte érkeznek. A CENTRAL globális hálózat ereje öregdiákok, szülők, adományozók és vállalati partnerek révén jelentős lehetőségeket kínál a főiskola és hallgatói számára.

Helyszínek

  • Pella

    University Street,812, 50219, Pella

    Kérdések