Keystone logo
Centenary College of New Jersey

Centenary College of New Jersey

Centenary College of New Jersey

Bevezetés

A Centenary University 150 éves hagyománya a magas színvonalú bölcsészettudományi és szakmai tanulmányok biztosítása, miközben segíti a hallgatókat abban, hogy elsajátítsák a mai világban a boldoguláshoz szükséges készségeket és kapcsolatokat.

New Jersey északnyugati részén, a történelmi Skylands régió szívében található Centenary egy privát, együttnevelési és szoros egyetemi közösség - egy olyan környezet, ahol minden tanár és alkalmazott befektet hallgatóink sikerébe.

A fő campusunkon, Hackettstownban (NJ), az országos szintű lovas központban és az egyetemen kívüli tanulási központokban mintegy 1100 egyetemi hallgatót és közel azonos számú felnőtt és végzős hallgatót írunk be. Hallgatóink akadémiai érdeklődésüket alapképzési, mesterképzési és szakmai tanúsító programokban folytatják. Teljes munkaidős professzoraink több mint fele megszerezte PhD fokozatát.

A Centenary University akkreditált képzési programokat és átfogó tanulási tapasztalatokat nyújt a hallgatók számára a kritikus gondolkodás és a céltudatos cselekvés regionális és globális szakmáinak előkészítésére a szolgáltatási kultúrába merülő támogató környezetben.

A Skylands régió szellemi, gazdasági és kulturális központja lenni.

Helyszínek

  • Hackettstown

    Jefferson Street,400, 07840, Hackettstown

    Kérdések