Keystone logo
Carroll University Bachelor angolból és írásból
Carroll University

Bachelor angolból és írásból

Waukesha, Amerikai Egyesült Államok

4 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 36 400 / per year *

Az egyetemen

* további díjak vonatkozhatnak

Bevezetés

A szavak alakítják az emberiség narratíváját. Képesek átnyúlni az időn és a távolságon, hidakat építeni vagy elmélyíteni a szakadékot, megörökíteni az ötleteket, és széles körű feljegyzést nyújtani az emberi tapasztalatokról. Carroll University angol és írás programjában felfedezheti erejüket, és jobban megértheti a világot és a benne elfoglalt helyét.

Ahol van kommunikáció, ott van lehetőség angol és írás szakra.

Mit kezdhetsz angol és írásbeli diplomával? Érdekelheti az oktatás, az írás, a szerkesztés, a kutatás, vagy a mester- vagy doktori fokozat megszerzésének megalapozása bármely tudományterületen. Ezek csak a kezdetei a lehetőségeknek. Az újságírástól a PR-on át a reklámon át az üzleti életig és még sok minden máson át az angol és az írás szakon olyan készségekkel és ismeretekkel szereznek diplomát, amelyek különféle karriereket nyitnak meg.

Kibővíti kilátásait, miközben gyakorlati készségekre tesz szert

Carroll UniversityAz angol és írás programja megtanítja Önt az ötletek logikai integrálására és rendszerezésére, összetett információk kutatására és elemzésére, valamint hatékony kommunikációra. Kritikus és kreatív olvasási, írási és gondolkodási készségeket fejleszt, amelyek mélyebb szinten segítik a megértést. Kisebb megbeszéléseken és műhelyalapú órákon keresztül erős alapot szerezhet az irodalomban és az írásban, és lehetősége nyílik arra, hogy saját érdeklődési területeire összpontosítson.

A kurzusok az indián irodalomtól az irodalmi folyóirat-kiadásig, a nagyszerű szerzői tanulmányokig, beleértve Shakespeare-t és Toni Morrisont, valamint a választható tárgyak, köztük a viktoriánus időszak, filmtanulmányok, posztkoloniális irodalom és kreatív írás. Különféle és új gondolkodásmódokat mutatunk be, amelyek megkérdőjelezik a kialakult hiedelmeket, és lehetőséget biztosítanak a tanulásra különféle formákban, a könyvektől és kéziratoktól a filmekig és a digitális médiáig. Szakod fontos összefüggések felfedezéséhez és az intellektuális kíváncsiság fejlesztéséhez vezet.

Élesítheti írási készségeit olyan tanfolyamokon, amelyekre számíthat, mint például a szépirodalom és a költészet. De rengeteg lehetőség kínálkozik a feszítésre, ha olyan témákat kutat, mint például a non-profit szervezeteknek szánt támogatások írása, újságírói írás, történetek készítése online játékokhoz, írás a tudomány számára.

A hallgatóknak lehetőségük van arra is, hogy érdeklődési körüknek megfelelően valós tapasztalatokat szerezzenek, beleértve:

  • Előadás regionális és országos tudományos konferenciákon
  • Önéletrajzok és tapasztalatok építése az egyetemen és azon kívüli szakmai gyakorlatokon keresztül
  • Egy élettel teli közösség részévé válni, amelyben a hallgatók különféle helyeken publikálnak és bemutatkoznak, beleértve a diákújságot, az egyetem művészeti és irodalmi folyóiratait, valamint a helyi nyitott mikrofonos estéket.
  • Részvétel a tanszék által támogatott kulturális eseményeken, beleértve a vendégszerzők felolvasásait és az Egyesült Nemzetek Filmfesztiválját.

Legyél angoltanár

Az angol szak és Carroll középiskolai szakának párosítása a Wisconsini Közoktatási Minisztérium által kiadott oklevelet adhat angol nyelvi művészetek oktatására a középiskolában és a középiskolában. A tanfolyam felkészíti Önt arra, hogy olvasást, írást és kritikus gondolkodást tanítson középfokú tanulóknak és fiatal felnőtteknek.

Kiskorúak

A szakon kívül a Carroll négy mellékszakot kínál angolul és írásban, amelyek számos tanulmányi területet kiegészítenek:

  • Kreatív írás minor
  • Szakmai írás minor
  • angol minor
  • Film és televízió minor

Belépők

Program tandíj

Ösztöndíjak és finanszírozás

Tanulói beszámolók

Az Iskoláról

Kérdések