Keystone logo
Carroll University Alapfokú oktatás
Carroll University

Alapfokú oktatás

Waukesha, Amerikai Egyesült Államok

4 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 36 400 / per year *

Az egyetemen

* további díjak vonatkozhatnak

Bevezetés

A professzionális oktató sok minden: szószóló, együttműködő, tervező és példakép a tanuló számára. Sok szerepet tölthet be oktatóként, mindegyik a gyermek tanulásának és fejlődésének középpontjában áll, és mindegyik létfontosságú társadalmunk számára.

Carroll University gazdag hagyományokkal rendelkezik a kiváló oktatásban, és tanárképzési programunk kivételes minőségét elismerik a területi iskolák tanárai és adminisztrátorai. Azok a tanárjelöltek, akik általános iskolai végzettségre vágynak, fejlesztik azokat a tudást, készségeket és hajlamokat, amelyekkel tanulóközpontú, befogadó környezetet hozhatnak létre. A kis osztálylétszámok, a releváns tartalom és az egyénre szabott tanácsadás, valamint az osztálytermi megfigyelési és tanulói tanítási tapasztalatok széles választéka növeli a tanárok felkészítéséhez szükséges ismereteket és készségeket a választott engedélyezési területen.

Carroll alapfokú oktatási programjában tanulmányozhatja az oktatás és az iskoláztatás szerepét a társadalomban, megismerheti a fejlődéslélektani ismereteket, és elsajátíthatja azokat az eszközöket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy hatékony és kulturális szempontból releváns tanár legyen, aki képes többféle tantárgy tanítására, például írástudás, matematika, természettudományok, és társadalomtudományok.

Programunk elismeri, hogy a pedagógusok központi és kritikus szerepet töltenek be sok sokszínű, élénk közösségünkben. A Carrollnál hasznot húzhat ennek a folyamatosan változó területnek a valóban mély és tapasztalati megközelítéséből. Rendelkezésünkre állnak az erőforrások és a partnerkapcsolatok ahhoz, hogy karrierjét beinduljon, és elkötelezzük magunkat, hogy tovább haladjon.

Az alapfokú oktatásban részt vevő tanulók az általános és középiskolai K-9 osztályban teljesítik az engedélyhez szükséges követelményeket.

Az angol mint második nyelv kettős licence

Szerezze meg azokat a készségeket, amelyekkel kielégítheti iskoláinkban az egyre növekvő igényt, ha hozzáadja az angol mint második nyelv jogosítványát a Carroll általános iskolai végzettségéhez.

Gyógypedagógiai Kettős Engedély

Szerezze meg a szükséges készségeket iskoláink kritikus szükségleteinek kielégítéséhez úgy, hogy Carroll általános iskolai végzettségéhez adjon hozzá egy kategóriák közötti speciális oktatási engedélyt.

Tanterv

Belépők

Program tandíj

Ösztöndíjak és finanszírozás

Tanulói beszámolók

Az Iskoláról

Kérdések