Keystone logo
Carnegie Mellon University

Carnegie Mellon University

Carnegie Mellon University

Bevezetés

A mély fegyelmi ismeretekre összpontosító átalakító oktatási élményt teremteni a hallgatók számára; problémamegoldás; vezetői, kommunikációs és interperszonális készségek; valamint a személyes egészség és jólét.

Átalakító egyetemi közösség ápolása, amely elkötelezett a) a sokszínű, világszínvonalú tehetségek vonzása és megtartása mellett; b) a szabad eszmecserére nyitott együttműködési környezet kialakítása, ahol a kutatás, a kreativitás, az innováció és a vállalkozói szellem virágozhat; és c) annak biztosítása, hogy az egyének ki tudják használni teljes potenciáljukat.

A társadalom átalakító hatása - regionális, nemzeti és globális szinten - az egyetemi campus hagyományos határain kívüli partnerekkel való együttműködés révén.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

  • Pittsburgh

    Carnegie Mellon University Civil and Environmental Engineering, 119 Porter Hall, 5000 Forbes Avenue, PA 15213, Pittsburgh

Kérdések