Keystone logo
Cardiff University BSc Pszichológia
Cardiff University

BSc Pszichológia

Cardiff, Egyesült Királyság

3 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2024

GBP 28 200 / per year *

Az egyetemen

* a tengerentúlon | a második és harmadik évben: 9,250 font / első évben: 9,000 font

Bevezetés

A pszichológia az elme és a viselkedés szisztematikus és tudományos tanulmányozása. A pszichológusok azt vizsgálják, hogyan gondolkodunk, érzünk és cselekszünk, mind egyénileg, mind egy társadalmi csoport részeként. A pszichológia széleskörűen alkalmazható az egészségügyben és a szociális ellátásban, az iparban és a kereskedelemben, valamint az oktatásban.

Ebben a hároméves képzésben a pszichológiát tudományos szempontból tanulmányozhatod, hangsúlyt fektetve a társadalmi, kognitív és biológiai aspektusokra. A kurzus aktív kutatási környezetbe ágyazva fejleszti a kritikus kvantitatív és kvalitatív készségeket, amelyek lehetővé teszik az emberi viselkedés előrejelzését és magyarázatát.

Ezt a tanfolyamot a British Psychological Society akkreditálta, és az Egyesült Királyság egyik vezető pszichológiai kutatási tanszékének lelkes, kutatással foglalkozó oktatói tartják.

Miért tanulni ezt a kurzust?

Ebben a hároméves képzésben a pszichológiát tudományos szempontból tanulmányozhatod, hangsúlyt fektetve a társadalmi, kognitív és biológiai aspektusokra. Gyakorló kutatók - sok esetben a területük vezető szakértői - fogják tanítani.

A Brit Pszichológiai Társaság (BPS) által akkreditált képzés.

Ez a program megfelel a BPS által meghatározott magas színvonalú oktatási szabványoknak.

Legjobb 10

Az Egyesült Királyságban a pszichológia területén a top 10-ben vagyunk (Complete University Guide, 2024).

Szakmai tapasztalatszerzési lehetőség a diploma megszerzésének részeként

Mi vagyunk azon kevés pszichológiai iskola egyike, amely lehetőséget kínál szakmai tapasztalatszerzésre a Pszichológia szakmai gyakorlattal (BSc) kurzusunkon.

96% Foglalkoztatás

A végzettek 96%-a dolgozik, továbbtanul, vagy mindkettő 15 hónappal a tanfolyam elvégzése után (Graduate Outcomes Survey, 2021/22).

A tanfolyam tervezésében és lebonyolításában részt vevő, nemzetközileg elismert kutatók

95%-a kutatásaink világelső vagy nemzetközileg kiváló (Research Excellence Framework, 2021). Olyan kutatók tanítanak majd, akik a pszichológia teljes spektrumán dolgoznak a társadalom és a környezet előtt álló nagy kihívások megoldásán.

Belépők

Ösztöndíjak és finanszírozás

Program tandíj

Az Iskoláról

Chat with students

Kérdések