Keystone logo
Canadian University Dubai Gazdálkodási alapképzés számvitel és pénzügy szakon
Canadian University Dubai

Gazdálkodási alapképzés számvitel és pénzügy szakon

Dubai, Egyesült Arab Emírségek

4 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 68 387 / per year

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Kritikus szerepet szeretne betölteni a vállalati világban? A Bachelor of Business Administration in Accounting and Finance program felvértezi Önt azokkal a részletes ismeretekkel és készségekkel, amelyekre szüksége van, mielőtt szakmai szerepet vállalna ebben a kulcsfontosságú üzleti fegyelemben. A számvitel és pénzügy dinamikus szakterület, amely számos ágazatban kínál lehetőséget a szakmai fejlődésre. A pénzügyek képezik minden kereskedelmi vállalkozás és pénzügyi tervezés alapját, míg a számvitel továbbra is alapvető üzleti funkció marad minden szervezetben.

A program során egy sor kihívást jelentő kurzust teljesít, amelyek magukban foglalják a bankügyet, az értékpapír-elemzést, a tőkeelemzést, a portfóliókezelést, a vállalati pénzügyeket, a vagyonkezelést, a nemzetközi pénzügyi menedzsmentet, a vezetői számvitelt, a menedzsmentet/számvitelt, a számviteli rendszereket és a nemzetközi pénzügyi beszámolást. szabványok (IFRS).

ACCA akkreditáció

Az ACCA egy professzionális könyvelők globális szervezete, amely 219 000 taggal és 517 000 diákkal 179 országban nyújtja a világ egyik legprofesszionálisabb, legglobálisabb számviteli képesítését. Azok a hallgatók, akik 2021. január 1-jén vagy azt követően, és 2025. december 31-ig CUD-ból BBA-t szereznek számvitel és pénzügy szakon, összesen hét mentességet kapnak a szakmai ACCA vizsgapapírok tekintetében, különösen az alkalmazottak esetében. ismeretek és alkalmazott készségek.

CIMA akkreditáció

A CUD számviteli és pénzügyi BBA szakát a CIMA, a világ legnagyobb és vezető könyvelői testülete akkreditálta. Ez azt jelenti, hogy a program végzettjeként nyolc olyan vizsga alól kaphat felmentést, amelyek a CIMA szakmai képesítéshez és a Chartered Global Management Accountant (CGMA) globális szakmai kinevezéséhez vezetnek.

Ezenkívül megkezdheti szakmai akkreditációját a BBA tanulmányozása közben is a speciális korai belépési lehetőség révén, amely lehetővé teszi, hogy a második év végén letehesse az Operational Case Study vizsgát. CUD-hallgatóként tanulmányai során bármikor regisztrálhat a CIMA-ba, és hozzáférhet a felkészítő források széles skálájához.

CFA társult program

A CUD egyben a Chartered Financial Analyst (CFA) Institute Egyetemi Társulási Programhoz kapcsolódó egyeteme is. Ez az összetartozás azt jelzi, hogy a Számviteli és Pénzügyi BBA programunk tanterve szorosan kapcsolódik a befektetéskezelés gyakorlatához, és hasznos a CFA® Program vizsgáira készülő hallgatók számára.

Belépők

Rangsorok

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • Bachelor's Degree in Finance and Accounting (Spanish, English)
    • Getafe, Spanyolország
  • BSc Számvitel és Pénzügy
    • Cardiff, Egyesült Királyság
  • Pénzügyi és számviteltudományi alapképzés
    • Budapest, Magyarország