Keystone logo
Canadian University Dubai Gazdálkodási alapképzés marketing szakon
Canadian University Dubai

Gazdálkodási alapképzés marketing szakon

Dubai, Egyesült Arab Emírségek

4 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 68 387 / per year

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Elgondolkozott már azon, hogy bizonyos márkák miért válnak olyan híressé, mások miért halnak meg olyan gyorsan? Szeretné megérteni, miért viselkednek másképp a fogyasztók ugyanazzal a termékkel szemben? Feltetted már magadnak a kérdést, hogy miből áll egy sikeres marketingstratégia, vagy miért tudnak egyes cégek ennyit rólad, míg mások elveszítenek egy vásárlás után?

Ha a fentiek közül mindegyikre igen a válasza, akkor Ön ide tartozik, a CUD Marketing programba. A marketing minden sikeres vállalkozás elengedhetetlen funkciója. Napjaink versenyképes globális üzleti környezetében a termékek/szolgáltatások és márkák stratégiai pozicionálása szinte minden szervezet fenntarthatóságának és növekedésének kritikus tényezője. A proaktív szervezeteknek olyan marketing stratégiákra van szükségük, amelyek megfelelnek a fogyasztói igényeknek, versenyelőnyt érnek el, és végső soron javítják a pénzügyi teljesítményt.

A BBA Marketing felkészíti Önt arra, hogy sikeres legyen a folyamatosan változó globális üzleti környezetben azáltal, hogy segít megérteni a marketing funkció minden aspektusát a szervezeten belül. Ki lesz téve a fogyasztói magatartás, a marketingkutatás, az értékesítés, a kiskereskedelem, a reklám és a promóció, a márkaépítés és az e-marketing jelenlegi elméleteinek és gyakorlatainak.

Belépők

Tanterv

Rangsorok

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • Gazdálkodási alapképzés: Marketing
  • Livingston, Amerikai Egyesült Államok
 • Gazdálkodási alapképzések marketingből
  • Richmond, Amerikai Egyesült Államok
  • Online
 • Online Gazdálkodástudományi Bachelor – Marketing
  • Online USA