Keystone logo
Canadian University Dubai Építészmérnöki alapképzés
Canadian University Dubai

Építészmérnöki alapképzés

Dubai, Egyesült Arab Emírségek

4 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 84 924 / per year

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A CUD Építészeti Tanszéke izgalmas tanulási környezetet biztosít Dubai szívében, a Közel-Kelet tervezési fővárosában. A helyi és globális iparhoz fűződő erős kapcsolatunk hatalmas játékteret biztosít diákjainknak, hogy felkészüljenek a hatalmas potenciállal és lehetőségekkel járó karrierre.

A Bachelor of Science in Architectural Studies egy professzionális képzés előtti képzési program, amely az építészet széles körű megértését biztosítja, és az épületinformációs modellezés (BIM) technológiájára és a fenntartható tervezésre szakosodott. Fejleszti a preprofesszionális építészeti technológiai ismereteit, és bevezeti az építészeti gyakorlat működési környezetébe.

Interaktív, trendi programot kínálunk a legmodernebb stúdió- és laborkörnyezetben a BIM és a fenntarthatóság terén egyaránt tapasztalt oktatók által. Az Építészeti Tanszék egy iparághoz igazodó programot kínál, amely a transzdiszciplináris tanulásra, a tudományok összefonódására, a digitális kommunikációra, a humán tudományokra és a művészetekre összpontosít, hogy egy jól felszerelt diplomás profilt építsen fel, amely érzékeny a kortárs építészeti tervezési gondolkodásra.

A program során jó megértést és bizonyított képességet alakít ki az építészeti tervezés alapjaiban, fejleszti a grafikai, digitális modellezési és szóbeli kommunikációs képességeit, valamint fejleszti az épületrendszerekkel, a megfelelő technológiával és anyagokkal kapcsolatos ismereteket, valamint a érzékenység a fenntarthatóság és a környezet iránt.

Az építészeti tanulmányok 4 éves alapképzése egy szakmai előkészület, és különbözik az építész szaktól. Az építészeti tanulmányok alapképzési programjában végzett hallgatók nem jogosultak építész szakmai engedélyre. Az építészmérnöki tanulmányok 4 éves alapképzésére beiratkozott hallgatóknak, akik szeretnének professzionális építészek lenni az Egyesült Arab Emírségekben, ezt meg kell tenniük;

  • Kiegészítse a Bachelor of Science in Architecture Studies fokozatát további két (2) év építész mesterképzéssel.

vagy

  • A jelenlegi program 3. évfolyamának sikeres elvégzése után átléphetnek az 5 éves Bachelor of Architecture szakra, ami összesen 5 év tanulásnak felel meg.

Ezt a 4 éves Bachelor of Science in Architectural Studies fokozatot kifejezetten azoknak a hallgatóknak tervezték, akik Kanadában szeretnék szakmai karrierjüket folytatni. Mint ilyen, azok a hallgatók, akik érdeklődnek a professzionális építészek iránt Kanadában; a 4 éves program elvégzése után át kell utaznia Kanadába, hogy megszerezze az építész mesterképzést, és teljesítse az illetékes kanadai hatóságok által meghatározott szakmai követelményeket.

Koncentrációk

  • Épületinformációs modellezés
  • Fenntarthatóság

Belépők

Tanterv

Rangsorok

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok