Keystone logo
Carson-Newman University

Carson-Newman University

Carson-Newman University

Bevezetés

Nincs jobb módja, hogy képzelni, hogy itt, mint hozzánk.

Mivel a Carson-Newman a legjobb módja annak, hogy tudja, hogyan illik ebben legjobban bölcsészettudományi egyetem alapított 1851-ben.

Nézze meg, mit az életed is néz ki itt. Séta a campus és kap egy értelme, hogy akkor is fontos része az aktív campus, amely 2000 diák erős.

Jövőkép, küldetés, Faith nyilatkozatok

Látomás

Mi lesz a keresztény bölcsészettudományi alapú egyetem a választás a délkelet-oktatás és a szolgáltatás.

Küldetés

Küldetésünk a keresztény nevelők, hogy segítse a tanulók elérjék teljes potenciáljukat művelt polgárok és a világ szolga-vezetők.

Megerősítés Hit

Isten - "Kezdetben teremté Isten az eget és a földet."(Ter 1: 1)
Van egy igaz Isten, aki Teremtő, Megváltó, és megtartója az univerzumban. Isten örökkévaló; Isten szent, Az Isten szeretet; Isten Szentháromság, kiderült, hogy az Atya, Fiú és Szentlélek, mindegyik külön személyes tulajdonságok, de osztás nélkül a természet, lényeg, vagy pedig, és aki egyedül méltó istentisztelet.

Krisztus - "Krisztusban teljessége az Istenség él testi formában."(Kol 2: 9)
Krisztus az örök Isten Fia, a második személy a Szentháromság, aki az Ő megtestesülése, fogant a Szentlélektől, született Szűz Máriától, teljesen Isten és teljesen ember. Jézus tökéletesen élt, és kiderült, az Isten akarata, feszítették, eltemették, és feltámadt a halálból a harmadik napon. Miután engesztelést a bűneiért emberiség a kereszten, fölment a mennybe, a magasztos jobbján az Isten, és vissza fog térni a hatalom és a dicsőség, hogy megítélje a világot. Krisztus lakozik minden hívő, mint az élő, mindig jelen Lord.

Szentlélek - "És én kérem az Atyát, és kapsz egy másik Pártfogó, hogy veletek legyen mindörökké. Ez az igazság Lelkét, akit a világ nem kaphat meg, mert nem látja őt és nem ismeri őt. Ismered őt, mert ő marad veled, és bennetek marad."(János 14: 16-17)
A Szentlélek az Isten Lelke. A Spirit magasztalja Jézus Krisztus és elítéltek embereket a bűn, hamissággal, és az ítélet. A szellem lehetővé teszi az emberiségnek, hogy megértsék az igazságot, hívásokat a Megváltó, hatások regeneráció azoknak, akik elfogadják Krisztust, mint Megváltót, és átjárja a hívők a Lélek gyümölcse.

Megváltás - "Ez kegyelemből hit által, hogy menti. Ez nem tőletek; ez Isten ajándéka, nem cselekedetekért, hogy senki ne kérkedjék."(Efézus 2: 8)"Aki felhívja az az Úr nevét, üdvözül."(Róma 10:13)
Az üdvösség a bűnösök teljes egészében Isten munkája kegyelem, felajánlotta, hogy szabadon mindazokat, akik elfogadják Jézus Krisztust Urunknak és megtartó, aki az ő élete, halála és feltámadása örök váltságot szerzett a hívő számára. Ez az üdvösség kegyelemből hit által biztosított bűnbánat és elfogadtam Jézus Krisztust Úrnak.

Szentírás - "All Írás Istentől ihletett és hasznos a tanításra, megdorgálja, kijavítása, és az igazságban való nevelésre. . . ."(2Tim 3: 16)"Az Úrnak törvénye tökéletes, újraindult a lélek. Az alapszabály az Úr megbízhatóak, így bölcs egyszerű. A parancsok az Úr jobbra halad, öröm a szív. . . . A szertartások Az Úr biztos, és összesen igazak."(Zsoltárok 19: 7-9)
A Szent Biblia egy isteni könyve Ó- és Újszövetség Szentírás hiteles hit és a gyakorlat, amelyben az üdvösség útját, és a szent élet is megvilágosodott. A kritérium, amely a Biblia úgy kell értelmezni, Jézus Krisztus.

Emberiség - "Megteremtette Isten az emberiség saját képére; Az Isten képmására, aki teremtette őket; férfinak és nőnek teremtette őket."(Mózes 1:27)
Alkotó Isten képére, az emberiség a koronája teremtés. Szabad választás, az emberek ellen lázadnak az Isten szeretete, szakadása kapcsolat által áthágása Isten parancsait és alá elítélését. Csak Isten kegyelme tudja helyreállítani az emberek a valódi kapcsolatát Istennel, és lehetővé teszi számukra, hogy teljesíti a kreatív Isten célját.

A templom - "És Isten mindent a lába alá, és tette a fejét az egész dolog az egyház, mely az Ő teste, teljessége, aki kitölti minden mindenben."(Ef 1: 20-23)
A templom áll minden igazi Krisztus tanítványai. Jézus Krisztus az Egyház feje. Keresztényeknek kötődjenek a helyi egyházak. A templom önálló szerv alatt működő uralmának Krisztus. Minden templom kap a hatóság, hogy imádják, elvégzi szolgálatát, és gyakorolja az ajándékokat és a kiváltságok beruházott Krisztus által.

utolsó dolgok - Az Isten maga idejében és a maga módján, Isten hozza a világot, hogy a megfelelő végét. Isten kijelölt egy napot, amikor Ő fogja megítélni a világot Jézus Krisztus által, ha minden ember megkapja a jutalmat csak; A be nem váltott megy az örök büntetésre; az igazak, az örök élet.

A Christian World View

A Keresztény Egyetem egy olyan oktatási kar az egyház, Krisztus teste. Krisztus az Úr, a Keresztény Egyetem, mivel Ő az egyház. Krisztusban ". . . rejtettek összes kincset a bölcsesség és a tudás."(Kol 2: 3) Krisztus"A ki képe a láthatatlan Istennek. . . . Mert benne teremtetett minden, a mennyen és a földön, láthatók és láthatatlanok. . . minden dolog jött létre vele és érte. És Ő előbb volt mindennél, és minden őbenne tartja össze."(Kol 1: 15-17) Krisztus az alkotója és a világegyetem középpontja.

Jézus kijelentette: "Én vagyok az út, az igazság és az élet." (Jn 14: 6) Ez az út, ez az igazság, ez az élet a Keresztény Egyetem elősegíti. Urunk hív bennünket, hogy "Szeresd az Urat, a te Istenedet, teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes erejét, és teljes elmédből."(Mt 22:37) Ez a meghívás elfogadjuk. Minden igazság Isten igazsága. Minden hang tanulás egy része a keresztény örökség és a hívás, és központja a keresztény világnézet, ahol Jézus az Úr, és a tanítványai vagyunk.

Biblia

Mivel a kuratórium Carson-Newman Egyetemen annak rendes ülését október 19, 2007 kapott ajánlása a megbízottat, hogy fontolja meg a vonatkozó nyilatkozatot a meggyőződés az igazgatósági tagok mintegy Szentírás. BE megoldásán, hogy a kuratórium Carson-Newman University nak egyhangúan a következő nyilatkozatot: "Mi, a kuratórium Carson-Newman University, ne megerősítik Szentírás, mint amely az Isten által adott át az embereket, hogy az emberek. A teljes és végleges Isten Igéje kiderült Jézus Krisztusban. "

Megerősítés keresztény közösségi és magatartási

Mint szándékosan keresztény tudományos közösség Carson-Newman University arra törekszik, hogy kövesse a keresztény elveket minden vonatkozásáról közösségi élet. Mi vetjük magunkat, a tanítások és Jézus Krisztus példáját minden kapcsolatunkban és a munka. Személyek, akik úgy döntenek, hogy egy része a Carson-Newman család várhatóan magukévá erkölcsi, etikai és bibliai értékek be- és kikapcsolása campus. A területen a szexualitás, életmód összhangban bibliai tanítás várható. Meghatározva, a szexuális intimitás kell kifejezni kizárólag belső házassági szövetség, amely között kell lennie egy férfi és egy nő. A keresztény értékek érdekeit szolgálja, az mind a Carson-Newman család.

Helyszínek

  • Jefferson City

    1646 Russell Ave., 37760, Jefferson City

    Kérdések