Keystone logo
Buckinghamshire New University

Buckinghamshire New University

Buckinghamshire New University

Bevezetés

Gazdag, 125 éves múlttal rendelkező Buckinghamshire New University kiváló minőségű, foglalkoztatásra összpontosító képzési programokat kínál a legkülönbözőbb tématerületeken, többek között:

 • művészet, design és performansz
 • üzlet, jog és számítástechnika
 • egészségügyi és szociális munka
 • média és kreatív ipar
 • ápolás és rokon egészség
 • pilóta képzés, turisztikai menedzsment és repülőtér-irányítás
 • biztonsági ellenálló képesség és rendfenntartás
 • sport, társadalomtudományok és pszichológia.

A 2021-es Jó Egyetemi Útmutató a 25 legjobb egyetemet értékelte az oktatási minőség szempontjából , és a diplomások 98% -os foglalkoztatási rátájával (HESA 2020), a legmodernebb létesítményekkel és a 3 legfontosabb Hallgatói Unióval (NSS) együtt 2020) , minden megvan, amire szükséged lehet a siker felé vezető úton.

* Gyorsan elérheti diplomáját ezzel a gyorsított elsőéves programmal. Kezdheti januárban, és júliusban befejezheti - készen áll arra, hogy egyenesen a szeptemberi második évébe lépjen. Fogsz:

 • székhelye a High Wycombe campusunk
 • részesüljenek a teljes programból
 • gyorsítsa fel az utat a felsőoktatásba
 • élvezze a kínált nagyszerű lehetőségeket

Buckinghamshire New University","author_url":"","source":""}" />

A 20 legjobb brit egyetem a diplomások foglalkoztathatósága érdekében (HESA 2020)

Az első naptól arra ösztönözzük Önt, hogy tanulmányai közben koncentráljon a jövőbeli karrierjére, és használja ki a sok lehetőséget.

Az ipari kapcsolatok, akkreditációk, gyakorlati helyek, a vállalkozói szellem ösztönzése és a vendégelőadók látogatása segítenek kitűnni a munkaerőpiacon. A foglalkoztatásra összpontosított erőfeszítésünk minden tanfolyamunkon átáramlik, és diplomáink nagyszerű történeteket mesélhetnek el.

Büszkék vagyunk arra, hogy a diplomások foglalkoztathatóságának legjobb 10 brit egyeteme vagyunk (HESA 2020), és diplomáink 98% -a a diploma megszerzését követő 15 hónapon belül dolgozik, vagy hamarosan megkezdi munkavállalását vagy további tanulmányait.

Buckinghamshire New University","author_url":"","source":""}" />

158484_2.jpg

A 3 legfontosabb hallgatói unió (NSS 2020)

Megértjük, hogy a Buckinghamshire New University való tanulás nem csak a diploma megszerzését jelenti. Arról szól, hogy új tapasztalatokba merüljön, új szenvedélyeket találjon és fedezzen fel, új barátokat szerezzen és csodálatos módon virágozzon.

A Diákok Szakszervezetét nemrégiben az Egyesült Királyságban a harmadik helyre választották (NSS 2020), és bármi is érdekli, talál egy klubot, társaságot vagy csapatot, amelynek tagja lehet. Nem beszélve számtalan egyéb lehetőségről, amelyekbe bekapcsolódhat a tanfolyamán kívül, mint például az önkéntesség, a készségműhelyek és a csomagolt és változatos eseménynaptár. Ráadásul a Big Deal rendszerünknek köszönhetően minden klubunk, társaságunk és tevékenységünk ingyenes!

Buckinghamshire New University","author_url":"","source":""}" />

A legmodernebb létesítmények

Lenyűgöző létesítményekbe fektettünk be, így ha diplomát szerez, tudása és tapasztalata naprakész lesz. A repülőgép-szimulátortól a kórházi klinikáig vagy a Sport- és Jóléti Klinikától a pszichológiai laboratóriumig a jövőbeni munkáltatók látni fogják, hogy Ön már ismeri az utat.

Buckinghamshire New University","author_url":"","source":""}" />

158486_4.jpg

Ideális helyszín

A három fő helyszín egyikén fog tanulni, vagy gyönyörű Buckinghamshire-ben ( High Wycombe vagy Aylesbury ), vagy élénk Middlesex-ben ( Uxbridge ). Bárhová is vezet a tanfolyam, talál vendéglátó, biztonságos közösségeket, rengeteg szórakoztató szórakozást, és felfedezésre váró mérföldes dicsőséges vidéket. A Londonba tartó gyakori és gyors összeköttetések lehetővé teszik a főváros izgalmának és nyüzsgésének megkönnyítését minden campusról, a magas megélhetési költségek nélkül. Az összes helyszín a vasút- vagy metróállomások közelében található. A nagy londoni repülőterek, például a Heathrow repülőtér szintén a közelben találhatók.

Otthontól távol

Az elköltözés ijesztőnek tűnhet, de számos szálláslehetőséget kínálunk, amelyek közül választhatunk, és lakótermeink nagyszerű lehetőséget kínálnak új emberekkel való találkozásra.

Rengeteg támogató szolgáltatással is rendelkezünk az egyetemen, így bármi is lenne a kérdése vagy problémája, olyan ember irányába mutathatunk, aki segíthet.

Buckinghamshire New University","author_url":"","source":""}" />

Tudj meg többet

További információkért látogasson el weboldalunkra. Vagy miért ne tudna meg többet a Buckinghamshire New University választásának nagyszerű okairól, és jöjjön el egy virtuális nyílt napra, vagy csevegjen online munkatársainkkal és hallgatóinkkal.

Campus jellemzői

A legkorszerűbb létesítmények

Lenyűgöző létesítményekbe fektettünk be, így ha diplomát szerez, tudása és tapasztalata naprakész lesz. A repülésszimulátortól a kórházi klinikáig vagy a Sport- és jólétklinikától a pszichológiai laborig a jövőbeli munkaadók látni fogják, hogy Ön már ismeri az utat.

Ideális elhelyezkedés

A három fő helyszínegyikén fog tanulni, vagy a gyönyörű Buckinghamshire-ben (High Wycombe vagy Aylesbury), vagy a nyüzsgő Middlesexben (Uxbridge). Bárhol is tart a kurzusa, barátságos, biztonságos közösségeket, rengeteg szórakozási lehetőséget talál, amelyek elfoglalhatják Önt, és több mérföldnyi csodálatos vidéket fedezhet fel. A gyakori és gyors csatlakozások Londonba könnyű hozzáférést biztosítanak a főváros izgalmához és nyüzsgéséhez az összes egyetemről, magas megélhetési költségek nélkül. Minden helyszín közel van a vasút- vagy metróállomásokhoz. A nagy londoni repülőterek, mint például a Heathrow repülőtér, szintén a közelben vannak.

Otthon távol otthonról

Az elköltözés ijesztőnek tűnhet, de számos szálláslehetőség közül választhatunk, és lakóházaink nagyszerű lehetőséget kínálnak új emberek megismerésére.

Számos támogatási szolgáltatásunk is van az egyetemen, így bármilyen kérdésed vagy problémád van, tudunk olyan személy felé irányítani, aki tud segíteni.

  Helyszínek

  • High Wycombe

   Queen Alexandra Road, HP11 2JZ, High Wycombe

  • Uxbridge

   106 Oxford Road, UB8 1NA, Uxbridge

  • Aylesbury

   59 Walton Street, HP21 7QG, Aylesbury

  Kérdések