Keystone logo
Botho University

Botho University

Botho University

Bevezetés

Botho Egyetem 1997-ben alakult, és gyorsan fejlődött az évek során, hogy vezető multidiszciplináris minőségi felsőoktatás szolgáltatót. Botho Egyetem egyike volt az első helyi felsőoktatási intézmények Botswana által akkreditált a Humán Erőforrás Fejlesztési Tanács (HRDC). Minden program által jóváhagyott Botswana Képesítési Hatóság (BQA) és a Tanács (Felsőoktatási CHE) Lesotho. Botho Egyetem jelenleg programokat kínál a négy karral nevezetesen Kar Üzleti és Számviteli Kar Computing, Mérnöki Kar és Alkalmazott Tudományok és a Kar oktatási és Távoktatási. Minden program került kidolgozásra, bemenetek ágazat tehát a diplomások készek a földre fut. Jelenleg kínál képesítéssel bizonyítvány szinten mesterképzésre szinten tervek helyen a doktori programok kifuttatandó nagyon hamar. A több mint 6000 diák és közel 500 munkatárs és növekszik, Botho Egyetem egy dinamikus és izgalmas hely.

Botho egyetem is kínál változatos programokat az üzemelés szakemberek és szervezetek. Az Kar oktatási és távoktatási, több mint 200 rövid távú szakmai fejlesztési programok, amely testreszabható, hogy megfeleljen az ügyfél igényeinek. Botho Egyetem is forayed a távoktatási programok, a mi első tétel a távoktatásban részt vevő diákok osztályok február 2015. Jelenleg négy különböző egyetemen található Botswana - Gaborone, Ferencvárosban és Maun - és Lesotho - Maseru.

Botho Egyetem stratégiai célja az, hogy növelje a diákok sokszínűség odavonzza a nemzetközi diákok számára. Eltekintve Botswana és Lesotho, már van néhány a diákok más országok a régióban, mint például Dél-Afrika, Namíbia, Zimbabwe, Zambia, Kongói Demokratikus Köztársaság, Etiópia és egyebek. Botho egyetem is számos nemzetközi partnerségek jól ismert, nemzetközi intézmények, mint a University of venda Dél-Afrikában, Teesside Egyetemen az Egyesült Királyságban, Ohio Egyetem Black Hills Állami Egyetem és a Wayne State University az USA-ban, Indian School of Mines és Manipal Egyetem Indiában. Hallgatók a Botho University van egy óriási lehetőség, hogy kihasználják ezeket a nemzetközi partnerségek révén a hallgatói csereprogramok. Diákjaink megkezdte úttörő szakmai projektek Indiában és utazott az USA-ban és az Egyesült Királyságban egyre nemzetközi kitettség, mind pedig része a hatalmas hangsúly a diplomások elhelyezkedését.

Botho University szilárdan hisz abban, hogy a hallgatók egy kiváló tanulási környezet. Jelenleg folyamatosan fektetett kiváló infrastruktúrát és a legújabb technológia által vezérelt tanulási források. A campus Gaboronei jól ismert, hogy a nemzetközi szabványok és számos nemzeti és nemzetközi eseményt tartottak telephelyünkön minősége miatt a létesítmények, beleértve a tekintélyes afrikai Ifjúsági Játékok 2015-ben. A közelgő campus Ferencvárosban már a címlapra a megfelelő okok miatt és a tervek már előrehaladott állapotban, hogy építsenek egy campus Maun is.

A tudományos szigor kombinálva kiváló minden tanórán kívüli tevékenységek, biztosítja, hogy a Botho egyetemi végzettséggel rendelkeznek hatékony kombinációja a készségek. Mi vagyunk az egyik legmagasabb rangú sportintézményeiről Botswana miután megnyerte az első elismerést és a bajnokságok az országban. Ez nem meglepő, figyelembe véve azt a tényt, hogy van széles körű sportolási lehetőségek: kosárlabda, netball, röplabda, foci és a sakk.

Botho University hajtja alapértékeit kiválóság, a vezetés és az innováció, és célja, hogy legyen egy kiválósági központ a felsőoktatás és a vezető a pozitív társadalmi változást. Célunk a minőségi eredményezett Botho Egyetem lett az egyetlen egyetem Botswana egy BOS ISO 9001: 2008 minősítést. Egy feddhetetlenség minőségi a piacon, Botho egyetemi végzettséggel élen az átalakuló gazdaságban.

VISION NYILATKOZAT

Botho Egyetem arra törekszik, hogy a kiválósági központ, az innováció és a vezetés magasabb tanulás és a vezető számára kedvező társadalmi és gazdasági változások.

Mission Statement

Működési erős pénzügyi és életképes üzleti modell, BU nyújt minőségi oktatási tapasztalat, folyamatosan összevetni a hazai és nemzetközi tudományos normák, hogy készítsen jól lekerekített, foglalkoztatható diplomások a globális piacon.

Helyszínek

 • Gaborone

  Botho University Gaborone Campus Botho Education Park, Kgale,, , Gaborone

 • Gaborone

  Botho University Francistown Campus Plot 6434, Tati River Plots,, , Gaborone

  • Lesotho Online

   Botho University Lesotho Campus 4,Maseru Mall Thetsane Maseru, , Lesotho Online

   • Gaborone

    Botho University Maun Campus Opp. Maun Technical College, Boseja, , Gaborone

    Kérdések