Keystone logo
Business and Language College Spain 4 éves diploma nemzetközi üzleti menedzsment és spanyol szakon
Business and Language College Spain

4 éves diploma nemzetközi üzleti menedzsment és spanyol szakon

4 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2024

EUR 5200 / per semester

Az egyetemen

Bevezetés

A nemzetközi üzleti menedzsment és spanyol programunk egy átfogó 4 éves alapképzés.

Ez a multidiszciplináris diploma felkészíti a hallgatókat a globális üzleti életben való sikerre, az elméleti ismeretek és a valós alkalmazások ötvözésével, valamint a menedzsment, a pénzügyek, a jog és a digitális technológiák terén szerzett alapvető készségek fejlesztésével. A program nemzetközi üzleti menedzsment moduljait 100%-ban angol nyelven oktatják.

A négy év alatt napi szintű, elmélyült spanyolórákon vesz részt, és a tanfolyamot a spanyol nyelv szakmai szintű elsajátításával fejezi be. Tapasztald meg egyetemi programunk rugalmasságát: az 1. és 4. évet a nyüzsgő Madridban töltheted, a 2. és 3. évet pedig Malaga, Barcelona vagy Valencia között választhatod.

Miért érdemes a Nemzetközi üzleti menedzsment és spanyol szakot tanulni?

Ez a négyéves akkreditált szak a gyakorlatias üzleti elmélyülésen keresztül a valós készségekre helyezi a hangsúlyt, biztosítva, hogy a diplomások a diploma megszerzése után azonnal felkészüljenek a nemzetközi üzleti élet dinamikus világára. Emellett a legmodernebb digitális technológiákra, a jogra, az etikára és a vállalkozói szellemre helyezett hangsúly arra készíti fel a hallgatókat, hogy innovatív vezetők és hatékony döntéshozók legyenek a különböző üzleti környezetekben, akik készen állnak arra, hogy a globális piacokon kitűnjenek.

Ez a tanfolyam rugalmas helyszínnel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy bár az első évet Madridban kell elvégeznie, az azt követő három évet Spanyolország más helyszínein is elvégezheti. A 4 éves program során sokkal többet fedezhetsz fel Spanyolországból, miközben értékes kapcsolatokat is kiépíthetsz a különböző helyszíneken.

Ideális Diákok

Belépők

Program tandíj

Az Iskoláról

Kérdések