Keystone logo
© BLCSpain
Business and Language College Spain

Business and Language College Spain

Business and Language College Spain

Bevezetés

A 2013-ban alapított Business and Language College Spain (BLC Spain) egy kiemelkedő felsőoktatási intézmény, amely kivételes üzleti és nyelvi oktatást nyújt. A Madrid, Málaga, Barcelona és Valencia vibráló városaiban található BLC Spain a tudományos szigor és a kulturális elmélyülés egyedülálló keverékét kínálja. Kínált tanfolyamok: Spanyol és nemzetközi üzleti menedzsment alapképzési program (4 év): Kettős fókuszú program, amelynek célja a spanyol nyelvtudás megszerzése az üzleti diploma megszerzése mellett. A 2013-ban alapított Ideal Business and Language College Spain (BLC Spain) egy kiemelkedő felsőoktatási intézmény, amely kivételes üzleti és nyelvi képzést nyújt. A Madrid, Málaga, Barcelona és Valencia vibráló városaiban található BLC Spain a tudományos szigor és a kulturális elmélyülés egyedülálló keverékét kínálja. Kínált tanfolyamok: Spanyol és nemzetközi üzleti menedzsment alapképzési program (4 év): Kettős fókuszú program, amelynek célja a spanyol nyelvtudás megszerzése az üzleti diploma megszerzése mellett. Ideális olyan hallgatók számára, akik a globális piacon kívánják javítani karrierlehetőségüket. Spanyol és digitális marketing mesterképzés AI-vel (1 év): Ez a program ötvözi a fejlett spanyol nyelvi képzést a legmodernebb digitális marketingstratégiákkal és mesterséges intelligenciával, felkészítve a végzetteket a modern üzleti világban való dinamikus karrierre. Akkreditáció: A BLC Spain olyan neves szervezetek által akkreditált, mint az Universidad Europea del Atlántico, az Instituto Cervantes és a Training Qualifications UK (TQUK). Ezek a partnerségek biztosítják, hogy programjaink megfelelnek a legmagasabb tudományos követelményeknek és világszerte elismertek. Kulturális merítés: Tanfolyamaink többet nyújtanak, mint a tantermi tanulás; olyan magával ragadó élményt nyújtanak, amely gazdagítja az oktatási utat. Személyre szabottság: A tanulási élményt az egyéni igényekhez igazítjuk, biztosítva, hogy a diákok elérhessék személyes és szakmai céljaikat. Közösség és támogatás: A BLC Spain támogató, befogadó környezetet teremt, végigkíséri a diákokat a spanyolországi élet minden aspektusán, és otthont teremt számukra. Több helyszín: A madridi, málagai, barcelonai és valenciai kampuszokkal a hallgatók az alapképzés 2. és 3. évében helyszínt váltanak, hogy minél többet megismerhessenek Spanyolországból. Célunk, hogy a diákokat olyan ismeretekkel és készségekkel ruházzuk fel, amelyek szükségesek ahhoz, hogy kitűnjenek egy összekapcsolt világban, a szigorú tudományos tanulást a valós szakmai tapasztalatokkal ötvözve. Csatlakozzon hozzánk a BLC Spanyolországban, hogy átalakítsa oktatási útját, és mind üzleti érzéket, mind spanyol nyelvtudást szerezzen.

Campus jellemzői

Madridról

Üdvözöljük Madridban, Spanyolország lüktető szívében, amely a gazdagító tanulmányi élményre vágyó hallgatók első számú célpontja. Spanyolország fővárosaként Madrid könnyedén ötvözi gazdag kulturális és történelmi örökségének varázsát egy modern európai metropolisz dinamikus tempójával. Itt elmerülhet a művészi remekműveiről ismert városban, amelyek olyan világhírű múzeumokban találhatók, mint a Prado és a Reina Sofia. A város utcái a múlt történeteit visszhangozzák, a Királyi Palota nagyszerűségétől a Plaza Mayor varázslatos varázsáig. Madrid kultúrája túlmutat a tereptárgyain; ez egy olyan város, ahol a hagyományos flamenco ritmusok találkoznak a kortárs művészeti színterekkel, és az élmények élénk kárpitját alkotják.

Madrid nyelvi varázsa mély merülést kínál a spanyol nyelvben, páratlan lehetőséget kínálva nyelvtudásod anyanyelvi környezetben való tökéletesítésére. A város a nyelvjárások és akcentusok olvasztótégelye, így ideális hely a nyelvi felfedezéshez és a fejlődéshez. Európa fővárosaként Madrid rengeteg szakmai lehetőséget kínál. Nemzetközi vállalkozások, induló vállalkozások és diplomáciai tevékenységek központja, egyedülálló lehetőséget kínálva a hallgatóknak a hálózatépítésre, és gyakorlati betekintést nyerhetnek a globális üzleti világba. A város nem csak tanulási hely; ez egy indítópult a jövőbeli karrierekhez. Madridban minden nap egy kaland. A helyi gasztronómia megkóstoltatásától a nyüzsgő fesztiválokon való részvételig olyan életstílusra hívnak, amely tökéletesen egyensúlyban tartja a tudományos elfoglaltságot a városi élet izgalmas nyüzsgésével. Csatlakozzon hozzánk Madridban, ahol az oktatási útja ugyanolyan gazdag és változatos lesz, mint maga a város.

Páratlan tanulási módszertanunk három olyan alappillér körül forog, amelyek megkülönböztetnek bennünket egymástól:

Először is, a gyakorlati üzleti tapasztalatok iránti elkötelezettségünk páratlan. Megértjük a gyakorlati tanulás fontosságát, és projektek, esettanulmányok és iparági partnerségek révén valós expozíciót biztosítunk a hallgatóknak. Ez a gyakorlati megközelítés biztosítja, hogy végzett hallgatóink jól felkészültek legyenek az üzleti világ kihívásaira.

Másodszor, a nyelvi kompetenciára helyezett hangsúly túlmutat a puszta folyékonyságon. Előnyben részesítjük a kulturális tudatosságot, lehetővé téve diákjaink számára, hogy hatékonyan kommunikáljanak nemzetközi környezetben. Magával ragadó nyelvi programjaink garantálják a nyelvi szakértelmet, amely értékes készség a mai globalizált piacon

Végül, a 360 fokos gondozás iránti elkötelezettségünk bizonyítja, hogy őszinte törődésünk van diákjaink holisztikus fejlődése iránt. Támogató tanulási környezetet, személyre szabott útmutatást és sokszínű közösséget kínálunk, amely elősegíti a személyes növekedést és jólétet.

A BLC Spain választásával olyan intézményt választ, amely túlmutat a hagyományos oktatáson, és dinamikus és átalakuló tanulási élményt nyújt. Három pilléren alapuló megközelítésünk biztosítja, hogy diákjaink ne csak tanulmányilag legyenek felkészülve, hanem személyes sikerre is felkészülve a gyorsan fejlődő globális környezetben.

  Belépők

  Itt mindent megtalál, amit tudnia kell a felvételi követelményekről, dokumentációt és egyéb szükséges információkat, amelyeket meg kell adnia számunkra.

  Posztgraduális kurzusok

  • Elismert felsőoktatási intézményben alapképzés vagy azzal egyenértékű végzettség szükséges.
  • IELTS, TOEFL, First Certificate vagy ezzel egyenértékű vizsgákkal bizonyítani kell az angol nyelvtudást legalább B2 CEFR szinten. Minden korábbi spanyol nyelvtudást is figyelembe veszünk.
  • Az összes tanulmányi oklevél, átirat és egyéb feljegyzések benyújtása korábbi oktatási törekvéseiről.
  • A BLC Spain jelentkezési űrlap kitöltése, átfogó részletek megadása személyes adatairól, oktatási előzményeiről és egyéb releváns információkról.
  • Egy átgondolt, 200-300 szavas válasz elkészítése az üzleti esetre, amelyet felvételi csapatunk elküld Önnek.
  • Sikeresen teljesítünk egy online felvételi interjún akadémiai csapatunk egyik tagjával.

  Undergraduate Programs

  • Középfokú végzettség, elismert oklevél (IB, A-szint stb.) vagy azzal egyenértékű végzettség szükséges.
  • Az angol nyelvtudás igazolása (minimum B2 CEFR szint) olyan tesztekkel, mint az IELTS, TOEFL, First Certificate vagy azzal egyenértékű. Minden korábbi spanyol nyelvtudás is számításba vehető.
  • A középfokú oktatás összes tanulmányi átiratának vagy feljegyzésének benyújtása.
  • A BLC Spain jelentkezési lap kitöltése, személyes adatok megadása, oktatási előzmények stb.
  • 200-300 szavas válasz arra az üzleti esetre, amelyet a felvételi csapat küld Önnek
  • Online felvételi interjú letétele akadémiai csapatunk egyik tagjával.

  Vízumkövetelmények

  A BLC Spain egyetemi vagy posztgraduális kurzusával egyetemi utazása izgalmas lépés a jövője felé. Elkötelezettek vagyunk annak biztosításában, hogy a spanyolországi tanulásra való átállás a lehető legzökkenőmentesebb legyen, kezdve a vízumkérelem folyamatával.

  Diákjaink számára a meghívólevél megszerzése kritikus lépés a vízumkérelem folyamatában. A BLC Spain minden nemzetközi hallgató számára kiadja ezt az alapvető dokumentumot, amely megerősíti, hogy beiratkozott akadémiai programjainkra. Ez a levél kulcsfontosságú az Ön diákvízumkérelmében, és felvázolja tanulmányai időtartamát és sajátosságait.

  Az Ön vízuma, hogy Spanyolországban éljen és tanuljon

  A BLC Spain választása többet jelent, mint a külföldi tanulás; átfogó támogatási rendszert jelent. Minden jogi és adminisztratív folyamatot leegyszerűsítünk, lehetővé téve, hogy tanulmányaira, valamint a spanyolországi tanulás és élet magával ragadó élményére koncentrálhasson.

  Költözz Spanyolországba biztonsági hálóval!

  Megértve az áthelyezés bonyolultságát, teljes körű támogatást nyújtunk minden hallgatónak a velünk való utazás kezdetétől a végéig:

  • Vízumkérelmezési segítség: Részletes útmutatás a vízumkérelemhez, amely biztosítja, hogy megértse az egyes lépéseket és követelményeket.
  • Meghívó: A vízumkérelemhez szükséges hivatalos levél megadása.
  • Szállás és beilleszkedés: Tanácsadás szállással, érkezés előtti papírmunkával és érkezés utáni regisztrációval kapcsolatban, a spanyol életbe való zökkenőmentes átmenet érdekében.
  • Kiváló ügyfélszolgálat: Elkötelezett csapatunk mindig készen áll, hogy segítsen bármilyen kérdésben vagy probléma esetén, biztosítva, hogy az Ön élménye stresszmentes legyen.

  Kinek van szüksége vízumra a spanyolországi tanuláshoz?

  Nem EU/EGT/svájci állampolgárok: Ha az Európai Unión (EU), az Európai Gazdasági Térségen (EGT) vagy Svájcon kívülről származol, valószínűleg diákvízumra lesz szüksége, ha 90 napnál hosszabb ideig szeretne tanulni Spanyolországban. .

  EU/EGT/svájci állampolgárok: Az ezen területek állampolgárainak nincs szükségük vízumra, hogy Spanyolországban tanulhassanak. Ha azonban három hónapnál tovább terveznek itt maradni, be kell jelentkezniük a helyi spanyol hatóságoknál.

  Mennyi ideig tart a vízumkérelem benyújtása?

  A vízumkezelési idő konzulátusonként vagy nagykövetségenként eltérő. A legjobb, ha 2-3 hónappal a tervezett kezdési dátum előtt jelentkezik, mivel a feldolgozás 15 naptól 2-3 hónapig terjedhet. Javasoljuk, hogy korán kezdje el, hogy vízuma készen álljon tanulmányaira.

  Jelentkezhetek Spanyolországon belül?

  A közelmúltbeli jogszabályi változásoknak köszönhetően immáron Spanyolországon belül is igényelheti elsőéves vízumát. Ez a lehetőség a Spanyolországba érkezés első 60 napon belül elérhető.

  Helyszínek

  • Madrid

   Calle de Montesa, 35, 28006, Madrid

  • Barcelona

   Barcelona, Spanyolország

  • Málaga

   Málaga, Spanyolország

  • Valencia

   Valencia, Spanyolország

  Kérdések