Keystone logo
Bratislava International School Of Liberal Arts

Bratislava International School Of Liberal Arts

Bratislava International School Of Liberal Arts

Bevezetés

A pozsonyi International School of Liberal Arts elveken alapul, a liberális művészet és a tudomány. A bölcsész tananyag célja, hogy elősegítse jól lekerekített, készségek felszerelt, önállóan gondolkodó egyének keresztül során a főiskolai szintű tanulmányokat.

Minden diákjaink végzős egy diplomát politológia, a koncentráció akár nemzetközi kapcsolatok, Közép-európai Tanulmányok, vagy politikai gondolkodás. BISLA is rugalmasan nyújtson irányított vizsgálatban a diákok sajátos érdekei és széles választékát kínálja a tanórán kívüli, nem kredites kurzusok ingyenesek (például idegen nyelv, prezentációs és érvelés készségek, stb)

Tanulmány formájában Nagy hangsúlyt fektetünk a gyakori, lelkiismeretes közötti kapcsolat a diákok és tanárok, valamint a heti írásbeli feladatok, mind olvasás közben szakirodalomban és a klasszikus politikai filozófia, mint Platón, Hobbes, Locke, Marx és Arendt.

Egy tipikus szeminárium áll 7-10 diákok.

Minden tanfolyamok tanítani angol nyelven. Az alap az angol nyelv ismerete elegendő bármilyen kérelmező jogosult a tanulmányi program BISLA kiváló képzést felsőoktatási angolul.

A diploma megszerzése után BISLA hallgatók szerezzenek készségek és ismeretek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy alkalmazza a pozíciók a magánszektorban, a közigazgatás, a média és a civil szervezetek. Öregdiák válasszon a legszélesebb körű témákban posztgraduális tanulmányok, mint például:

A nemzetközi biztonság Európai Tanulmányok Európai Integrációs Politológia Közpolitikai Nemzetközi kapcsolatok Life Sciences

Gazdaság és társadalom Kelet-Ázsia

Gender Studies Média Függőség Tanulmányok FILOZÓFIA Dráma Tanulmányok

Öregdiák tanult 17 egyetem és a karok, majdnem a fele külföldön insititutions, mint a London School of Economics, a Groningeni Egyetemen Hollandiában, Közép-európai Egyetemen Budapesten, és a University of Chicago.

Túl az osztályteremben Minden BISLA tanulmányozó egy szakmai felett tanulmányaik során. A diákok szerveznek tanórán kívüli tevékenységek maguknak, mint a folyóiratok, a színház és a sportklub, stb Minden félévben, 5-6 diákok eltölteni egy szemesztert külföldön olyan helyeken, mint London, Tilburg, Maastricht, Hong Kong, St. Petersburg, és Vermont, USA.

Tanórán kívüli tevékenységek Amellett, hogy az iskola, BISLA foglalkozik számos tudományos, kulturális és oktatási projektek és kezdeményezések. Ez közzé Kritika a Kontext (Kritika és Kontextus), a folyóirat kritikai thinking.Every héten a tanév során, BISLA házigazdák nyilvános viták angol, valamint a szlovák témákról, mint például a migráció válság, vagy a börtön körülmények között.

Helyszínek

  • Bratislava

    Bratislava International School of Liberal Arts Grösslingova 53 Bratislava

    Kérdések