Keystone logo
Bishop Grosseteste University

Bishop Grosseteste University

Bishop Grosseteste University

Bevezetés

A BGU-ról

Itt, a Bishop Grosseteste University (BGU) több mint 150 éve oktatjuk a hallgatókat Lincoln városának történelmi szívében, egy gyönyörűen zöld és kellemes campuson, néhány perc sétára a Lincoln-székesegyháztól, a kastélytól és a várostól. régi római város. Egyetlen egyetemen dolgozunk, tehát szinte minden, amire szüksége van a közelben, legyen az oktatói, barátai, előadói vagy azok a helyek, ahol szeretne pihenni.

1862-ben kezdtük az életet anglikán tanárképző főiskolaként a nők számára. Az 1962-es évszázadunk említésére a nevünket a jelenlegi „Grosseteste püspök” cím beillesztésével Robert Grosseteste, a tizenharmadik századi tudós, filozófus, oktató és Lincoln püspök tiszteletére tisztelték (tehát ő az, akinek köszönetét kell mondania) hosszú névre!). 2012-ben teljes egyetemi státuszt kaptunk, és azóta nem néztünk vissza. 1862 óta sok mindent látunk jönni és menni, de soha nem hagytuk abba az első osztályú oktatás nyújtását és az olyan magas színvonalú diplomások kikerülését, akik a világba mennek, és az emberek életét jobbra változtatják.

Az utóbbi években sok területen robbanásszerűen haladtunk a növekedésen, kicsi és barátságos egyetemen maradva, miközben tovább bővítettük és továbbfejlesztettük tanfolyam-portfóliónk izgalmasabb, új területeket, mint valaha. Még mindig az oktatás szakértőinek tartjuk magunkat - elvégre több mint 150 éve csináljuk -, de tanítási kurzusaink jelenleg más tudományágak izgalmas választéka mellett helyezkednek el. Jelenleg több mint 2000 hallgatót oktatunk tantárgyak széles skáláján - az egyre bővülő hallgatói portfóliónkban, a hagyományos PGCE tanárképzési útvonalainkban, a munka alapú alapfokú oklevelekben, a mesterképzésekben és a doktori tanulmányokban (és még sok más között). Büszkék vagyunk arra, hogy egy támogató közösség vagyunk, és mindig arra törekszünk, hogy javítsuk hallgatóink életét.

Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt 150 évben az első osztályú oktatás iránti elkötelezettségünk következetes maradt. Diákjaink egyike a legboldogabbnak az Egyesült Királyságban, ami hihetetlenül fontos számunkra. Nagyon törődünk a hallgatóinkkal, és célja, hogy támogassa őket egész tanulmányaik során, az alkalmazástól a diploma megszerzéséig. A BGU utáni élet rendkívül fontos, és számos különféle módszert kínálunk a jövőbeni karrierjének támogatására.

A gyönyörű campusunk

Nagyon büszkék vagyunk a campusunkra. Nagyon hosszú ideje itt vagyunk, fejlődünk és növekszünk a körülöttünk lévő városban. Folyamatosan törekszünk javításokra annak biztosítása érdekében, hogy a BGU kiváló hely legyen a tanuláshoz, az élethez, a munkához és a pihenéshez. Az utóbbi években az egyetemen számos elemét építjük fel és újragondoltuk annak érdekében, hogy a hallgatók velünk töltött ideje lehetőleg ösztönző, érdekes, pihentető és jutalmazó legyen.

Néhány épületünk az 1840-es évekből származik, és ma is használatban vannak. Kiegészítjük ezeket a gyönyörű viktoriánus épületeket vadonatúj tanítási és tanulási terekkel, biztosítva a régi és az új, az intim és az expanzív vonzó keverékét. Modern könyvtárunk és vadonatúj, legmodernebb tantermek biztosítják, hogy hallgatóink számára a lehető legjobb lehetőségeket biztosítsák idejük idejére.

De természetesen a dolgok akadémiai oldala csak egy részét jelenti a diploma megszerzéséhez. Diákjainknak azt is meg kell győződniük, hogy egyetemük képes-e kielégíteni éhség, szomjúság és szórakoztatás iránti igényét - szerencsére ezt fedeztük! Az egyetemen lévő helyekkel, ahol enni, inni, pihenni lehet, barátokat találkozni, társaságba lépni, megtekinteni a legújabb filmeket és gyakorolni, minden bizonnyal sok mindent el tudunk csomagolni az egyetemen, hogy elfoglaltságot biztosítsunk!

Aranyozott tanításunk

Tanításunk a lehető legmagasabb minősítést kapott az első kormány által vezetett Oktatási Kiválósági Keretrendszer (TEF) értékelésében, amelyet csak az Egyesült Királyság egyetemeinek 26% -a kapott. Ez azt mutatja, hogy hallgatóink ugyanolyan magas színvonalú oktatást kapnak a BGU-n, mint más vezető egyetemeken, például Cambridge-ben és Oxfordban.

Mindig arra törekedtünk, hogy kiemelkedő oktatást és tanulást nyújtson itt a BGU-nál, és most már van díjunk annak bizonyítására. Ez azt jelenti, hogy a bejövő hallgatók biztosak lehetnek abban, hogy a BGU-ba való tanuláshoz a lehető legmagasabb színvonalú oktatást fogják biztosítani számukra.

Az értékelő testület elismerte és kiemelte a BGU erősségeit a TEF mindhárom elemében - nevezetesen az oktatás minőségében, a tanulási környezetben és a hallgatói eredményekben. Írásbeli nyilatkozatukban dicsérték a BGU „személyre szabott megközelítését magas színvonalú támogatással” és kommentálta a BGU-nál elérhető kiemelkedő támogatást, amely biztosítja, hogy „minden háttérrel rendelkező hallgatók kiváló eredményeket érjenek el”.

Hihetetlenül büszkék vagyunk arra, hogy elismertük oktatási kiválóságunkat, és továbbra is első osztályú oktatást nyújtunk minden diákunk számára.

128604_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

Magasan alkalmazható diplomáink

Pályakezdőink foglalkoztathatósági mutatói állandóan magasak. Az elmúlt 10 év 8-ban a legjobbak vagyunk a foglalkoztathatóság szempontjából, és egy évvel a diploma megszerzése után továbbtanulunk - az ország egyetlen egyeteme sem büszkélkedhet ezzel! Természetesen azt gondoljuk, hogy a hallgatóink fantasztikusak attól a pillanattól kezdve, amikor megérkeznek az egyetemen, de arra törekszünk, hogy minél több támogatást nyújtsunk az itt töltött idejük alatt, hogy segítsük őket a lehető legjobban alkalmazhatóvá tenni.

Tanfolyamunkat úgy alakítottuk ki, hogy elősegítsék a hallgatók életét a diploma megszerzése után. Ez történhet a szakterületükhöz igazodó elhelyezésekben, vagy az egyetemen belül egy-egy támogatási idő révén. Arra is törekszünk, hogy kisebb legyen az osztályok mérete, hogy személyre szabottabb tanulási élményt biztosítsunk.

Arra is lehetőséget kínálunk a hallgatóknak, hogy részt vegyenek a Foglalkoztathatósági Díjunkban, amelynek célja, hogy segítsen nekik teljes mértékben felkészülni a munkakörnyezetre a diploma megszerzéséig, és értékes tapasztalatokat szerezzenek az út során. Pontot szerez azáltal, hogy részt vesz kiegészítő munkában, önkéntességben, részmunkaidőben és nyaralásban, részt vesz a vonatkozó foglalkoztathatóságot kitüntető műhelyekben és előadásokon, valamint az egyetemi tevékenységekben.

Boldog diákjaink

Itt a BGU-nál a hallgatók az Egyesült Királyság legboldogabbok közé tartoznak, és szeretik itt tanulni - ezt bizonyítja az a tény, hogy a National Student Survey-ban állandóan magas a hallgatói elégedettség értékelése. Úgy gondoljuk, hogy számos oka van annak, hogy miért olyan boldogok diákjaink. Lehetséges a kiváló lehetőségekért, amelyek itt az egyetemen vannak, a támogatásból, amelyet akkor kapnak, mielőtt még elkezdenek tanulni itt, vagy az a tény, hogy továbbra is ezt a támogatást kapják a diploma megszerzéséig és azon túl is!

Itt, az egyetemen, a létesítmények széles választéka áll rendelkezésre, kezdve a saját moziban, kávézóinkban és az edzőteremben, egészen a tantárgy-specifikus legkorszerűbb létesítményekig, például a vadonatúj Régészeti laboratóriumhoz és az üzleti csomóponthoz ( nem is beszélve a színházunkról, az emberi teljesítmény laboratóriumáról és még sok másról). Diákjaink élvezik ezen lehetőségek teljes kihasználását a velünk folytatott tanulmányaik során, és mindig arra törekszünk, hogy javítsuk campusunkat és azt, amit kínálunk.

Nagyon törődünk a hallgatóinkkal, ezért arra törekszünk, hogy támogassák őket egész tanulmányaik során, az alkalmazástól a diploma megszerzéséig. A BGU utáni élet rendkívül fontos, és számos különféle módszert kínálunk a jövőbeni karrierjének támogatására.

A mi jövőnk

Bátorságosak vagyunk, kibővítjük látókörünket és arra törekszünk, hogy jobb legyen az élet minden hallgatónk számára. Legfrissebb egyetemi stratégiánk felvázolja, hogyan szándékozunk olyan tanfolyam-portfóliót szállítani, amely nemcsak vonzó a hallgatók számára, hanem teljes mértékben felkészíti őket a munka világára vagy további tanulmányokra. Az utóbbi években új kiegészítéseket építettünk az egyetemen (például a vadonatúj, modern, rugalmas tantervünk a Constance Stewart Hallban) és új fokozatú tanfolyamokat fejlesztettünk ki (tanácsadás, szociológia, egészségügy

128617_rsz_javier-trueba-iqpr1xkf5f0-unsplash.jpg

A látomásunk

Bishop Grosseteste University elkötelezett amellett, hogy vezető szerepet töltsön be a tanulásban, ösztönözze a kiválóságot, és gazdagítsa hallgatóinak és munkatársainak, valamint az általa szolgált közösségeknek az életét.

Küldetésünk

Az egyetemi angliai egyház alapításának ihlette küldetésünk:

  • Excel az oktatásban, a tanulásban és a kutatásban
  • Tegye lehetővé minden hallgató számára, hogy a lehető legmagasabb színvonalon érje el a választott tanulmányi területét
  • Biztosítson életgazdag lehetőségeket diákjaink számára
  • Felismeri az törekvéseket és az eredményeket, és lehetőséget kínál az önfejlesztésre
  • Olyan etosz előmozdítása, amelyben az egyéneket értékelik és a sokszínűséget ünneplik
  • Termelő partnerségeket alakítson ki külső hozzájárulásunk kiterjesztése és elmélyítése érdekében regionális, nemzeti és nemzetközi szinten

Helyszínek

  • Lincoln

    Longdales Road Lincoln Lincolnshire LN1 3DY, , Lincoln

Kérdések