Keystone logo
Binghamton University, State University of New York Görög és latin (BA)
Binghamton University, State University of New York

Görög és latin (BA)

Binghamton, Amerikai Egyesült Államok

4 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

May 2024

USD 7070 *

Az egyetemen

* New York állam lakosainak | államon kívüli lakosok és nemzetközi lakosok számára - 26 160 dollár

Bevezetés

A Classics Studies, Greek and Latin program célja, hogy alapos és szigorú képzést nyújtson az ókori görög és latin, az ókori mediterrán világ és azon túli fő nyelvek és irodalmak nyelvéből. Szakjaink számos területen találtak nekik ajtót: tanítás, ösztöndíj (beleértve a klasszikus tanulmányok, régészet, stb. PhD-munkát), és mindenféle karrier. A két nyelv egyikére, az ógörögre vagy a latinra szakosodó hallgatók ezen a szakon legalább négy szemesztert vesznek igénybe ezen a nyelven, és legalább két szemesztert a másikon. Programjukat az ókori civilizációról, történelemről, kultúráról és így tovább kapcsolatos kurzusokkal egészítik ki.

Tanuljon külföldön az ókori mediterrán tanulmányokban

A Binghamton Egyetem által szponzorált külföldi tanulmányi lehetőségek állnak rendelkezésre az ókori mediterrán tanulmányokat folytató hallgatók számára Rómában, ahol a kar által vezetett program a római régészet és művészet köré összpontosul. A külföldi tanulmányi program vagy régészeti terepiskola iránt érdeklődő hallgatóknak konzultálniuk kell a tanszék alapképzési igazgatójával, valamint az ókori mediterrán tanulmányok más karával, különösen a kreditelismerés és a kreditátvitel előzetes jóváhagyása érdekében.

Gyakornoki helyek, kutatási lehetőségek és egyebek

A gyakornoki lehetőségek tükrözhetik az Ön nagyobb érdeklődését, például jogi, orvosi, kormányzati vagy üzleti tevékenységet, és akár régészeti terepiskolai tapasztalatot is tartalmazhatnak.

A külföldi tanulás erősen ajánlott.

Ösztöndíjak és finanszírozás

Program tandíj

Az Iskoláról

Kérdések