Keystone logo
Binghamton University, State University of New York

Binghamton University, State University of New York

Binghamton University, State University of New York

Bevezetés

A Binghamton University, State University of New York (SUNY) New York első számú állami egyeteme, amelyet a Forbes nemrégiben az "új egyetemek" közé sorolt. Középméretű egyetem vagyunk, 18 000 egyetemi és főiskolai hallgatóval, köztük több mint 1500 nemzetközi hallgatóval, akik több mint 100 országból érkeznek. A Binghamton hat iskolában és több mint 130 egyetemi programban nyújt elsőrangú oktatást, számos exkluzív kitüntetéses programmal és világszínvonalú kutatási lehetőségekkel a hallgatók számára minden szakon.

Az egyetemen mindig van mit csinálni: 21 NCAA Divízió I-es csapat és több mint 450 diák által vezetett klub és szervezet várja a diákokat. A Binghamton Egyetem festői dombok között fekszik, mindössze néhány percre a nyüzsgő belvárostól, ahol a diákok felfedezhetik a művészeteket, a helyi éttermeket és a profi sportokat. Csak néhány órányira vagyunk olyan nagyvárosi központoktól, mint New York City, Boston és Toronto, és díjnyertes karrierközpontunk összekapcsolja a diákokat az ország és a világ minden táján kínálkozó lehetőségekkel.

A Binghamton számtalan forrást kínál a tanulók tanulásának és kimagasló teljesítményének támogatására az osztálytermen belül és azon kívül egyaránt. A megfizethető árral kombinálva a Binghamton Egyetem folyamatosan a legjobb ár-érték arányt éri el az amerikai egyetemek között.

Helyszínek

  • Binghamton

    4400 Vestal Parkway East Binghamton, NY, 13902, Binghamton

Kérdések