Keystone logo
© Jonathan Cohen
Binghamton University, State University of New York

Binghamton University, State University of New York

Binghamton University, State University of New York

Bevezetés

Binghamton University, State University of New York (SUNY) az első számú állami egyetem New Yorkban és az 52. helyen álló az Egyesült Államokban (Forbes, 2023), és folyamatosan a legjobb ár-érték arányban tartják az ország 50 legjobb állami egyeteme között (US News). & Világjelentés). A 18 000 végzős és egyetemi hallgatóval, hat iskolával és több mint 130 akadémiai programmal rendelkező Binghamton egy közepes méretű intézmény légkörét ötvözi egy nagy kutatóegyetem erőforrásaival. Minden szakon számos exkluzív kitüntetési program és kutatási lehetőség várja a hallgatókat. Binghamton New Yorkban található, egy egyetemen, amely festői dombok között fészkel, mégis csak néhány órányira van olyan nagy városi központoktól, mint New York City, Boston és Toronto.

Hat lakóközösségünkben élhet, és barátokat köthet egy támogató, erős mini-közösségben a nagyobb egyetemen belül. Minden közösségnek megvan a maga étkezője, személyisége és hagyományai. Binghamton városa egy rövid autóútra található, és a diákok ingyenes buszozással élvezhetik a rengeteg helyi éttermet, professzionális sportokat, valamint művészetet és szórakozást. Binghamton gondoskodik arról, hogy diákjaink biztonságban maradjanak. Minden lakóház ajtaja 24 órában zárva van, kulcskártyás hozzáférés szükséges; van az egyetemen rendőri jelenlét és vészhelyzeti kommunikációs rendszer.

A 21 NCAA Division I csapattal, számos klubsporttal és belső csapattal, valamint több mint 450 diák által vezetett szervezettel és klubbal mindig van tennivaló! A díjnyertes karrierfejlesztési központ jelentős előnyt biztosít a binghamtoni hallgatóknak, amikor diplomát szereznek. Évente több mint 1800 munkáltató toboroz Binghamton diákjait, köztük a Microsoft, a Google, az IBM, a Goldman Sachs, a Morgan Stanley, a Disney, a Tata, a Samsung és még sokan mások.
Együtt megyünk túl és túl. Pszichológus vagy közgazdász, biológus vagy mérnök, minden leszel, csak nem hétköznapi, és olyan leszel, amelyik készen áll arra, hogy megfeleljen a holnap kihívásainak, és pozitív változást hozzon a világban.

A Binghamton Egyetem első számú állami egyetem.

Akadémiai kultúránk szigorú, együttműködő és merészen innovatív. Campusunk a legjobb állami egyetemi tapasztalatot szemlélteti: gazdagon sokszínű hallgatók, aktív társasági élet és a közösségen belüli mély elkötelezettség. Minden diákunk, hozzád hasonlóan, egy sajátos jövőképet és tehetségkészletet hoz, hogy egyedi perspektívát hozzon létre. Felfedezők és újítók; lelkesen várják a kihívást, és készek feltűrni az ingujjukat.

Egy diploma, amely elvisz helyeket!

Binghamtonban az egyik legjobb a 4 éves érettségi aránya (73%) az Egyesült Államokban, és a legjobb a SUNY iskolák között. Ez megtakarítást jelent! Ha 5 év helyett 4 év alatt végez, legalább 30 000 dollárt takarít meg!

Akkreditáció

 • Középállami Felsőoktatási Bizottság (MSCHE)
 • Szakmai iskoláinkat és programjainkat szakmai akkreditációs szervezeteik teljes mértékben akkreditálták.

Campus jellemzői

  Belépők

  Akkreditációk

  AACSB akkreditált

  Tanulói beszámolók

  Helyszínek

  • Binghamton

   4400 Vestal Parkway East Binghamton, NY, 13902, Binghamton

   Kérdések