Keystone logo
bib International College

bib International College

bib International College

Bevezetés

Companion, Chanceneröffner, erőt fejlesztő

Elkezdődik a sikerhez: Az bib International College rendelkezik a gyakorlati képzés és a tanulmányi lehetőségeket az iparágak a jövő számítástechnika, üzleti, média design és a játék. A mi államilag elismert képzési kísérjük utadon: a központ az oktatás, amely a műszaki főiskolai vagy középiskolai nemzetközi diplomát.

40 év sikeres képzési

Gyökereink visszamenni 1972 - abban az időben a számítógépes úttörő Heinz Nixdorf alapított az oktatási központ információfeldolgozás szakma. Mai bib International College alakult ki. Szoros együttműködésben a neves cégek és egyetemek segítettek modern tanfolyamok a vállpántos az elejétől. A mi helyeken Bergisch Gladbach, Bielefeld, Hannover és Paderborn, már jóval hozott több mint 30.000 diplomások a pályán.

Tapasztalataink szerint a hálózat és a közelség a piacon, pontosan tudjuk, mi a képességek iránti kereslet miatt a vállalkozások és az oktatási egyetértenek következetesen rajta. A potenciális munkaadók értékelik. A képzés nálunk kiváló hírnevét - és kinyitja az ajtót, hogy sok lehetőséget.

egyéni támogatás

A képzés a bib International College nem csak elviszi szakmailag az út a sikerhez, de szórakoztató. Ehhez olyan motiváló, teljesítménynövelő Lernumgebungund célzott egyéni támogatás.

Tanáraink ugyanolyan képzett, mint elkötelezett és a siker mindig szem előtt. Az innovatív tanulási megközelítések és módszerek adnak mélyreható technikai tudás. Ezen felül, akkor segít a tanulmányok edzők, hogy hatékonyan és sikeresen tanulni és elkísérik a személyes fejlődés.

Nem csak a siker a mi diplomások beszél a minőségi képzést. Mint az egyik első képzési szolgáltatók Németországban, már 1998-ban az igazolást a DIN EN ISO 9001 ff., A Society of Német Ipari előmozdítására és tanúsítás minőségbiztosítási rendszerek a szakképzésben (CERTQUA) kaptunk. A tanúsító megújul háromévente az évente benyújtott ellenőrzést. Annak érdekében, hogy a magas szintű képzési fenntartható, minőségi menedzsment való megfelelés központi oktatási színvonal és a következetes hangsúlyozása a diákok igényeinek és a piac biztosítja.

Bármilyen kérdése: Itt találhat további érdekes információt a bib International College .

Helyszínek

 • Bergisch Gladbach

  Hauptstraße 2,, 51465, Bergisch Gladbach

 • Paderborn

  Fürstenallee 5,, 33102, Paderborn

 • Bielefeld

  Meisenstraße 92,, 33607, Bielefeld

 • Hanover

  Freundallee 15, 30173, Hanover

Kérdések