Keystone logo
BFSU Solbridge International School of Business

BFSU Solbridge International School of Business

BFSU Solbridge International School of Business

Bevezetés

BFSU-SolBridge

A BFSU-SolBridge Nemzetközi Üzleti Iskolát azzal a vízióval hozták létre, hogy egy valóban progresszív és nagymértékben integrált üzleti oktatási programot hozzon létre, amely egy nemzetközi üzleti tanítási modellt egyesít a kínai gazdaság mélyreható megértésével. A Pekingi Külföldi Egyetem (BFSU), a kínai fővárosban található campus tökéletes környezetet biztosít egy ilyen dinamikus program számára, amely a kínai vállalkozásokra és a nyugati és más nemzetekhez fűződő kapcsolataira összpontosít. Ezt a BFSU Nemzetközi Üzleti Iskola (IBS) vezette.

A BFSU-SolBridge International School of Business a diákok számára a legfontosabb és egyedülálló témaköröket ötvözi, foglalkozik a mai kínai üzleti kérdésekkel, a kínai kultúrával, az ázsiai értékekkel és a fejlett nyugati és amerikai üzleti gyakorlattal és irányítással. A diákokat arra ösztönzik, hogy felelősségteljes, etikus üzleti vezetőkké fejlődjenek ki, akik vitatható vállalati kérdéseket vitatnak meg egy erős gyakorlati és elméleti alapokkal és kulturális érzékenységgel.

Minden óraszerű oktatás és beszélgetés a kortárs üzleti kérdésekről angol nyelven történik, a nemzetközi karunk hatalmas ismerete és tapasztalata alapján. Ezenkívül egy interaktív és alkalmazott tanulási modellt követnek annak érdekében, hogy a hallgatók értékes gyakorlati tapasztalatot szerezzenek a vállalati világban.

A kínai nyelv a tanterv részét képezi annak érdekében, hogy jobban segítse a hallgatókat a helyi kultúra és a gazdaság megértésében, és kihasználhassa a gyakornoki és munkalehetőségek reményét helyi és külföldi szinten.

Dean üzenete

A Pekingi Külföldi Egyetem nemzetközi elképzelésének megfelelően, amely már majdnem 70 évvel ezelőtti alapítása óta régóta működik, büszkén csatlakozunk a koreai Woosong Egyetem erőteljes Solbridge Nemzetközi Üzleti Főiskolájához a BFSU-SolBridge Nemzetközi Iskola üzleti, egy egyedülálló oktatási kínálat a diákok számára, akik vezető szerepet kívánnak játszani a kínai gazdaság közelgő globális dominanciájában.

A BFSU-SolBridge mind földrajzilag, mind történelmileg ideális helyzetben van ahhoz, hogy a hallgatók számára tökéletes lehetőséget nyújtson arra, hogy a világ legígéretesebb gazdaságába vigye magát, miközben világszínvonalú üzleti oktatást nyer a nemzetközi üzleti közösség vezetőitől.

Kína az elmúlt években exponenciálisan nőtt hatalmas devizatartalékokkal, rekordkereskedelemmel és költségvetési többletekkel, valamint külföldi közvetlen befektetésekkel, amelyek a világ irigységét okozzák. Annak érdekében, hogy fenntartsák ezt az erőteljes növekedési ütemet, Kína felszólítja a legfényesebb fiatal lelkületeket, hogy csatlakozzanak a sikerhez és meghaladják a határokat, hogy határokon átnyúló nemzetközi lehetőségeket teremtsenek.

A BFSU-SolBridge-ben a világ minden tájáról érkező hallgatók összegyűlnek, hogy megosszák egyéni kultúrájukat, nyelvüket és szokásaikat egy angol nyelvű környezetben, és előmozdítják magukat globális állampolgárok és nemzetközi üzleti vezetőként.

Megtiszteltetés számomra, hogy lehetőségem nyílik a BFSU-SolBridge Nemzetközi Üzleti Iskola vezetésére ebben az izgalmas időszakban, és arra törekszem, hogy folytassuk erőfeszítéseinket egy olyan innovatív, progresszív és magasan integrált üzleti oktatási környezet kialakítása érdekében, amely felelős jövőbeli vezetők számára.

Üdvözöljük a BFSU-SolBridge-on!

PENG Long, Ph.D., professzor

A pekingi külügyi egyetemek elnöke

Kapcsolatba lépni

BFSU SolBridge-Nemzetközi Üzleti Iskola

Pekingi Külföldi Egyetem

Room 905, Nemzetközi Épület, Pekingi Külföldi Egyetem

No. 19 North Xisanhuan Avenue, Haidian kerület, Peking, 100089, Kína

Telefon: 86 (0) 10 8881 6563/8881 6763

E-mail: [email protected]

Helyszínek

Helyszínek
 • Beijing

  Haidian District, Beijing, , Beijing

  • facebook
  • instagram
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

Kérdések