Keystone logo
Berlin International University of Applied Sciences

Berlin International University of Applied Sciences

Berlin International University of Applied Sciences

Bevezetés

Egyetem Berlin szívében - nemzetközi és globális kapcsolatban áll

Berlin International - Az Ipartudományi Egyetem államilag elismert és non-profit német alkalmazott tudományi egyetem, Berlin központjában. Elhatároztuk, hogy kihívásokkal teli, innovatív és gyakorlat-orientált oktatást kínálunk, amely elősegíti hallgatóink tudományos, kulturális és nyelvi potenciálját, és felkészíti őket a nemzetközi karrierekre a globalizált világban.

A több mint 48 országból és 5 kontinensről származó diákok diákjaival és egyetemi személyzetével egyetemi egységünk megtestesíti a nemzetköziséget, és nyitott, interkulturális és inspiráló tanulási légkört kínál.

A Berlini Nemzetközi Alkalmazott Tudományos Egyetem a növekvő nemzetközi egyetemi hálózat része, beleértve Hongkongban, Isztambulban, Washington DC-ben, Rómában, a Szilícium-völgyben, Torontóban és Batumiban működő egyetemeket, egyetemeket és egyetemi központokat, ezáltal bőséges lehetőségeket kínálva tanulmányi és gyakorlati csereprogramokra. Diákjaink különféle Erasmus programokban is részt vehetnek.

Angol alapképzési programok - tervezés és üzleti adminisztráció

Az oktatás nyelve minden tanulmányi programban angol. Azoknak a hallgatóknak, akiknek továbbra is jóvá kell hagyniuk angol nyelvüket, angol nyelvű előkészítő programot kínálunk. Ezenkívül a nemzetközi karrierlehetőségek további előmozdítása érdekében választható kurzusokként nyelvtanfolyamokat kínálnak.

Minden programunk minőségét pozitívan értékelte és akkreditálta az ACQUIN államilag elismert ügynökség.

Miért tanuljon a Berlin Internationalnél?

 • Minden program angol nyelven
 • Gyakorlati megvalósítás
 • Tanulás kis csoportokban
 • A globális közösség része

A látomásunk

A Berlini Nemzetközi Alkalmazott Tudományos Egyetem elképzelése az, hogy a hallgatók számára egy hallgatóközpontú nemzetközi és interkulturális oktatási környezetet biztosítson, hogy ösztönözze és fejlessze szellemi növekedését, bölcsességét és kreativitását. Az akadémiai és adminisztratív személyzet elkötelezett amellett, hogy irányítsa a hallgatókat, és felkészítse őket a produktív karrierekre és a felelősségteljes állampolgárságra a globális társadalomban. A BI az interkulturális és interdiszciplináris oktatás, valamint az alkalmazott kutatás területén Németország egyik vezető magán Egyetemen törekszik. Tudományos céljaink között szerepel a tudásalapú megoldások iránti elkötelezettség és a társadalmi problémák, valamint az innovációhoz és a társadalmi fejlődéshez való hozzájárulás. Ezen felül a BI elősegíti a kultúrák közötti és a nemzetek közötti megértést a nemzetközi tudományos együttműködés és közös projektek révén. Ebben a tekintetben profitál a BAU Globális Oktatási Hálózattal való szoros kapcsolatából, amely öt egyetemből áll. A hálózat összes egyeteme osztja az integritás, a tisztelet, a kiválóság, az innováció és a társadalmi felelősségvállalás alapvető értékeit. Mint független intézmény e hálózaton belül, a Berlin International - Ipartudományi Egyetemnek saját küldetési nyilatkozata és akadémiai profilja van, amelyet az Akadémiai Szenátus elfogadott.

Legyen egy globális közösség része

48 nemzet diákjai a Berlini Nemzetközi Ipartudományi Egyetemen tanulnak. A Berlin International egy globális hálózat része, amely lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy különböző helyszíneken utazzanak és folytathassák tanulmányaikat. Ezen túlmenően az egyetem számos, az egész világon működő egyetemi együttműködés előnyeit élvezi. A Berlin International hallgató egyedülálló lehetőségeket kínál a hallgatók külföldön történő tanulmányozására, valamint egy nemzetközivé vált tanulási tapasztalatot, amely felkészíti őket karrierjükre egy globalizált munkakörnyezetben.

Statisztika

Berlini nemzetközi tények

 • 70 különböző nemzetiség tanul és tanít a Berlini Nemzetközi Egyetemen
 • Diákjaink 66%-a nemzetközi és négy kontinensről érkezett
 • Oktatóink 84%-a nemzetközi egyetemeken tanult vagy dolgozott
 • 100%-ban személyes kapcsolattartás a professzorokkal és oktatókkal

  Helyszínek

  • Berlin

   Salzufer,6, 10587, Berlin

  Kérdések