Keystone logo
Bath Spa University

Bath Spa University

Bath Spa University

Bevezetés

Legyen Bath Spa

Bath Spa University többről szól, mint tanulni. Arról szól, hogy elakadunk: gondolkodni, alkotni és tenni. Arról, hogy barátokkal ütközöm az egyetemen, vállalom a kihívásokat és valóban törődöm. Feszegetjük a határokat és önmagunkat. Ha ez jól hangzik, akkor jól beilleszkedsz.

Miért fürdőfürdő?

Kiváló hírnév

BeBathSpa101

Származásunk 1852 -re és az eredeti Bath School of Art -ra nyúlik vissza, így hírnevünket több mint 160 éves hagyományra és sikerre építettük. Mi is folyamatosan fejlődünk, izgalmas tanfolyamokkal és kutatási területekkel.

Jól összekapcsolva

BeBathSpa102

Vállalkozásokkal, szervezetekkel és intézményekkel van partnerségünk a világ minden szegletében. Hallgatóinkat nemzetközi konferenciákon, túrákon és rendezvényeken láthatja, az Edinburgh -i Fringe Fesztiváltól a kanadai "International Next Way" -ig. Globális állampolgárként távozik a Bath Spa -ból, ambícióval, lendülettel és összpontosítással.

Mindenki számára hozzáférhető

BeBathSpa103

Fontos számunkra a hozzáférhetőség és az egyenlőség. Az általunk kínált egyedülálló tanulmányi és társadalmi környezet kulcsfontosságú tényező népszerűségünkben. Diákjaink különböző hátterekből és kultúrákból származnak, az ország minden részéből és a tengerentúlon, valamint különféle tudományos bizonyítványokkal.

BeBathSpa104
BeBathSpa105
BeBathSpa106
BeBathSpa107

Statisztika

A bizonyíték a statisztikákban van

 • Nagyszerű diplomaszerzési lehetőségek: a Bath Spa-ban végzettek 93,7%-a dolgozik vagy tanul tovább 6 hónappal a diploma megszerzése után (HESA: 2014/15 Destinations of Leavers from Higher Education, 2016.)
 • Az 5 legjobb kreativitás: Beválasztottak minket az öt legjobb kreatív egyetem közé. (Melyik? Egyetemi hallgatói felmérés, 2016)
 • Itt biztonságban lesz: Anglia és Wales közel 130 egyetemével és felsőoktatási intézményével szemben mi vagyunk a 2. legbiztonságosabb egyetem Délnyugatban, és a 6. helyen állunk. (Teljes egyetemi útmutató, 2015)
 • Fenntarthatósági és környezetvédelmi kötelezettségvállalások: Ez nem áll meg az embereken – mi is törődünk a környezetünkkel. A Green Focus irányelveink alapján „első osztályú kitüntetést” kaptunk. (Emberek és Bolygó Zöld Liga 2015)

  English Language Requirements

  Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

  Helyszínek

  • Bath

   Bath Spa University, Newton Park, Newton St Loe,

  Kérdések