Keystone logo
Bastyr University

Bastyr University

Bastyr University

Bevezetés

Megalakulása óta 1978-ban, Bastyr Egyetem úttörő tudományos alapú természetes gyógyszer. Alapítók Les Griffith, ND; William A. Mitchell, Jr., ND; és Joseph E. Pizzorno, Jr., ND; együtt Sheila Quinn nevű iskola után a szeretett tanár megjegyezte Seattle természetgyógyász orvos Dr. John Bastyr. A mindössze $ 200 indítási költségek alatt szerény kezdetek, az alapítók létrehozott egy elképzelés akkreditált természetes egészség iskola, hogy most elismerten vezető egészségügyi művészetek és tudományok egyetem a világon.

Alapító elnöke Emeritus Dr. Pizzorno látta az egyetem valamilyen alatt jelentős növekedést a 22 év szolgálati idő, beleértve a lépés, hogy a jelenlegi 51 hektáros campus Kenmore, Washington, elhelyezésére a növekvő hallgatói szervezet. (Lásd a Történelmi Timeline.) Bár az iskola indult, természetgyógyászati ​​gyógyszer főiskola, Bastyr Egyetem most kínál több mint 20 fok és bizonyítvány programok. Építve tudományos alapú alapítvány, az egyetem volt a címzettje számos millió dolláros kutatási támogatást a Nemzeti Egészségügyi Intézet.

2012 szeptemberében, az egyetem bővült ismét, megnyitva Bastyr University California, San Diego, barátságos több mint 50 diák alakuló Orvos Naturopathic Medicine osztályban. Kaliforniában az első és egyetlen akkreditált iskola természetgyógyászati ​​gyógyszert is kínál Master of Science in Nutrition Wellness és tervezi, hogy több természetes egészségügyi programokat a jövőben.

Jövőképünk

Mint a világ vezető tudományos központja halad, és ismeretek integrálása a természetes egészség művészetek és tudományok Bastyr Egyetem fogja átalakítani az egészségügyi és jólétét az emberi közösség.

Küldetésünk

Mi oktassák a jövő vezetőit a természetes egészség tudományok és művészetek. Tiszteletben tartva a természet gyógyító erejét, és felismerve, hogy a test, szellem és lélek jellegüknél fogva elválaszthatatlanok, modellezzük az integrált megközelítés az oktatás, a kutatás és a klinikai szolgáltatás.

Core témák

Akadémiai elismerés Kutatás a Natural Health és Művészeti Akadémia Klinikai képzés és közösségi egészségügyi interdiszciplináris integráció

Helyszínek

  • Kenmore

    14500 Juanita Drive N.E. Kenmore, WA 98028-4966, , Kenmore

Kérdések