Keystone logo
Barclay College

Barclay College

Barclay College

Bevezetés

A Barclay College dicsérjük Istent a diákok, akik a küldetése, hogy nem csak a nyereség az oktatás, hanem erősítsék a Krisztus-központú, bibliai alapú hitet a tanulás módja a hatékony keresztény élet szolgálatában és a vezetés.

Barclay College alapozza létét egy gazdag történetét evangéliumi Barátok hagyomány. Barclay College egy evangélikus Barátok iskola, amely elfogadja és átöleli személyek evangéliumi keresztény hit a különböző felekezeti háttérrel.

A misszió a Barclay College az, hogy felkészítse a tanulókat a Bibliát-központú környezetben a hatékony keresztény élet, a szolgáltatás és a vezetés. Barclay College keresztény felsőoktatási intézmény, amely arra ösztönzi a diákokat, hogy vizsgálja meg, megérteni, és megszerezni a szükséges készségeket, hogy válaszoljon Isten hívására az életükkel. Annak érdekében, hogy ezt elérje, Barclay College törekszik a tudományos és szellemi kiválóság olyan környezet, amely ösztönzi a magasabb szintű érdeklődés és a tanulás. Kritikus gondolkodás, az eszmecserét, és fegyelmezett Biblián alapuló tanulmány hangsúlyozta, hogy segítsék egymást a diákok a fejlődő személyre szabott Christian világnézet és látják el őket, hogy szolgálja hatékonyan a területeken a szolgáltatás, ahol úgy érzik, az Isten által lefektetett életüket.

Barclay College aktívan toboroz minden keresztényt, aki szeretne felkészülni a hivatásukat légkör biztosításához szigorúan tudományos és elkötelezett szolgálata Jézus Krisztus. A College úgy véli, hogy a lelki növekedés felgyorsul, ha az egyik él és a vizsgálatok olyan közösség, amely magában foglalja a sokszínűség a teológiai és kulturális szempontból.

Mint egy négyéves felsőoktatási intézménye, Barclay College küldetése tágabb, mint a szakiskolai vagy képzési intézmény. A diákok bővítsék a kulturális megértés tanulmányozása révén széles körű általános vizsgálatok mellett a konkrét területeket. Mivel Barclay egy Bible College, a diákok megtanulják, hogy tanulmányozza a Bibliát, és integrálja a bibliai igazságot a minden fegyelem.

Barclay College diákok felkészülés több karrier keresztül alapképzési szakok. Néhány területen, a főiskolai diplomát úgy tervezték, hogy készítsen egy posztgraduális tanulmányok. A Kollégium is kínál munkatárs fok célja, hogy a hallgatók alapvető bevezetés a főiskolai oktatás, a Biblia, és általános tanulmányok.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

  • Haviland

    607 N Kingman Haviland, KS 67059

Kérdések