Keystone logo
Backstage Academy élő események termelés ba (hons) és az FDA
Backstage Academy

élő események termelés ba (hons) és az FDA

Wakefield, Egyesült Királyság

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9000 / per year *

Az egyetemen

* évente

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A Élő események Termelés BA (Hons) végzettség egy innovatív persze, hogy bemutatja, hogy a különböző területeken esemény termelés, valamennyi ágazatban. Ez a tanfolyam is rendelkezésre áll egy 2 éves alapítvány mértékben.

Ez a kurzus középpontjában az erősen hat a foglalkoztathatóság, biztosítva, hogy elmész egy széles portfólióját releváns tapasztalat, valamint a megfelelő készségek és hozzáállás dolgozni egy biztonságos és felelős módon. Akkor kapnak egy sor iparág-alapú tanúsítványok az első modul, amely felállítja az alapvető ismereteket és készségeket, hogy még több foglalkoztatható az események egész persze, hogy építeni a szakmai gyakorlat portfolió. A végén az első két évben, akkor képes lesz vonzó egy sor kreatív folyamatok, a tervezéstől az élő zene, a márkaismertség foglalkozó művészek, vagy egyszerűen csak az irányító a kliens elvárásainak, és akkor van egy jó megértése a különböző folyamatok és technológiák, amelyek használják az iparban.

Az utolsó évben összpontosít menedzsment és nyújt nagyobb betekintést a legfontosabb érintett kérdések a stratégiai menedzsment a nagyobb rendezvények, fesztiválok és a helyszínek. Személyes és szakmai fejlődést is, és arra ösztönözte a program során együtt munkavállalási készségek és elkötelezettség a folyamatos szakmai fejlődés. A modulok megerősítik a program szakmai jellegű, és célja, hogy tanítani a diákok tervezésére, fejlesztésére és bevezetésére kezelési stratégiák kulcsfontosságú területeken belül az élő eseményeket ágazat sikeres rendezvény menedzsment karrierjét.

LiveEventsProduction101

Miért érdemes ezt az utat?

Szakmai képzés a kreatív használata szórakoztató technológiával fog felkészülni a legkülönbözőbb szerepek a Live Events Industry. A sorozat 12 modul az első 2 évben kapsz erős alapokat egy sor technikai, kreatív és produkciós menedzsment tudományok. Meg fogja tanulni az ipar szakemberek, hogy a képzéshez való hozzáférést a legkülönbözőbb ipari szabvány gépek és akkreditáltatniuk számos iparág elismert minősítések foglalkoztathatóság növelése. Work-elhelyezés és karrierépítési modul célja, hogy felvértezzük Önt a készségek, tudás és tapasztalat a haladást a foglalkoztatás vagy meg téged, mint egy szabadúszó. Lesz egy teljes száma a csoportos projekteket, melyek tipikus szakmai rövidnadrág, ahol fejleszteni csapatmunka készségeket. Írásos jelentések és kutatási feladatokat elmélyítésére és megalapozza a progresszió további vizsgálat. A harmadik évben lesz számtalan olyan modul vizsgálja a gazdálkodás élő események és a termelés tervezés.

Diákok, akik úgy kétéves FDA Live Events Production lesz jogosult a haladást rá az egyéves Live Events Production (Top-up) BA (Hons). Ők is nevezhet be az Élő Visual Design and Production BA (Hons) Természetesen a második évben belépési pont.

Karrier

Karrier lehetőségek léteznek egy sor backstage iparágak - az élő zene, színház és kiállítások konferenciák, fesztiválok és a tengerjáró hajók - bárhol élő esemény zajlik! Ez a tanfolyam, amelyet meg az utat, hogy a különböző karrier vagy továbbképzésben. Például akkor válhat a világítás technikus, világítás tervező, Sound System Engineer, élő hangmérnöki, termelési igazgató, élő Visuals mérnök vagy üzemeltető, Video Wall technikus, mozgó fény technikus, Pyrotchnician, Event Manager, Tour Manager Site Manager, biztonsági tiszt , művész összekötő, Ügyelő stb Pályakezdő természetesen jelenleg dolgozik: P & O Ferries Fix8, YSLV, Ibiza Rocks, XL Video, CAST (Doncaster), Wakefield Theatre Royal, LS-Live, PerryScenic, Brilliant Automation, Litestructures. Befejezésekor az FDA akkor pályázhatnak a Live Events Production (Top-up) BA (Hons) egyéves kurzus. Ön is jogosult belépés élő vizuális tervezés és a gyártás BA (Hons) Természetesen a második évben belépési pont.

Modulok

1. év:

 • Tudományos és szakmai készségek a Események Industries
 • Koncepció kialakítása és bemutatása
 • staging
 • Élő hangosítás
 • világítás
 • Élő Visuals

2. év:

 • Szakmai gyakorlat
 • Kutatási módszerek Események Tanulmányok
 • Szórakozás hálózatok és megjelenítése Ellenőrző
 • Event Production Management
 • Termelés tervezése és megvalósítása
 • Előmenetelük és foglalkoztathatóságuk

3. év: BA (Hons) csak

 • A beépített zene és élő események Production Business
 • Termelési és menedzsment
 • Események Logisztika
 • Work Kapcsolatban Project
 • Major Project
LiveEventsProduction102

Értékelés

Az értékelés a portfolió, csoportos gyakorlati bemutató és (adott esetben) a támogató munka lényeges a modulhoz. Minden értékelés alapja körül bizonyító tudását és tapasztalatát, ami függően, hogy hogyan fejlődnek mind szakmailag, mind személyesen és hasznos eszköz, hogy a kitűzött célokat és célkitűzéseket.

Azt is várható, a kutatási módszerek és gyakorlatok, amelyek nem tartoznak a modulba, és kapcsolódnak, és hasonlítsa össze ezeket a tanulást.

Egyéb munkák relevánsak a modul lehet például egy színpad és a design, a fesztivál esemény tervet, vagy talán egy világítás tervezés és megjelenítés.

Felvételi követelmények

2017 bejegyzés

Alapesetben öt érettségi azon fokozatba C felett, beleértve az angol nyelv és matematika. Ezen kívül szükség van: BA - 104 UCAS pont köré 3 A / AS szintek vagy Szakmai A szintek vagy Btec 3. szint.

FDA - 64 UCAS pont köré 2A / AS szint Szakmai A szintek vagy Btec 3. szint.

Ha nem felel meg az előírt UCAS pontokat, de jelentős szakmai tapasztalattal releváns élő események akkor is támogatható.

Ha az angol nem az első nyelv lesz szükség IELTS 6.0 vagy azzal egyenértékű.

* Felhívjuk figyelmét, - minden alkalmazás keresztül lehet végrehajtani UCAS

Hogyan kell alkalmazni

A pályázóknak javasoljuk, hogy figyelmesen olvassa el az összes fontos információt kérő helyen Backstage Academy alkalmazása előtt egy helyet, és bármiféle ajánlatot. Ezt meg lehet találni a partner egyetem honlapján, ide kattintva - www.bolton.ac.uk/Admissions alkalmazások általában keresztül UCAS. Amikor elkészült a UCAS Kérjük, az alkalmazás különös figyelmet a személyes adatok, mivel ez az elsődleges megállapítások alapján választjuk ki a kérelmezők. Különös figyelmet kell fordítani azokra nélkül a szükséges egyetemi képesítéssel, de akik bizonyítani tudják megfelelő gyakorlati tapasztalat. Mi emellett meghívja Önt egy interjúra. Az interjú folyamat laza és kötetlen; Ez az alkalom, hogy elmondja nekünk szól a tapasztalat, ha bármilyen kérdése, és számunkra, hogy ellenőrizze, hogy a tanfolyam az Ön számára. Igyekszünk, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a jelenlegi diákok a kezét, hogy cseréljék ki tapasztalataikat a pálya veled.

Alkalmazások az idei

Kérjük alkalmazni keresztül UCAS (a főiskolák felvételi Service) szeptember bejegyzést.

Az online jelentkezési lapot és útmutatók állnak rendelkezésre a UCAS honlapján.

Akkor lehet alkalmazni, akár öt tanfolyamok keresztül UCAS (azonos vagy különböző intézmények) a díj £ 23. Vagy, ha csak szeretnék kérni egy tanfolyam egy intézményben, majd csökkentett kérelmező díj £ 12 alkalmazandó.

Szükséged lesz a következő adatokat, hogy a teljes UCAS jelentkezési lapot:

 • Intézmény Kód Név: BOLTN
 • Intézmény kódszáma: B44
 • A tantárgy kódja: BA - N821; FDA - N820

Kérelmeket jövő évtől

Kérjük regisztráljon érdeklődését, és mi tud információt a nyílt napok, frissítések során, és információt arról, hogyan és mikor kell alkalmazni.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • Művészeti Bachelor
  • Abilene, Amerikai Egyesült Államok
 • Bachelor of Arts önindító szakon
  • Columbia, Amerikai Egyesült Államok
 • BA (Hons) a képzőművészetben
  • Bath, Egyesült Királyság