Keystone logo
Backstage Academy BA (Hons) az élő vizuális tervezés és gyártás
Backstage Academy

BA (Hons) az élő vizuális tervezés és gyártás

Wakefield, Egyesült Királyság

3 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9000 / per year *

Az egyetemen

* évente

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Kifejezetten arra tervezték, hogy mozog a trendek a modern rendezvények, Backstage Akadémia Élő Visual Design and Production BA (Hons) Persze sokak szerint éllovasa belül élő események számára.

Élő termelés egyre jelentősebb piacon, és a mi teljes munkaidőben, hároméves képzés már megformált mellett nagy értékű ipar cégek, mint a d3 Technologies, FIX8Group, zöld víziló, PRG XL Video és a Panasonic, hogy táplálja ígéretes diákokat iparág kész szakemberek.

A tanfolyam vezetője nem más, mint Shannon Harvey, inspiráló amerikai születésű ipar markos, amelynek listáján megtalálhatók márkák, mint a Louis Vuitton, a Heineken, a Jaguar és a Nike, a projektek megvalósítása, amelyek továbbra is vigyék szerte a világon. Tudása, látás és a fertőző szenvedély a jövőben a vizuális termelés teszi ezt persze valóban egyedülálló, bemutatva a hallgatók egy szállítószalag új kihívások összhangban a folyton változó táj a szakmai ágazat.

Mellett a tanulmányok, a diákok így a lehetőséget, hogy élni az életét egy sikeres vizuális termelés szakmai és várhatóan az utazás közben saját magukat idejüket Backstage Akadémián. Valójában persze projektek és fizetett helyeken vették a diákok, mint amennyire Prága és Tajvan az elmúlt hónapokban, és a tervek gyalog több nemzetközi szakmai tapasztalat 2016.

Mellett a hihetetlen lehetőségeket ez a tanfolyam alatt éve velünk, Backstage Akadémia is tisztában, hogy milyen fontos a végcél, és büszkék vagyunk arra, ápolása magasan képzett, az ipar kész diplomásokat, akik teljes mértékben felkészült a mindennapi kihívások a munka az világ vizuális termelés. A szoros munkakapcsolatban számos nagy cégek az iparágon belül, hogy a diplomások páratlan hozzáférést diplomások szerepek szorosan igazodik a célkitűzéseket.

Képesítési teljesen érvényesíti a University of Bolton és információ minden egyes izgalmas modulok alatt található.

Miért érdemes ezt az utat?

Élő Visual Design and Production BA (Hons) hoztak létre, hogy megfeleljenek a növekvő munkáltatói igények képzett vizuális szakembereket élő események és a kreatív iparágak. A képzés tartalmi került kialakításra együtt egy sor ipari partnerek beleértve d3 Technologies, FIX8Group, zöld víziló és XL Video igényeinek kielégítésére az izgalmas és gyorsan mozgó ipar. Ez egy fejlődő piac a mai élő események egyre vizuális, művészeti és összetett, mint fejlődése új technológia új lehetőségeket teremt belül világítás és videó. Ennek vizuális szakembert akkor képes lesz arra, hogy a projekt révén a koncepció és a design a szállítás a helyszínen a különböző beállításokat, beleértve, fesztiválok, előadások, stadion túrák és művészeti létesítmények. Ez kombinációjára van szükség a készségek, amelyek felhívni azokra tanított hagyományos tantárgyak, mint a design, művészet, fotózás, tartalmi tervezés, rendezvényszervezés, multi-média, a fizika, a grafika és a világítás kialakítása.

Karrier

A tudást és készségeket szerezzenek ezen a pályán lesz átruházható szerte számos iparágban, élő zene, a színház és opera, film, TV és építészeti létesítmények. Lesz végzős képes előállítani lenyűgöző világítást és videó látvány a legújabb technikákat, hogy te nagyon foglalkoztatható a karrier a vizuális termelés. Pályakezdő már nagy a kereslet a termelés, a gyártó és berendezések bérbeadása cégek világszerte. Munka szabadúszók vagy közvetlen alkalmazottai ezek a személyek már meghaladja a foglalkoztatással kapcsolatos várakozások.

Modulok

1. év:

 • Szakmai készségek a Visual Production ipar
 • Visual Production Toolbox alapvető technikákat
 • Concept Discovery és Fejlesztési
 • Tapasztalati Technologies - Dizájn
 • Tapasztalati Technologies - Hardver
 • Showtime alapjai

2. év:

 • Ipari elhelyezés
 • Visual Production Toolbox - Tartalom
 • Kreatív Kutatási
 • megjelenítése Technologies
 • Contemporary Issues Visual Production

3. év:

 • Visual Production - Dizájn
 • Tapasztalati Technologies - System Design
 • Showtime Applied Project Management
 • Work Kapcsolatban Project
 • Major Project

Értékelés

Csakúgy, mint a hagyományos előadások, szemináriumok és oktatóanyagok a tanulás hatékonyságát fokozni fogja látogatók a meghívott előadók és mesterkurzus szemináriumok iparági szakértők, a nemzetközi esettanulmányok, workshopok és ami még fontosabb lehetőségeket dolgozni élő projektek részeként mind a gyakorlati modulok és szakmai gyakorlat; így egyedülálló betekintést és alapos megértése a vizuális termelési iparágban tevékenykedő nemzetközi piacokon, és egy sor ágazatban. Az értékelés révén különféle módszerek, a fejlődő a portfolió a munka és a készségek, hogy gyakorlati értékelést és kutatási projektek.

LiveVisualDesign101

Felvételi követelmények

2017 bejegyzés

Alapesetben öt érettségi azon fokozatba C felett, hogy tartalmazza halad angol nyelv, matematika és a tudomány. Ezen kívül akkor: Vagy van 104 UCAS pontokat legalább két A szint bármely témában, vagy Btec nemzeti képesítési Kreatív és Digitális Média Productions Arts (Színház Technology), vagy hasonló.

Vagy ha nincs 104 UCAS pontokat, de van egy legalább két éves releváns ipari alapú tapasztalatok, valamint a portfólió alkotás (fotó, animáció, termelés tervezése vagy hasonló), akkor is képes, hogy Önnek egy helyre feltéve, hogy Ön befejezése diagnosztikai értékelést és részt egy interjúban.

Ha az angol nem az első nyelv lesz szükség IELTS 6.0 vagy azzal egyenértékű.

Hogyan kell alkalmazni

A pályázóknak javasoljuk, hogy figyelmesen olvassa el az összes fontos információt kérő helyen Backstage Academy alkalmazása előtt és bármiféle ajánlatot. Ezt meg lehet találni a partner egyetem honlapján, ide kattintva - www.bolton.ac.uk/Admissions alkalmazások általában keresztül UCAS. Amikor elkészült a UCAS Kérjük, az alkalmazás különös figyelmet a személyes adatok, mivel ez az elsődleges megállapítások alapján választjuk ki a kérelmezők. Különös figyelmet kell fordítani azokra nélkül a szükséges egyetemi képesítéssel, de akik bizonyítani tudják megfelelő gyakorlati tapasztalat. Mi emellett meghívja Önt egy interjúra. Az interjú folyamat laza és kötetlen; Ez az alkalom, hogy elmondja nekünk szól a tapasztalat, ha bármilyen kérdése, és számunkra, hogy ellenőrizze, hogy a tanfolyam az Ön számára. Igyekszünk, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a jelenlegi diákok a kezét, hogy cseréljék ki tapasztalataikat a pálya veled.

Alkalmazások az idei

Kérjük alkalmazni keresztül UCAS (a főiskolák felvételi Service) szeptember bejegyzést.

Az online jelentkezési lapot és útmutatók állnak rendelkezésre a UCAS honlapján.

Akkor lehet alkalmazni, akár öt tanfolyamok keresztül UCAS (azonos vagy különböző intézmények) a díj £ 23. Vagy, ha csak szeretnék kérni egy tanfolyam egy intézményben, majd csökkentett kérelmező díj £ 12 alkalmazandó.

Szükséged lesz a következő adatokat, hogy a teljes UCAS jelentkezési lapot:

 • Intézmény Kód Név: BOLTN
 • Intézmény kódszáma: B44
 • A tantárgy kódja: W990

Kérelmeket jövő évtől

Kérjük regisztráljon érdeklődését, és mi tud információt a nyílt napok, frissítések során, és információt arról, hogyan és mikor kell alkalmazni.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • Bachelor of Film Production
  • Berlin, Németország
  • Munich, Németország
  • + 3 több
 • Képzőművészeti alapképzés a digitális filmgyártásban
  • Columbia, Amerikai Egyesült Államok
 • Képzőművészeti alapképzés animáció és videó gyártásból
  • Cincinnati, Amerikai Egyesült Államok