Keystone logo
© Eva Dang
Backstage Academy

Backstage Academy

Backstage Academy

Bevezetés

Backstage Akadémia a lehető legjobb képzést a virágzó élő események ipar fantasztikus ipar közötti kapcsolatok és a hozzáférést a termelési létesítmények tanítás és tanulás.

Alapítva 2009 júliusában, már gyorsan szerzett hírnevet, mint egy kiválósági központ backstage képzés, szakterülete a kurzusokat, rövid távú és testre szabott képzési programokat fiatal diákok, elismert szakemberek és a közösségi csoportok.

Mi alapján Wakefield, West Yorkshire, a legnagyobb célra épített termelés próba aréna komplex Európában, LS-Live, ami számít Jay Z, The Stone Roses, Dizzee Rascal, Lady Gaga, Robbie Williams, a BBC, az ITV és a Monster energia körében ügyfeleinek.

Ennek magánfinanszírozású szervezet, áthidalja a szakadékot az ipar és az oktatás, szorosan együttműködve vezető szakemberek, hogy gyorsan reagál a jelenlegi hiányszakmák és írd képzési programok összhangban egyedi igényeket.

Mi a releváns, akár korszerű képzést, hogy mértéke a diákok igazi ízét, amit az élet olyan, mint a backstage szórakoztató ipar, amelynek középpontjában a foglalkoztathatóság.

A diplomások mentek, hogy munkához jussanak a Jay Z világkörüli turné, a téli olimpia, a Mumford & Sons túra, a Glastonbury irodád, Leeds Festival, LS-Live, Alton Towers, elégedett események és a Genesis Színház.

timthumb

mi az ipar

Van sokféle pályára az élő eseményeket a szektorban a Tour menedzsere, kreatív igazgató és az Előadói összekötő, a világítás programozó, helyszín technikus és hangmérnök, csak hogy néhányat említsünk. Minden esemény, hogy ez egy zenei koncert, divatbemutató, sportrendezvény, céges rendezvény, fesztivál színházi igényel egy csapat ember dolgozik együttműködve, felhasználva a különböző képességek fejlesztésén hogy készítsen egy sikeres végeredmény. Ahhoz, hogy ez a perspektíva, a Bon Jovi „mert nem tudjuk” világ körüli építeni 250.000 tonna volt a termelés egyes elemeinek öt szabad szakaszban, 200 személyi hat turistabuszok, és több mint 80 kamion, amely megkönnyíti az európai, amerikai és ausztrál turné dátumokat. Nagy-Britannia Események ágazat (konferenciák, kiállítások, vásárok, vendéglátás és sportesemények) generál meghaladó £ 33 milliárd évente, a jóslat, hogy ez növeli a £ 40 milliárd 2020-ig. Forrás: Nagy-Britannia Események Az események szektor teremt vonzó karrier, fiatalok és idősek, férfiak és nők, képzett és kevésbé képzett, minden kultúrában. Ez maximalizálja sokféle kreatív, technikai és személyi tehetségek termelni inspiráló és világmegváltó eseményeket. Forrás: „Az események Nagy-Britannia” jelentését az üzleti látogatások & Events Partnership (BVEP) március 2014 „Mint az iparág, események vezetnek a rendelkezés több mint 530.000 (teljes munkaidős) munkahelyek szakmai szinttől ... ami a legfontosabb, a ipar azon törekvésének, hogy bővítse a £ 12bn 2020 támogatja a növekedési tervet az Egyesült Királyságban.” Forrás: Minden párt parlamenti Group UK Event Ipari vizsgálatról a nemzetközi versenyképessége az Egyesült Királyság Események iparág "- augusztus 2013

ourfacilities

A létesítmények

Backstage Academy vannak a legjobb lehetőség az országban backstage karrier képzés. Ennek alapján a termelés Park Wakefield, otthon a vállalkozások, köztük Litestructures, Brilliant szakaszai, Perry Scenic Kreatív, LS-Live arénában próba összetett, és a KB események, a diákok jutnak be state-of-the-art stúdióval, staging kölcsönzés osztály, meghatározott építési szolgáltatások és a valós tanulási terek.

próba Arena

Az egyik dolog, ami számunkra oly egyedülállóvá kapcsolatot az LS-Live próba aréna központunkban, amit használni gyakorlati gyakorlati képzést. Ez egy erre a célra épített, és rendkívül rugalmas teret, ami általában a szabad mutatják próbák, filmforgatások, termékbemutatók, teszt épít és eseményeket.

A 32m hosszú, 42m széles stúdióban egy 128 tonnás tető kapacitása annak 18.2m magas kötélzet gerendák, 1200A (3 fázis) teljesítmény, és a négy rakodóöblök jelenti, hogy képes befogadni bármilyen nagyüzemi termelés. A Studio lehet használni kötélzet képzés, világítás gyakorlatok, színpadi épít és egyéb gyakorlati ülés. Diákok is meg kell adni a lehetőséget, hogy szakmai tapasztalat a produkció, hogy jön a Studio.

Nehéz elképzelni, hogy milyen hatalmas a Studio lehetőség van, ezért azt javasoljuk, jön az egyik a nyílt napok körülnézni ha figyelembe jön ide tanulni!

Műszaki adatok

 • Terület: 1,641 nm (17.664 négyzetláb)
 • Hossza: 42m (138ft)
 • Szélesség: 39m (128ft)
 • Magasság:
  • 16.5m (54ft) Ahhoz, hogy alsó bak
  • 18.2m (60ft) Kötélzet gerenda magassága
  • 19.8m (65ft) Maximális munkamagasság
 • Gantry: 128 Tonne tető kapacitás
 • Teljesítmény: 1200A (3 fázis)
 • Padló: R-Tek 5mm fecskefarkú biztosítóberendezés csempe

termelés Park

Termelés Park a teljes gyártás előtti és az élő események központja az Egyesült Királyságban, és haza Backstage Akadémia elsődleges campus, amely osztozik egy eklektikus keveréke az élő események vállalkozások, köztük Perry Scenic Kreatív, Brilliant szakaszai, Litestructures és LS-Live.

Jelenleg öt próbateremben helyszíni hozza a különböző világszínvonalú túrák és produkció a park, többek között: a Muse, a Take That, Florence and the Machine és a Foo Fighters.

Termelés Park egy teljesen egyedi, igazi élő események környezetet a diákok, miközben ők befejezzék tanulmányaikat Backstage Akadémián.

Minden lehetőség is rendelkezésre áll felvenni a konferenciák, rendezvények lebonyolítására. Kérem, hívjon LS-Live További információ: 01977 659888 vagy e-mail [email protected] vagy többet megtudni, látogasson el a Termelés Park honlapján.

Unity Works

A közelmúltban felújított, Grade II felsorolt ​​élő zenei helyszín, Unity Művek Wakefield szeptemberében megnyílt 2014-ben és az alapja a BA Visual Production fokozat, valamint a biztosító oktatási környezetben a mi egyéb kurzusokat.

Unity Works tartalmazza:

 • 600 férőhelyes helyszín (800 állás)
 • 100 férőhelyes különterem
 • High Tech Computer Lab Z400 HP munkaállomások, az Adobe Creative Cloud, az Autodesk, AutoCAD, 3ds Max, D3 és WYSIWYG
 • Öt rugalmas osztályterem terek praktikus helyet felfedezésére vizualizációt és a technológia
 • 4k munkaállomás

Technológiai Suites

Csatolva a aréna Backstage Akadémia modern létesítmények, beleértve egy Apple MacBook Pro alapú IT suite fut egy sor ipari szabvány programok teljes d3 megjelenítés és szerkesztés lakosztály HD vetítés és a térhatású hangzás, a 3D térhatású kivetítő rendszer és egy sor tantermi és szemináriumi terek elhelyezésére mind a tudományos és a gyakorlati munka.

A technológiánk lakosztályok a következő szoftvereket telepített

 • Photoshop
 • Pro Tools
 • Végső vágás
 • Az Adobe Creative Suite
 • WYSIWYG
 • Autodesk Suite
 • d3
 • Isadora
 • VectorWorks
 • ESP látás

Tanterem és Szeminárium Spaces

Van egy sor modern tanterem és szemináriumi terek elhelyezésére mind a tudományos és a gyakorlati munka.

Workshop Spaces

Van egy sor rugalmas terek, hogy lehet használni a különféle kreatív, gyakorlati workshopok. Most fel vannak szerelve egy 3 fázisú tápellátás, légkondicionáló és redőny.

Termék bemutató

Mi nem csak tanítani a különböző termékek és technológiák kapcsolódik az élő események számára; bemutatjuk, hogy mit tehetnek is.

Mi van a különböző terek, hogy lehet használni termékbemutatók, amely lehetővé teszi, hogy a technológia akcióban közelről, és még meg magad.

Helyszínek

 • Wakefield

  Production Park Unit 5 Langthwaite Road South Kirkby , WF9 3AP, Wakefield

 • Wakefield

  Westgate Wakefield West Yorkshire, WF1 1EP, Wakefield

  Kérdések