Keystone logo
Ho Chi Minh City University of Technology

Ho Chi Minh City University of Technology

Ho Chi Minh City University of Technology

Bevezetés

Ho Chi Minh City University of Technology – Vietnami Nemzeti Egyetem Ho Si Minh-város ( HCMUT-VNUHCM ), amelyet 1957-ben alapítottak, egy állami tulajdonban lévő és átfogó egyetem Vietnamban.

Az egyetemet Vietnamban az akadémia, a tudományos kutatás és a technológiatranszfer vezető központjaként ismerték el.

Ho Chi Minh City University of Technology (HCMUT) az első és az egyetlen olyan vietnami egyetem, amely egyszerre szerezte meg a HCERES (Európa) és az AUN-QA (ASEAN) akkreditációját .

A programakkreditáció tekintetében a HCMUT az első vietnami egyetem, amely elérte az ABET-et (Accreditation Board for Engineering and Technology Certification, USA) két szakon: Számítástechnika és Számítástechnika . Az AUN – QA-t (Quality Assurance in ASEAN University Network Certification) is elértük 9 szakon: Távközlési Mérnöki, Gépészmérnöki, Vegyészmérnöki, Építőmérnöki, Gyártómérnöki, Gazdálkodási, Ipari Rendszermérnöki, Automatikus Vezérlési Mérnöki és Villamos-elektronikai mérnöki szakon.

A TANULÁSI PROGRAMOK TERÜLETEI

Ho Chi Minh City University of Technology (HCMUT) az alapképzési szinttől a Ph.D-ig nyújt tanulmányi programokat. szinten különböző szakokon: Kőolajmérnök, Vegyészmérnök, Ipari menedzsment, Informatika, Gépész- és mechatronikai mérnök, Villamos- és elektronikai mérnök, Építőmérnök, Közlekedésmérnök, Környezettechnológia és -menedzsment stb.

A nemzetközi hallgatók számára a HCMUT alapképzési és mesterképzési képzési programokat kínál, amelyek oktatási médiuma az angol.

VILÁGSZERKEZETEK

A HCMUT világszerte olyan rangos egyetemekkel működik együtt, mint a Monash Egyetem (Ausztrália), a University of Queensland (Ausztrália), az Adelaide-i Egyetem (Ausztrália), a University of Technology Sydney (Ausztrália), a Macquarie Egyetem (Ausztrália), a Griffith Egyetem (Ausztrália). ), University of South Australia (Ausztrália), Deakin University (Ausztrália), University of Wollongong (Ausztrália), University of Otago (Új-Zéland), University of Auckland (Új-Zéland), Nagaoka University of Technology (Japán).

Így a hallgatóknak lehetőségük van átkerülni partneregyetemeinkre a partneregyetemek által odaítélt alapképzésre és cserébe akadémiai vagy kulturális programokra maximum 02 félévben.

ÜDVÖZÖLJÜK A HCMUT fedélzetén!

Elérhetőségeit:
E-mail: [email protected]WhatsApp száma: 84 8 9916 9961Facebook: fb.com/bachkhoa.hcmut

Rangsorok

A QS Rankings 400 ázsiai egyetemet tartalmazó legutóbbi rangsorában a 167. helyen állunk, ami 5 fokozattal magasabb, mint az előző évben, ami azt jelenti, hogy a HCMUT Ázsia legjobb 170 egyeteme között van .

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Helyszínek

  • Ho Chi Minh City

    Ho Chi Minh City University of Technology 268 Ly Thuong Kiet Str., Ward 14, Dist. 10, , Ho Chi Minh City

Kérdések