Élelmiszer- és élettudományi alapképzés
Azabu University
Kulcs információ
Campus helye
Sagamihara, Japán
Nyelvek
Kérjen információt
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
Kérjen információt
Pace
Kérjen információt
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Apr 2024
Bevezetés
A hallgatók alapos ismereteket szereznek az élelmiszertudományról és a technikai készségekről az egészséges társadalom fenntartása és továbbfejlesztése céljából. Élelmiszertudományi szakembereket képezünk arra, hogy aktívak legyenek az élelmiszerrel kapcsolatos sokféle területen. A hallgatók kétféle megközelítésből fogják tanulmányozni az élelmiszerek biztonságának és funkcionalitásának tudományát, a mindennapi életünk megszokott részét. Az első az alkalmazott élelmiszer-tudomány területe, ahol a hallgatók az élelmiszer-oktatást és az élelmiszer-egészségügy és az orvosi területek alkalmazási területeit vizsgálják. A második megközelítés az élelmiszer-szabályozási tudomány alapjaiból származik, amelyben a hallgatók pontos megértést kapnak az élelmiszerbiztonságról és az élelmiszerbiztonságról, valamint azok értékelésének képességéről.