Keystone logo
AUM American University of Malta

AUM American University of Malta

AUM American University of Malta

Bevezetés

137230_16x4,5UniImage1-WithText.jpg

Miért AUM?

Az American University of Malta (AUM) egy amerikai stílusú egyetem, amely a legmagasabb színvonalú nemzetközi közösség felsőoktatásával és kutatásával foglalkozik. A képzési programok, a kutatási tevékenységek és a közösség szolgálata átalakítja az életet és szolgálja a társadalmat azáltal, hogy etikusan tájékozott állampolgárokat oktat, tudást teremt, és a tudást globális környezetben alkalmazza.

Az AUM sokszínű hallgatói közösséget oktat, hogy etikailag felelős globális polgárokká, kritikus gondolkodókká és jövőbeli vezetőkké váljanak egy tudományos kihívásokkal teli tanulási környezetben. Folyamatosan törekszik az innovációra és a minőség javítására az oktatás, a kutatás, a közszolgáltatás és a gazdaságfejlesztés terén.

Az a mód, ahogyan az AUM a képzési programokat nyújtja, létfontosságú építőköve az identitásának megalapozásában. Minden program arra irányítja a hallgatókat, hogy tudásukat az alapoktól kezdve építsék fel, és koherens és meggyőző módon strukturálják tudásukat. A hallgatókat az alapelvektől a gyakorlati gyakorlatig vezeti a szakterületüknek megfelelő legújabb iparági technológiákkal.

Miért érdemes Máltán tanulni?

A Földközi-tenger közepén, Európa és Észak-Afrika között található Málta az Európai Unió legkisebb tagállama. A 7000 éves történelméről és 300 napsütéses napjáról híres Málta az eurózóna egyik legfigyelemreméltóbb sikertörténetévé vált. Vállalkozáspárti hozzáállásáról, korszerű infrastruktúrájáról és szerény üzleti költségeiről elismert ország a növekedésre törekvő vállalkozók és multinacionális vállalatok kedvenc országává vált.

137231_16x4.5StudentsImage3.jpg

Akkreditáció

Az Amerikai Máltai Egyetem (AUM) a két világ legjobbjait egyesíti a tudományos színvonal és az akkreditáció tekintetében. Minden programot egy professzionális kari testület tervez, hogy megfeleljen az amerikai felsőoktatási szabványoknak. A Máltai Nemzeti Továbbképzési és Felsőoktatási Bizottság (NCFHE) vizsgálatát követően minden diplomát akkreditáltak. Ez viszont azt jelenti, hogy az AUM-ban kínált összes diplomát teljes mértékben elismerik Európa-szerte és azon kívül is. Az AUM-nál végzett identitásunk döntő alapját képezi az a mód, ahogyan a képzési programjainkat teljesítjük. Az amerikai stílusú oktatás európai környezettel és multikulturális hallgatói létszámmal kombinálva tökéletes környezetet és hozzáadott értéket biztosít a tanuláshoz.

Programjaink

Alapképzési programok

Akár egy innovatív és pénzügyileg sikeres startupot szeretne létrehozni, akár a videojátékok következő generációját szeretné megtervezni, akár egy futurisztikus város elrendezését szeretné megtervezni, jó helyen jár.

10 alapképzési programot kínálunk:

 • BS üzleti adminisztrációból
 • BS üzleti és pénzügyekből
 • Számviteli BS
 • BS játékfejlesztésben
 • BS elektronikai és kommunikációs mérnöki szakon
 • Iparmérnöki BS
 • Gépészmérnöki BS
 • Építőmérnöki BS
 • BA grafikai tervezés és animáció szakon
 • BA kínai nyelv és kultúra szakon

Diplomás programok

Válasszon három posztgraduális programunk közül az üzleti és mérnöki területeken. A tanterv számos kortárs és sürgető problémával foglalkozik, az elmélet és a gyakorlat egyenlő figyelmet érdemel. A világ vezető egyetemeinek tapasztalt oktatói által felügyelt program megfelel a legmagasabb nemzetközi szabványoknak.

Három posztgraduális programot kínálunk:

 • Master of Business Administration
 • MS mérnöki menedzsmentből
 • MS a kiberbiztonságban

Angol tanulmányi célú program

A Máltai Amerikai Egyetem EAP programja azoknak a hallgatóknak ad segítséget, akik a nyelvtudás kivételével minden felvételi követelménynek megfelelnek, és fejleszteniük kell angol nyelvtudásukat a képzés megkezdéséhez. Ez a program segít a hallgatóknak fejleszteni a hallás, beszéd, olvasás és írás terén szerzett készségeiket, hogy a diploma megkezdése után sikeresek legyenek.

137232_16x4.5StudentsImage2.jpg

Ösztöndíjak

Máltai és EU-ösztöndíj

Az AUM teljes ösztöndíjat kínál azoknak az egyetemi hallgatóknak, akik máltai vagy uniós állampolgárok, akik az elmúlt 5 évben Máltán tartózkodtak. A pályázóknak ki kell tölteniük felvételi kérelmüket, hogy elbírálják.

Diákélet az AUM-ban

Ne csak egyetemre menjen – hozza ki belőle a legtöbbet. Az AUM-nál arra ösztönözzük hallgatóinkat, hogy vegyenek részt az egyetem által támogatott tevékenységek hosszú listájában. A tengerparti kirándulásoktól a szigetre kiterjedő kulturális expedíciókig elkötelezettek vagyunk azon, hogy diákjainknak rengeteg szórakozási lehetőséget biztosítsunk. Célunk, hogy ne csak pozitív tantermi tapasztalataink legyenek, hanem rengeteg lehetőségünk legyen hosszan tartó barátságok kialakítására.

Campusunk

Az AUM Bormlában, más néven Cospicuában található, Málta ikonikus három városának egyikében. A terület gazdag kultúrában, változatos történelemmel, valamint éttermekkel és kávézókkal a gyönyörű vízparton. Az eredetileg William Scamp által tervezett campusunkat a második világháború idején brit haditengerészeti bázisként használták. Ebben az időszakban erősen bombázták az épületet, és évekig romokban állt. A helyreállítási folyamat során arra törekedtek, hogy a műtárgyak műemléki megőrzése az épületen belül maradjon.

137233_16x4.5StudentsImage1.jpg

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Helyszínek

 • Cospicua

  Cospicua, Málta

Kérdések