Keystone logo
© Ajman University
Ajman University

Ajman University

Ajman University

Bevezetés

Ajman Egyetem: Ajman: Making Things Happen Since 1988

Az 1988-ban a GCC első magánegyetemeként alapított Ajman University (AU) úttörő szerepet tölt be az oktatásban az Egyesült Arab Emírségekben. Az AU elismert a minőségi oktatásért, és egyike annak a hat intézménynek, amelyik elsőként kapta meg az Egyesült Királyság Minőségbiztosítási Ügynökségének (QAA) akkreditációját. Emellett az arab térség első olyan magán, nonprofit egyetemeként is kiemelkedik, amelyet az Egyesült Államok Oktatási Minisztériuma által jóváhagyott WASC Senior College and University Commission (WSCUC) akkreditált.

Az AU büszkén áll, mint egy globális tudományos erőmű, a világ 551. helyezettje, és az Egyesült Arab Emírségek egyik legjobb 5 egyeteme, a nagyra becsült 2024-es QS World University Rankings szerint. Ezzel az elismeréssel a világ intézményeinek legjobb 1,75%-a közé kerültünk.

Az AU a 3. helyen áll világszerte a nemzetközi hallgatók és a 8. helyen az oktatók között, ami nemzetközi vonzerőnkről tanúskodik. A helyi, regionális és globális szinten vezető szervezetekkel folytatott stratégiai együttműködésünk a 279. helyre repített minket a munkáltatói hírnév terén világszerte.

Az AU 37, az Egyesült Arab Emírségek Oktatási Minisztériuma által akkreditált programot kínál, köztük 24 egyetemi és 13 doktori programot, 2 doktori fokozattal, 9 főiskolán. Az AU oktatói vezető szerepet töltenek be saját szakterületükön, hozzájárulva az egyetem növekvő kutatási hírnevéhez. Ennek köszönhetően a közelmúltban hat AU-programot nemzetközi akkreditációval láttak el.

Az AU-nál a mottónk a "Make it Happen", és ezt az ígéretet minden egyes nap meg is tartjuk.

Örömmel üdvözöljük Önt közösségeinkben!

Campus jellemzői

  Belépők

  Ösztöndíjak és finanszírozás

  Küldetés

  Az Office of Scholarship & Financial Aid (OSFA) elkötelezett amellett, hogy támogassa az egyetem stratégiai irányait a toborzásra, megtartásra, diplomaszerzésre és foglalkoztathatóságra összpontosítva a hallgatói segélyek és ösztöndíjak hatékony átadásával. Az OSFA segíti a hallgatókat oktatási céljaik elérésében azáltal, hogy tájékoztatja a diákokat, a szülőket és a közösséget AU ösztöndíjakról, kedvezményekről és pénzügyi támogatásokról (Thamer Fund), valamint tanácsot ad más külső pénzügyi támogatásokról.

  Vision

  Az Office of Scholarship & Financial Aid (OSFA) az AU vezető irodája lesz a gyorsabb, barátságosabb és egyszerűbb pénzügyi segítségnyújtás terén. Arra törekszünk, hogy megteremtsük a gondoskodás kultúráját, és olyan forrásokat biztosítsunk, amelyek minden diáknak lehetőséget kínálnak az oktatásra az értékeink – az innováció, az átláthatóság és a méltóság – iránti folyamatos elkötelezettség révén, valamint a tisztaság és bizalom tiszteletteljes környezetének megteremtése révén.

  AU Ösztöndíjak és kedvezmények

  1. Kérések
  2. Minden kérés
  3. Új Ösztöndíj- és Pénzügyi Segítségkérő Iroda
  4. (válassza ki az e-kérést)

  General Instructions

  • A belépési, képzési, lakhatási, szállítási, könyv- és diákszolgáltatási díjak nem tartoznak bele ezekbe az ösztöndíjakba és kedvezményekbe
  • A kedvezmények csak az őszi és tavaszi félévben érvényesek. A nyári félévet nem tartalmazza
  • Az ösztöndíj nem terjed ki a meghiúsult, tiltott, kimaradt kurzusokra (az Add & Drop periódus lejárta után) a tanulmányi tervben előírt kreditórákon belül.
  • A hallgatók egyidejűleg nem részesülhetnek több kedvezményben. Ebben az esetben magasabb kedvezmény érvényesíthető.
  • Minden AU hallgatónak ellenőriznie kell pénzügyi számláját, és ha az őt megillető kedvezmény (a szabályoknak megfelelően) nem szerepel a fiókjában, kérjük, nyújtson be kedvezményigénylést az Online Igénylő Rendszeren keresztül, és a következő címen:
   • Október közepe – minden tanév első szemesztere;
   • Február vége – minden tanév második szemesztere.
   • Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott dátumok az esedékes kedvezmények igénybevételére vonatkozó jelentkezések elfogadásának határideje. A hallgató a kitűzött határidő lejárta után kedvezményt nem igényelhet.
   • Minden egyéb egyetemi szabályzat minden hallgatóra vonatkozik.

  Helyszínek

  • Ajman

   346, Ajman, 00000, Ajman

  Kérdések