Keystone logo
© Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK)
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Bevezetés

Az APIIT-ről

Az Ázsia Csendes-óceáni Információs Technológiai Intézete olyan programokat kínál, amelyeket nagymértékben alkalmazható diplomások készítésére terveznek, mivel a diákjainknak nemzetközi színvonalú tudományos tapasztalatot biztosítanak, amely szorosan illeszkedik az iparági követelményekhez. Az APIIT Oktatási Csoport integráns tagjaként - amely az Ázsia-csendes-óceáni Műszaki Egyetemből áll

Az APIIT programjait a régóta ismert nemzetközi partnerünk, a Staffordshire University, Egyesült Királyság nyújtja. A jóváhagyott együttműködési megállapodás keretében az APIIT a Staffordshire Egyetem oklevelét ugyanazt a tantervet használja, és azonos oktatási, tanulási és értékelési minőségfejlesztési folyamatoknak felel meg, mint az Egyesült Királyságban, azzal a céllal, hogy biztosítsa a hallgatói tapasztalatok és az akadémiai szabványok összehasonlíthatóságát.

A kreatív iparágak Malajziában és régióban vezető szerepet töltenek be az előretekintő Staffordshire University Courses @ APIIT-szel a Design Innovation területén

Valóban, az APIIT oktatási rendszere olyan diplomásokat állít elő, akik a Staffordshire elkötelezettségét teremti meg a Staffordshire Graduate - diplomások, akik rendelkeznek a foglalkoztathatóság, a vállalkozás és a vállalkozói készség kulcsfontosságú készségeivel -, valamint a munkaerőpiacon való kitűnő képesség. Ahogyan a Staffordshire University fokozatokon tanulók APIIT-hallgatói, diákjaink sokkal többet kapnak, mint a tantárgyak megértését, de olyan tulajdonságokkal fognak elhagyni, amelyeket a leendő munkáltatók nemcsak keresnek, hanem értékelik és tiszteletben tartják. Ugyanakkor az APIIT saját alapítványi és diplomamunkai programjai kívül is minősülnek a Staffordshire Egyetem által biztosítottnak, amely biztosítja, hogy a hallgatók nemzetközi összehasonlításban részesüljenek a minősítésben, miközben biztosítják a sikeres progresszió mértékét.

Ez a megközelítés a nemzetközileg összehasonlító oktatásban is meghaladja Malajzia határait, és szorosan megismétlődik a Srí Lanka-ban és Indiában működő APIIT osztályok campusában. A Malajzia első MSC-státuszú intézményei közül az APIIT jelentős eredményeket ért el a kutatás, a fejlesztés és a forgalmazás területén, és több mint 50 malajziai és nemzetközi díjat nyert újításai, termékei és hallgatói projektjei számára. Az APIIT Oktatási Csoport 2011-ben megkapta a Miniszterelnöki Kiválósági Díjat, valamint a Malajzia Nemzetközi Kereskedelmi és Ipari Minisztérium Export Minőségi Díját.

Az APIIT oktatási programját a Malajzia Oktatási Minisztériuma hagyja jóvá, és a képesítéseket a Malajziai Képesítési Ügynökség (MQA) teljes mértékben vagy ideiglenesen akkreditálja.

Miért tanulhat Kuala Lumpurban, Malajziában?

Mindenkinek van valami

Kuala Lumpur (KL) régóta választási lehetőséget kínál az indonéziai, kínai, indiai, pakisztáni, közép-ázsiai, európai, közel-keleti, maldív-szigeteki, afrikai és délkelet-ázsiai régióbeli diákok számára. Malajzia gyönyörű országa, sokszínű lakossága és stabil feltételei mellett az általunk kínált óriási tanfolyami kínálat - az informatikától és a technológiától a biotechnológiáig és a médiaig - egész életen át tartó tanulási lehetőségeket biztosít minden hallgató számára.

Magas tudományos színvonal és nemzetközi elismerés

Az oktatás egy befektetés, ezért biztos akar lenni abban, hogy jó képesítést és magas szintű tanulást kap. Az évek során a modern tanítási módszerekhez és lehetőségekhez igazítottunk, anélkül, hogy elhagytuk a hagyományos tanulási módszerek értékét. Biztos lehet benne, hogy a nemzetközi szabványok és elismertséggel rendelkező oktatási végzettségeket kapja. Ezeket a képesítéseket más egyetemek - köztük az Egyesült Királyság és Ausztrália - átruházhatják és ismerhetik el. Természetesen a végső célunk az, hogy a képesítések és tanulmányok átruházhatók és értékelhetők a munkaerőpiacon.

Javítani fogod az angol nyelved

Malajzia hatalmas lehetőséget kínál új nyelvek elsajátítására és elsajátítására. Multikulturális sokféleségünk és népességünk az angol, a bahasa melayu, a mandarin, a kínai nyelvjárások, a tamil és számos más hallgatója. Találkozni és tanulni tanulókkal a régióban, lehetőséget adva Önnek arra, hogy új nyelveket beszéljen és gyakoroljon. A hallgatók többsége angolul beszél, és az osztályaink angolul folytatódnak. További angol órákat is tehetsz, mielőtt megkezdené tanulmányait.

Megfizethető lehetőség

A Malajziában folytatott tanulmányok és életvitel összköltsége általában alacsonyabb, mint a legtöbb ország, amely nemzetközileg elismert és minőségi tanulmányi programokat kínál.

Technológiai és multimédiás központ

A malajziai kormány multimédiás szuperkurzusát (MSC) 1996-ban indították el, hogy az országot az információs korszakra ösztönözze számos kezdeményezés vagy zászlóshajó alkalmazások révén, amelyek magukban foglalják az elektronikus kormányzást, az intelligens iskolákat, a távorvoslást, a kutatást Malajzia az építészettörténet rekordját is bizonyítja a régi és az újak között. Gyere és nézze meg az egyik legmagasabb beton tornyot a világon! 421 méteren állva a Kuala Lumpur-tornyot egy helyi cég építette fel telekommunikációs és műsorszóró tornyaként. A bonyolult architektúrán kívül a négy expressz felvonó egyikének csúcsát is felveheti, és megcsodálhatja a kilátást az Obszervatórium fedélzetéről. A Kuala Lumpur felett álló 452 méteres Petronas Twin Towers nemzeti emlékmű és az ország büszkesége. A vonzó üveg- és acélfasade 88 szintes épülete integrált fejlesztés kereskedelmi, kiskereskedelmi, szállodai, kongresszusi, szórakoztató és lakóingatlanokkal.

Könnyen hozzáférhető

Malajzia könnyen elérhető járatok a világ minden tájáról. A szomszédos országok, például Indonézia, Szingapúr és Thaiföld tengeri és szárazföldi területe is elérhető. KL International Airport, KLIA, egy otthonos repülőtéri környezet magas technológiai látnivalókkal. Ez egy elfoglalt repülőtér, amely a világ minden pontjáról érkezik és földet szállít és kezel. Ha Ön autóversenyző, akkor örömmel tudhatjuk, hogy egy Forma 1 versenypálya található a repülőtér közelében, ahol a Forma 1 futamot márciusban tartják minden évben. A pálya a motorkerékpár és a rallyversenyek egész évre is kiterjed.

Tapasztalja meg a kulturális sokszínűséget

Az ázsiai legrégebbi civilizációk - maláj, kínai, indiai - örömteli fúzióját fedezhetjük fel, amely fesztiválok, szokások és hagyományok gazdag ünneplésével, valamint multikulturális konyhák tömbjével fog találkozni. A malajziai étkezés kaland az élelmiszer-szerelmeseinek. Nagy változatosság van - a fűszeres maláj ételekből, a végtelen számú kínai ételből, az indiai egzotikus ételekből, a nyugati konyha, a Nyonya és a portugál ételek közül. Fedezze fel a népszerű malajziai ételeket, mint a satay, nasi lemak, rendang, roti canai, murtabak, laksa és csirke rizs. A nemzetközi gyorséttermek láncai széles körben elérhetők a városokban. A malaysiak ünnepeket és fesztiválokat ünnepelnek - a Deepavali vagy a Fesztivál, a Hari Raya, a kínai újév, a karácsony, a nemzeti ünnep vagy a Merdeka nap, a lámpás és a Hold tortafesztivál.

Mérsékelt éghajlat és időjárás

Malajzia trópusi és nedves éghajlatú, egész évben 29 ° C hőmérsékletű, és a hegyvidéki területeken hűvösebb. Földrajzilag meleg, trópusi napfényben fürödik, 3000 km hosszú tengerparttal, egy sor hűvös hegyi üdülőhellyel, a világ legrégebbi esőerdőjével és Délkelet-Ázsia legmagasabb hegyével. A világos és trópusi éghajlat biztosítja, hogy a legtöbb sport és tevékenység élvezhető egész évben.

Sporttevékenységek és kaland

Sok sportot játszanak Malajziában. A legnépszerűbbek közé tartoznak a futball, a tollaslabda, a jégkorong, a tenisz és a squash. Egyéb kedvencek kerékpározás, krikett, teke, golf, rögbi, asztalitenisz, softball és grand prix versenyek. Ha szereted a természetes kalandot, akkor sok mulatság lesz! A hosszú partvonalak és az offshore-szigeteken vízisí, szörfözés, snorkelling és búvárkodás hajózhat a szigeteken és a tengeri parkokban, valamint a kajak-kenu, a fehérvízi rafting, a folyami szafari és a nagy folyók mellett. Ez nem minden. Malájzi népszerű tevékenységek közé tartozik a barlangkutatás, hegymászás, terepjáró vezetés, hegyi kerékpározás, dzsungel trekking, lovaglás, búvárkodás, horgászat, madármegfigyelés és siklóernyőzés.

Helyszínek

  • Kuala Lumpur

    Jalan Teknologi 5, Taman Teknologi Malaysia, 57000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia, , Kuala Lumpur

Kérdések