Keystone logo
Aquinas College

Aquinas College

Aquinas College

Bevezetés

Otthon

Aquinas College, Az inkluzív oktatási közösség gyökerezik a katolikus és a Dominikai hagyomány, egy bölcsészettudományi oktatás a globális perspektíva, hangsúlyozza karrier előkészítés összpontosított vezetés és mások szolgálata, és elősegíti elkötelezettség az élethosszig tartó tanulás elkötelezett az igazság és a közös jó.

Vessen egy virtuális túra a mi campusunkra kattintva

Jövőképünk

Aquinói College elismerten a kivételes katolikus bölcsészettudományi főiskola, amely előkészíti az egyének a pályára a vezetés és a szolgáltatás fejlesztése a fenntartható és igazságos globális közösséget.

Bölcsészettudományi

Liberal Arts oktatás átfogó oktatási, célja, hogy fejlessze a hallgatók, akik jól megélnek minden dimenziójában az élet. Abban Aquinói, míg a diákok kapnak karrier előkészítés egyes tudományágak, a cél az, hogy alkalmas minden. Az oktatás az egész ember, hogy a legjobb az élet, nem csak az 9-5 munkanap, de felkészít egy folyamatosan változó világban.

Mi lehet ez nekem?

 • A szabadság egy bölcsészettudományi oktatás magában foglalja a szellemi szabadságot, és elősegíti a gondolkodás- és életmód, amely lehetővé teszi a diákok, hogy észre Isten célja nekik az életben.
 • Összpontosítva az egész ember, a diákok értsék, hogyan kell kitölteni szerepük van szabad ideje van, például azáltal, hogy egy jó barát, gyülekezeti tag, házastárs, vagy pozitív hozzájárul a közösség.
 • Megszerzése egy széles, alapvető oktatás, a diákok felkészültek sokféle karrier lehetőségek az egész élet.
 • A kisebb méretű és kisebb diák / tanár arány, mint a nagyobb egyetemek, megkapja személyre szabott figyelmet, nagyobb valószínűséggel kell utalni gyakornoki és munkahelyek és megtanulják, hogy elősegítse a mélyebb összefüggések.
eredmény

Sok minden van, hogy büszke az Aquinói. Elismert országosan, és oda a mi erős tudományos programokat, atlétika, a siker a fenntarthatóság és a szolgáltatás erőfeszítések és mindenekelőtt az eredmények diákjaink.

nemzeti Díjak

 • Ünnepeljük határozottan katolikus és a Dominikai gyökerek, Aquinói elnyerte a Top 50 Katolikus Főiskolán (2015 rangsor a legjobb katolikus Főiskolák és egyetemek).
 • Az Aquinas is a # 3 legjobb értékű középnyugati iskolának (2017 US News & World Report)
 • # 41 Legjobb középnyugati Regionális Egyetemi (2016 CollegeChoice.net 2016 rangsor).

Diák siker

Vannak számos lehetőséget kínál a diákok megismerjék az érdekeiket. Akár a tanuló el, teljesítő egyetemi kutatás, illetve folytat egy szakmai, van valami mindenki számára.

 • Aquinói rendkívül magas elhelyezkedési aránya, ahol a 90% -a 2014-ben végzett hallgatók voltak foglalkoztatottkénti vagy a doktori iskola hat hónapon belül az érettségi.
 • Szakmai partnerekkel, mint az Amway, Disney, Steelcase, Spectrum Health, Grand Rapids Művészeti Múzeum, Van Andel Intézet és a Detroit Tigers és még sok más!
 • Aquinói van rangsorolva a top 3 százaléka az összes könyvelési programok az országban alapján a 2014-es CPA Exam át arány.
 • Jelenleg közel 70% -os elfogadási arány az orvosi egyetemre, és jól megélnek a partnerség MSU College of Human Medicine Korai Assurance Program.
 • 100% diplomások Nursing and Chemistry alkalmaznak 6 hónapon belül az érettségi.
 • Oktatás a diákok át a Michigan Test tanári minősítéssel ütemben 92,4%.
 • A diplomások egy 90% -os elfogadási arányt figyelembe Fizikai Assistant Fizikoterápia és fogászati ​​programokat.
diákok

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Helyszínek

 • Grand Rapids

  1700 Fulton St. E , 49506-1801, Grand Rapids

Kérdések