Keystone logo
Apollon Hochschule

Apollon Hochschule

Apollon Hochschule

Bevezetés

Megalakulása óta 2005-ben vált az országosan elismert APOLLON Egyetem Egészségügyi Gazdasági távoktatási (agglegény, gazda és tanúsítvány tanfolyamok) Speciális az egészségügyi szektor számára. A díjnyertes egyetemi székhelyű Bremen tartozik a nagy teljesítményű Klett-csoport, Amely magában foglalja a Euro-FH tartozik. a fiatal egyetemi várakozással számos díjat, mint a "legnépszerűbb Fernhochschule" és a "levelezés során 2014-ben." körülbelül 400 Bachelor- és Mester diplomások fogadtak el, és emelkedik. Jelenleg mintegy 2500 diák az Fernhochschule beiratkozott. Felnőttképzési fontos számunkra! Nem csak a teljes tanfolyam ajánlatok APOLLON Hochschule , de egyes tanfolyamok formájában mi tanúsítvány tanfolyamok, Válasszon a kilenc agglegény- és Mesterképzés valamint 31 tanúsítvány tanfolyamokÁltal felügyelt három különböző karok. Részletes információt a szolgáltatások és a jelentkezési folyamat mi biztosítjuk szívesen. a APOLLON Hochschule Akkor jogosult naprakész és egy tudományos szinten: A bevált kombinációja bármikor, bárhol tananyag segítségével kezdődhet, iskola rugalmas távoli tanulmányozása mellett a foglalkoztatás, és még egy tanulmány. Ezek jelenléte tehát nem, mint más egyetemek szükség minden egyes során, hiszen már csak néhány tantermi ülés. A kiindulási pont az alapítvány volt sürgősen szükség az ipar tudományos egészségügyi vezetők.

FIBAA akkreditált Az egyetem nyitott meg a kompetencia központ az egészségügyi ágazat, amelyet az jellemez, állandó know-how transzfer kutatás számára. A minősége a tanfolyamok területén FIBAA tesztelt, és megerősítette: Szinte minden alap- és mesterképzési programok APOLLON Egyetem FIBAA akkreditált. A sikeres akkreditációs eljárás bizonyítja a minőséget és megmutatja arról, hogy az egyetemi szintű, a szakmai relevanciáját és piaci elfogadás kapnak a képzést.

Az egyetem, mint kitűnő választás felnőttképzés Hogy baj egy tanulmány a APOLLON Hochschule semmit, látni fogja nem csak az állami elismerés a tanfolyamok és hagyja jóvá a Szövetségi Hivatal távoktatási (ZFU), hanem számos díjat: Jelenleg az egyetem szerint a portál FernstudiumCheck.de a harmadik alkalommal a sorban népszerű Fernhochschule Németországban. Mivel a Bachelor of Science Nursing Management nevezték a közönség szavazással Forum távoktató a "levelezés során 2014-ben." Szintén az elmúlt években, az egyetem is, a diákok és az oktatók már számos díjat kapott az eredményeket. Között Katrin Scherer, aki 2010-ben nyerte el a címet "Remote hallgató az év" az Ipari Fórum távoktató azok eredményeit.

Tavasszal 2013-ban a Fernhochschule szeretem, hogy te három díjat: Először is, megkapták a vizsgálat díját távoktató kategóriában "Publication Year" a könyv "távoktatás multimédia és mobil" Andrea Feddersen, amely által közzétett APOLLON University Press. Másodszor professzor volt Viviane Scherenberg dékánja APOLLON Egyetem, a "Tutor of the Year" választott. Ezen felül a diákok a APOLLON Egyetem elnyerte a Unikosmos Marketing Díjat.

Tehát ismételten megerősítette, hogy a tanulmány koncepció beleillik a legtöbb dolgozó diákok és mi a APOLLON Hochschule felnőttképzésben a helyes úton. A kiválasztás az események nagy, és nagy örömmel, de lásd a tanulmány alkalmas az Ön számára, vagy a megfelelő képzés!

Helyszínek

  • Germany Online

    Germany Online, Németország

Kérdések