Keystone logo
Amity University: Dubai

Amity University: Dubai

Amity University: Dubai

Bevezetés

Amityről

Több mint húsz öt évvel ezelőtt, az Amity Education Group vezető oktatási csoport ma, amely világszerte összehasonlító oktatást kínál az óvodáktól a doktori iskolaig. szint. A világ 150 000 hallgatója világszerte az Amity gyorsan növekvő hálózata globálisan összehasonlító intézményeknek köszönhetően Dubaiban, Londonban, Szingapúrban, New Yorkban, Mauritiusban, Kínában és Romániában működő egyetemeken 25 országban további kampányokat terveztek. Amity középpontjában a tudományban úttörő innovációk állnak

Egyetem

Az Amity Education Group jelenleg India egyik vezető magánprofit-oktatási csoportja, amely világszerte összehasonlító oktatást kínál az óvodáktól a doktori iskolaig. szint.

Indiában induló egyetemistákkal kezdve az Amity ma világszerte egyetemi kollégiumokkal rendelkezik, és az elkövetkező években 25 országban kíván kampuszokat indítani. A DIAC az Amity Egyetem otthona Dubaiban. Amity középpontjában a tudományos és technológiai úttörő újítások, a globálisan összehasonlítható infrastruktúra és rekord ajánlatok eredményei közvetlenül azt eredményezték, hogy az Amity intézetek a legkeresettebb oktatási célpontok között alakultak ki.

Legfelsőbb rangú intézmények

Amity Egyetem és intézményei között, beleértve az Amity Business School-t, az Amity School of Engineering-t

Ezeket a rangsorokat különböző paramétereken adták meg, beleértve az infrastruktúrát, a tudományos kiválóságot, a tantervet és a kutatást.

Kutatási fókusz

Az esettanulmányi kezdeményezések

Az Egyetem összefonódásaként a régióban az Amity University Dubai egy Közel-Kelet Centric Case Központot tartogat, ami nagyban hozzájárul a térségben folytatott üzleti tevékenységek mélyebb megértéséhez. Az ügyeket a "The Case Center" néven ismert vezetési ügyek, cikkek és könyvek legnagyobb globális tárházában tárolják. Ezen az esettanulmányon kívül az egyetem kiadta a házon belüli kara által összeállított közel-keleti esettanulmányok összefoglalóját is.

Az esettanulmányok iránti érdeklődés globális, és nemcsak az egyetemektől, hanem az üzleti világtól is származik. Például a menedzsment tantervekben használják azokat az intuíciókat, mint a Cranfield Egyetem, a Maryland Egyetem és a Witwatersrand Egyetem. Emellett a McKinsey kaliberű szervezetei

Ezt a népszerűséget részben a tanulmányok lélegzése magyarázza, mivel olyan területekre terjednek ki, mint az Egyesült Arab Emírségek szabad zónái; konglomerátumok Landmark és Emaar formájában, valamint a multinacionális vállalatok, mint a Nokia és a Yum! (a közép Keleten); olyan kormányzati programok, mint a Takamul és a Nitaqat; vagy az Expo 2020 hatása az Egyesült Arab Emírségek gazdaságának különböző szektoraira. Ennek következtében élénkítő élményt nyújtanak a diákoknak, mivel ösztönzik őket arra, hogy megfontolják a valódi helyzetek életképes megoldásait. Ez viszont biztosítja, hogy az Amity küldetése gazdagítsa a diákok tanulási tapasztalatait a világ minden táján.

Top elhelyezések

Az Amity University, Dubai az Egyesült Arab Emírségek vállalati világában érezte magát jelenlétében rövid idő alatt az Egyesült Arab Emírségekben.

Ez vált a kívánt forrása a legfrissebb munkaerő-felvétel a vezető vállalatok különböző ágazatokon keresztül elérése által létrehozott tartós tevékenység a vállalati erőforrás központ (CRC) a campus. Az Egyetem éves elhelyezési hétje márciusban és áprilisban hatalmas rajzot jelent a vállalati világban. Több mint 35 felső cég meglátogatta a campusot az idén az Elhelyezés Hete alatt, köztük néhány nagy céget a nagy helyek munkáját éves listája a kívánt munkáltatók a Közel-Keleten, mint a Danzas, Ruházat UAE

Ettől eltekintve a CRC aktívan támogatja az összes tanulót a zökkenőmentes és hatékony átmenetben az osztályteremből a munkahelyre. Ezt elértük az újraírás, az interjúkészítési készségek, a kritikus gondolkodási készségek, a hamis interjúk, az ipari szerepmodelleknek való kitettség a vendégelőadások sorozatán, az Alumni Interactions és az időszerű ipari látogatásokon keresztül. A dedikált két hónapos gyakornoki program júliusban

Alumni hálózat

Az Amity alumnusával való kapcsolataink ápolása és ápolása a létezésünk középpontjában áll, mint a tudományos kiválóság központja. Az Alumni Networks fontos platform a hálózatépítéshez, a szociális és a szakmai világban.

Az Intézményi Tevékenységekben nagyobb Alumni részvételre törekvő törekvésünk részeként a Vállalati Erőforrás Központ rendelkezik az Amity Alumni Masters Fórummal.

Ez a fórum olyan platform, amely bemutatja az Alumni mint példaképünket és nagyköveteit diákjainknak, majd ezeket a campus BUDDY / MENTOR programjába integrálja. Ezzel a fórumon az Alumni szerepmodellek megosztják a siker titkait a campus hallgatóival, mint "Alumni Masters" -et. A hallgatóknak lehetősége nyílik egy milliárd dolláros vállalat vezérigazgatójával való találkozásra, vagy megismerni az egyik kedvenc szektorába vezető útvonalakat egy sikeres menedzserről az ágazat legmagasabb rangú vállalatától.

Az ilyen tapasztalatok irányíthatják a hallgatók jövőjét, és az Amity Alumni Masters Forum teszi őket elérhetővé az Amity Dubai diákjai számára. Ahogy életüket és karrierjüket építik, a jelenlegi hallgatók mentorai és szerepmodellei.

A diákok számára az Amity Egyetem legbefolyásosabb öregdiákai közötti interakció lehetőségével a diákok eltérő perspektívát nyernek a sikerhez. A diákok, akik csak egy életrajzot olvasnak valakiról, nem fogják felfogni a nehézségeket és kudarcokat, amelyeket elszenvedtek a sikerhez vezető úton.

A program kihasználja az élményt és a bölcsességet Amity öregdiális szervezetében, így sikeres diplomások vissza az egyetemen, hogy kölcsönhatásba lépjenek a hallgatókkal és a karokkal. Különböző rendezvényeken és találkozókon keresztül a diákok megtanulják a "mester életét" egy esettanulmányon, a rossz időkön és a jóakon túl.

Szinte senki sem kapja meg helyesen az első próbálkozást, és a diákokat arra bízza, hogy a csapás és a kudarc végül valami pozitív eredményhez vezethet, így sokkal jobban felkészülnek arra, amikor saját karrierjükbe lépnek.

Az alumínium mesterek olyan férfiak és nők, akik különböző szakmákból állnak, akik új mércét állítottak elő, amellyel mások mérik magukat. És mindegyikük számára az Amity University oktatásuk volt a sikerük kezdete.

A program arra is törekszik, hogy szponzorálja az alumniakat (bármelyik Executive MBA programunkban, ha szeretnék növelni képességeiket), mint egy lépés a program általános sikere felé, és kiemelkedő Amity-ösztöndíjakkal egészítik ki egyedülálló képzettségünket az Alumni Masters .

Helyszínek

  • Dubai

    Amity University Dubai, , Dubai

Kérdések