Keystone logo
American University in the Emirates

American University in the Emirates

American University in the Emirates

Bevezetés

Az American University in the Emirates (AUE) mottója: „Nincs lehetetlen”. Az egyetem arra ösztönzi a diákokat ezen keresztül képessé kifejezést, hogy az Excel a tanulmányok és munkahelyek révén Pathway a sikerhez.

Az AUE -t 2006 -ban hozták létre az Egyesült Arab Emírségek Felsőoktatási és Tudományos Kutatási Minisztériuma alá tartozó Akadémiai Akkreditációs Bizottság (CAA) akkreditációjával. Az AUE megnövekedett hallgatói létszámmal rendelkezik 25 országból, és követi az amerikai felsőoktatási modellt, általános oktatási programmal és kreditórás rendszerrel. Az egyetem hét főiskolával büszkélkedhet - média és tömegkommunikáció, üzleti adminisztráció, jog, tervezés, számítástechnikai technológia, biztonság és globális tanulmányok és oktatás - olyan programokkal, amelyek kielégítik a jelenlegi és jövőbeli piaci igényeket.

A hallgatók különféle szakterületek közül választhatnak, amelyek közül sok egyedülálló a Közel -Keleten. A világ minden tájáról származó neves professzorok, akik PhD fokozatot szereznek, számos egyetemi és posztgraduális képzési programmal építik a hallgatók bizalmát, tudását és készségeit.

Az AUE alkalmazkodik az új technológiákhoz, és innovatív oktatási módszereket alkalmaz, hogy vezetőket hozzon létre saját területén. Az AUE diplomások vezetői, nem követői, vezérigazgatói, nem alkalmazottai, gondolkodók és problémamegoldók, nem passzív hallgatók, akik hozzájárulnak az Egyesült Arab Emírségek fejlődéséhez.

Az AUE a hallgatók igényeit helyezi előtérbe. Az egyetem az osztályképzés és a partnerségi megállapodások segítségével elősegíti a diákok teljesítményét, hogy gyakorlati, gyakorlati tapasztalatokat szerezzen a hallgatóknak.

Az AUE egy nagyszerű országban és világszínvonalú városban található, amelynek vezetői megértik, hogy a felsőoktatás mozgatja a gazdasági versenyképességet, az innovációt, a társadalmi mobilitást, a biztonságot és a boldogságot. Az egyetem büszke arra, hogy javítja a hallgatók életét és elősegíti a régió jólétét.

AUE Vision

Az American University in the Emirates of the Emirates (AUE) elkötelezett amellett, hogy helyben és regionálisan az egyik vezető felsőoktatási intézmény, amely integrált Pathway biztosít a hallgatók számára a közösség kreatív, hatékony és produktív tagjaivá válásához.

AUE misszió

Az American University in the Emirates egy koedukált egyetemi és posztgraduális intézmény, amely elkötelezett amellett, hogy minőségi oktatási, kutatási és szolgáltatási lehetőségek révén felkészítse a hallgatókat globális állampolgárként a jövőbeli karrier-törekvésekre és az egész életen át tartó tanulásra.

AUE alapértékek

 • Az életminőség javítása
 • Tisztelet és méltóság
 • Esélyegyenlőség és elismerés
 • Nyitottság, bizalom és integritás
 • Innováció és kreativitás
 • Perzisztencia és vállalkozói készség
 • Igazgatás és gazdasági életképesség
 • Biztonsági és környezeti felelősség
 • Csapatmunka és partnerség

Célok

Kínáljon minőségi tanulmányi programokat, amelyek lehetővé teszik a diákok számára, hogy szakemberek és pozitív hozzájárulók legyenek különböző közösségeikhez

 • Magas színvonalú általános oktatási program fenntartása szigorú értékelési és fejlesztési tervvel
 • Kínáljon és tartson fenn magas színvonalú és piac szempontjából releváns egyetemi és posztgraduális programokat
 • Szigorú tudományos értékelési terv fenntartása, amely magában foglalja a folyamatos fejlesztést
 • Szervezzen magas kaliberű oktatókat, és tartsa meg őket oktatói fejlesztési kezdeményezések révén

Támogassa és támogassa az akadémiai kutatásokat

 • Ösztönözze az akadémiai kutatást a kutatási elvárások meghatározásával, értékeléssel, előléptetéssel és az AUE foglalkoztatásának folytatásával
 • Intézményi kutatási partnerségek kialakítása
 • Támogassa a kari kutatásokat

A legjobb gyakorlatok alapján fejlessze és bővítse hallgatói és tudományos támogató szolgáltatásait

 • Vonjon be minden hallgatói támogató egységet kezdeményezések kidolgozásába és végrehajtásába, amelyek bizonyítják, hogy hozzájárulnak a diákok tanulásának javításához
 • Stratégiák kidolgozása az öregdiákokkal való kapcsolattartás fokozására
 • Bővítse és erősítse az Orientációs és Tanácsadó Központ elkötelezettségét a tanulási környezet gazdagítása érdekében
 • Növelje az AUE tudományos támogatási szolgáltatásait a hallgatók megtartásának növelése érdekében
 • Növelje a hallgatók egyetemi élményét

Vegyen részt fenntartható gyakorlatokban a pénzügyek, az egészségügy, a biztonság és a kockázatkezelés területén

 • Integrálja az intézményi éves tervezési folyamatot az intézményi költségvetési folyamatokkal úgy, hogy minden intézményi célhoz forrást rendel
 • Az intézményi források (támogatások és adományok) és a bevételek diverzifikálása és növelése
 • Biztosítsa az egészségügyi, biztonsági és akadálymentesítési előírások betartását a különleges szükségletű emberek számára
 • Stratégiai felvételi menedzsment gyakorlatok végrehajtása a középiskolákkal való hosszú távú kapcsolatok, a diákok felvételének javítását célzó regionális/nemzetközi diáktoborzási kezdeményezések bevonása érdekében
 • Használja a marketing csatornákat az intézményi márkaépítéshez

Integrálja a minőségirányítási és intézményi hatékonysági folyamatokat az egyetemen, hogy az eredmények felhasználásával javulást keressen

 • Biztosítani kell, hogy az AUE fokozza, megvalósítja és gyakorolja (minőségirányítás) intézményi hatékonysági folyamatát
 • Tekintse át, vizsgálja felül és hajtsa végre a szervezeti struktúrát, hogy optimalizálja az intézményi erőforrásokat, beleértve az embereket, az alapokat és a teret
 • Keressen és tartson fenn intézményi programszintű akkreditációt a megfelelés bizonyításával

Statisztika

 • 19 Programok
 • 25 Szakterület
 • 1: 16,5 Tanárok – hallgatók aránya
 • 17,47 millió (AED) ösztöndíjban
 • 3080+ öregdiák világszerte

  Campus jellemzői

  Biztonság

  A diákok és a személyzet biztonsága az AUE elsődleges prioritása. A biztonsági személyzet a hét minden napján, 24 órában őrzi és felügyeli az AUE campust, valamint biztosítja a hallgatók, az oktatók és a személyzet tagjainak biztonságát az egyetemen. A campus teljesen felszerelt a legújabb CCTV technológiával, és a DIAC saját CCTV rendszerén keresztül figyeli a közvetlen környezetet. A szabálysértéseket és a biztonsági eseményeket jelenteni kell a biztonsági személyzetnek.

  Parkolás és közlekedés

  Az AUE hallgatói, oktatói, alkalmazottai és látogatói számos ingyenes parkolóhoz férhetnek hozzá. A parkoló létesítmények mellett igény szerint közlekedési szolgáltatásokat is igénybe vehetnek a diákok. A transzferbusz jelenleg Dubai és Sharjah Emirátusaiba, illetve onnan indul. További információért a hallgatók kapcsolatba léphetnek a 6. blokk földszintjén található Általános Szolgáltatási Osztály Közlekedési Szolgálatával vagy az [email protected] e-mail címen.

  Rekreációs lehetőségek

  Az AUE hallgatói szabadidős létesítményekhez férhetnek hozzá, amelyek olyan közös tevékenységekbe vonják be a hallgatókat, mint a videojátékok és egyéb szórakoztatás. A rekreációs terület minden AUE hallgató számára elérhető a 6. blokk földszintjén. Ezen kívül a DIAC komplexumban szabadtéri kosárlabdapálya is található.

  AUE Könyvesbolt

  Az AUE-nek saját könyvesboltja van az AUE kampuszának földszintjén, ahol a hallgatók tankönyveket és kellékeket vásárolhatnak.

  Imaszoba

  Férfi és női imaszobák állnak a diákok, alkalmazottak és látogatók rendelkezésére a 7. blokk második emeletén.

  Elveszett és megtalált szolgáltatások

  A Lost & Found Services felügyelet nélkül tartja az AUE campuson belül talált tárgyakat, amelyeket tulajdonosuk bármikor átvehet. Ha egy elveszett tárgyról szeretne érdeklődni, kérjük, látogasson el a Lost & Found Services oldalra, amelyet az Általános Szolgáltatási Osztály üzemeltet a 6. blokk földszintjén.

  Étkezési szolgáltatások

  A Food Court a Dubai International Academic City (DIAC) hatóságán belül található, nemzetközi éttermek és kávézók változatos kínálatával. Ezen kívül egy kisbolt is található az AUE campuson kívül.

  Egészségügyi szolgáltatások

  A 6. tömb bejárata előtt éjjel-nappal elérhető mentőautó, amely vészhelyzet esetén orvosi ellátást nyújt a hallgatóknak, az oktatóknak és a dolgozóknak. Szükség esetén ingyenes kórházi szállítást biztosítanak. Az AUE biztosítást is nyújt az egyetemen esetlegesen bekövetkező balesetekre.

  AUE Könyvtár

  A Könyvtár elősegíti a produktív környezetben való tanulást, és békés, csendes hely minden tanuló számára. A könyvtár a 6. blokk földszintjén található.

  Diáklakás

  Az AUE kérésre megkönnyíti a diákok elhelyezését. Ez egy egyetemen kívüli ház, amelyhez az egyetem teljes hozzáféréssel rendelkezik. Az AUE azonban nem vállal jogi vagy pénzügyi felelősséget az ilyen módon biztosított szállásokért.

  ATM gépek

  Az ATM-ek a Food Court melletti nyitott területen találhatók.

  Másolóközpont

  Minden fénymásolással, nyomtatással, dokumentációval és laminálással kapcsolatban keresse fel a Copy Centert, ahol megfizethető, professzionális és gyors szolgáltatást kínálnak az AUE hallgatóinak, oktatóinak és munkatársainak. A Másolóközpont a 6. blokk földszintjén található.

   Helyszínek

   • Dubai

    Dubai, Egyesült Arab Emírségek

    Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések